Slider

KAIKKIEN AIKOJEN BETTEBOX -SUOSIKITUOTTEET

11/30/2018

* sisältää affiliate-linkkejä

Minun on pitkään pitänyt tehdä tällainen postaus, ja vihdoin se on tässä! Olen tehnyt BetteBoxin* (ja entisen LivBoxin) kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden, joten kokemusta erilaisista bokseista – niin hyvistä kuin hieman heikommistakin, on kertynyt kymmenittäin. Eräs päivä meikatessani mietinkin, miten itse asiassa suuri osa suosikkituotteistani on päätynyt käyttööni täysin sattumalta boksin kautta. Omasta mielestäni paras asia tällaisessa yllätysboksissa onkin se, kuinka saatat tulla sen kautta testanneeksi monia tuotteita, joita et muuten ikinä kaupasta itse ostaisi.

Omalla kohdallani esimerkkeinä tästä toimivat muun muassa alla olevat hiushuuhde ja hiusten CC -voide. Molemmat yllättivät minut täysin, enkä enää käytön jälkeen ole osannut olla ilman niitä. Hiustuotteiden lisäksi kokosin viimeisten parin vuoden aikaisista bokseista muutamat suosikkini niin vartalonhoidon kuin meikkienkin saralta. Tällaiset postaukset osoittavat hyvin sen, mitkä tuotteet todella muodostuvat niiksi kestosuosikeiksi – tällöin en kehu pelkästään saatua tuotenäytettä, vaan olen käyttänyt tuotteita pitkän aikaa ja ottanut ne osaksi omaa kauneusrutiiniani. Toivottavasti tästä on teillekin iloa ja saatte vinkkejä uusiksi testattaviksi tuotteiksi! 
XZ OMENA -HIUSHUUHDE. Täydellinen pörröisten hiusten siloittaja shampoon ja hoitoaineen jälkeen käytettäväksi, lisäksi sopii myös vaahtoamattomaan, kevyeen hiusten pesuun. Hiushuuhde tuoksuu raikkaan omenaiselta, ja sen toiminta perustuu etikkapohjaan. Plussaa edullisesta hinnasta – puteli maksaa alle viisi euroa!

RICH CC CREAM -HIUSVOIDE. Hoitava hiusten CC -voide sisältää uv-suojan, ravitsee, elvyttää ja lisää kiiltoa. Puristan tätä pienen herneenkokoisen palleron kädelle ja hieron hiusten pituuksiin. Tämän jälkeen kampaan hiukset läpi tai muotoilen (suoritus/kiharrus). Voidaan käyttää myös pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönaamista. Tekee ihanan tuoksuiset ja sileät hiukset! 
TREACLEMOON ONE GINGER MORNING -SUIHKUGEELI*. Herkullisen tuoksuinen, virkistävä suihkugeeli. En olisi ikinä osannut itse ostaa kyseistä merkkiä kaupasta, mutta tämän pikkuisen testeriputelin jälkeen tästä tuoksusta on tullut yksi suosikeistani etenkin treenin jälkeiseen suihkuun. Tuote on vegaaninen.

BODY BOOM KAHVIKUORINTA*. Tuote lupasi tasoittaa ihoa, ja sen se todella tekee. Jokainen kahvin suurkuluttaja rakastaa tätä kahvin tuoksua yhdistettynä esimerkiksi kookokseen tai mansikkaan. Kuorii kuolleen ihosolukon samalla virkistäen ihoa ja sen pintaverenkiertoa. Plussaa muuten myös siitä, että kahvinpurut huuhtoutuvat todella siististi viemäriin, eikä koostumus ole sottainen. Kannattaa ehdottomasti testata, jos etsit tehokasta ja ihanan tuoksuista vartalokuorintaa.

REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE -MEIKKISIENI*. Minulla on RT:n meikkisienet nykyään käytössä varmasti jopa enemmän, kuin BeautyBlenderin alkuperäiset. Tykkään, että nämä sienet ovat hieman tiiviimpiä ja eivät täten ime sisäänsä yhtä paljon tuotetta kuin BB. Iso lisä on myös edullisempi hinta, nimittäin monesti tarjouksista voi löytää kaksikin sientä alle kymmenellä eurolla.
LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION -SÄVYSEERUMI*. Tätä olin jo pitkään halunnut kokeilla, mutten ollut raaskinut ostaa putiloa sen suht kalliin hinnan vuoksi. Kun sain tämän sitten boksin kautta testiin, ihastuin ja tämä jäi päivittäiseen käyttööni. Sävy oli minulle juuri sopiva, ja kevyt seerumimainen koostumus sopii arkimeikkiin täydellisesti. Tällä hetkellä käytössäni on hieman paksumpi Lumenen CC -voide (koska talvi..), mutta taas kevään tullen täytyy ostaa uusi pakkaus tätä meikkipussiin.

L.A. GIRL PRO PREP HIGH DEFINITION PRIMER. Uusin boksista saatu suosikkituotteeni on tämä primeri, jonka sijasta osalle tilaajista tuli ymmärtääkseni L.A. Girlin luomiväripaletti. Onneksi sain tämän, nimittäin tämä on päässyt rinnakkaiseen käyttöön Smashboxin ja Benefitin primereiden kanssa – se ehkä kertoo jo jotain! Primer peittää juonteita sekä ihohuokosia, ja on siis silikonipohjainen. Kaikki eivät tällaisesta koostumuksesta pidä, mutta jos esim. Smashboxin primereiden koostumus on mieleesi, voisi tässä olla edullisempi vastine.

LUMENE NORDIC SEDUCTION HUULIKIILTO, SÄVY 6 KESÄ*. Tämä Lumenen kiilto tuli boksista tammikuussa, joka oli sinänsä hassu aika saada Kesä -sävyinen huulikiilto. Kuitenkin kun kevät ja kesä koittivat, pääsi tämä päivittäiseen käyttöön. Sävy on sopivan luonnollinen, mutta kevyt pinkki kuultaa silti läpi. Kiilto on ollut riittoisa, sillä sama puteli on edelleen käytössä, vaikka käytänkin tätä kyseistä kiiltoa useampana päivänä viikossa. Ehdottomasti hintansa arvoinen kiilto, jota aion ostaa jatkossakin!

PS! Joulukuun BetteBoxin tilaukseen ehdit vielä pikaisesti mukaan tästä linkistä*. Mukana luvataan olevan mm. meikkituote (jes!) sekä kampaamoista löytyvä hiustuote. Parin viikon päästä tuon boksin esittely myös täällä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika