Slider

OLEN LOOKFANTASTICIN UUSI AMBASSADOR

7/08/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä LookFantastic, sisältää affiliate-linkkejä
Tätä uutista olen pantannut sisälläni jo kuukauden verran, enkä ole malttanut odottaa, että pääsen kertomaan siitä myös teille - nimittäin olen jatkossa yksi Suomen LookFantasticin The Beauty Set -ambassadoreista! Kun minut valittiin mukaan, hihkuin ilosta, sillä kauneusbloggaajalle parempaa yhteistyötä ei oikeastaan voi olla olemassa. Olen todella kiitollinen ja ylpeä siitä, että somekanavani koetaan sekä visuaalisesti että sisällöllisesti sopiviksi LookFantasticin arvojen kanssa.

Käytännössä The Beauty Set -brändilähettilyyteni toimii siis siten, että pääsen testailemaan erilaisia LookFantasticin tuotteita ja uutuuksia, joista kirjoitan kokemuksiani ja ajatuksiani teille vapaamuotoisesti. Mukaan on haettu persoonallista ja moninaista kauneusvaikuttajien joukkoa, jonka jäsenistä tulette varmasti kuulemaan lisää myöhemmin, kunhan suomenkieliset The Beauty Set -verkkosivut aukeavat.


Omana ajatuksenani on tämän yhteistyön kautta tarjota seuraajilleni rehellisiä arvioita testatuista ja tuotteista, joiden avulla toivoisin myös teidän löytävän itsellenne uusia luottotuotteita. Lisäksi saan jakaa teidän kanssanne eksklusiivisia alennuksia, ja itse asiassa tällä hetkellä käytössäni on myös jatkuva alennuskoodi TBSLAURAANNIKA, jolla saatte valikoiduista LookFantasticin* tuotteista 22% alennuksen. Jatkossa alekoodi löytyy blogini yläpalkin discount codes -sivun alta.

Jos LookFantastic ei ole sinulle vielä tuttu, niin kyseessä on vuonna 1996 perustettu Iso-Britannian ensimmäinen kauneuteen keskittyvä verkkokauppa. LookFantastic on tällä hetkellä Euroopan suosituin kauneustuotteiden vähittäiskauppa, jonka valikoimasta löytyy yli 22 000 tuotetta ja 600 eri brändiä – jokainen varmasti löytääkin tästä valtavasta valikoimasta itselleen sopivimmat tuotteet. Toki kun valikoimaa on näin paljon, voi meidän brändilähettiläiden apu ja vinkit olla tarpeen niiden parhaiden tuotteiden etsinnässä. Mikä muuten erottaa LookFantasticin myös monista muista kauneuden verkkokaupoista on se, että LF tarjoaa ostosten yhteydessä asiakkailleen todella upeita etuja sekä lahjoja. Jokin aika sitten esimerkiksi yli 65€ ostoksista sai  lahjaksi itselleen Laura Gellerin mini-highlighterin.
Minun The Beauty Set -profiilini tulee tosiaan jatkossa löytämään myös LookFantasticin verkkosivuilta, jonka yhteydessä olen myös jakanut muutamia omia tuotesuosikkejani verkkokaupan valikoimasta. Sieltä löytyvät mm. Too Facedin Chocolate Bar -paletti*, Lumenen highlighter-pisarat* sekä Ciatén ihana huulipuna*. Sain itse asiassa ensimmäisen lähetykseni tuotteita jo hetki sitten, ja noita tuotteita olenkin tällä hetkellä testailemassa.

Kirjoitan tuotteista sitä mukaa, kun löydän valikoimasta omia suosikkejani, joita voin vilpittömästi suositella myös teille. Mikäli teillä on toiveita yhteistyömme tiimoilta niin uskon, että voimme toteuttaa julkaisuja esimerkiksi eri teemoilla myös teidän toiveidenne mukaisesti. Tarkoituksenani on järjestää teille myös tuotearvontoja, jolloin pääsette testaamaan kaikenlaisia ihania, uusia juttuja yhtä lailla kuin minäkin!

Tällaisia mukavia juttuja on siis blogin ja Instagramin tiimoilta luvassa jatkossa. Mikäli haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä arvonnoista, PR-lähertyksistä, uutuuksista ja ajatuksistani, jaan ne yleensä ensimmäisenä Instagramin Storyssani. Sieltä löydät minut nimimerkillä @lauraannika!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika