Slider

BLACK FRIDAYN MEIKKISUOSIKIT COCOPANDALTA

11/20/2018

* Kaupallisessa yhteistyössä Cocopanda

Yksi vuoden suurimmista alennusviikoista on täällä, nimittäin Black Week, joka huipentuu Black Fridayhin! Nyt jos koskaan on hyvä aika hankkia varastoon omia luottotuotteita tai kokeilla uutuuksia matalalla kynnyksellä, kun alennusprosentit ovat korkeat. Black Friday tulee siinäkin mielessä hyvään saumaan, että itse ainakin odottelen kovasti erilaisia alennuksia joululahjahankintoja silmällä pitäen.

Pääsin yhteistyössä Cocopandan kanssa yhdistämään Black Weekin huipputarjoukset sekä rakkauteni kosmetiikkaan. Ajattelinkin tässä postauksessa jakaa teille omia luottotuotteitani ja suosikkejani Cocopandan valikoimasta, jonka lisäksi postauksen lopusta kannattaa napata talteen heidän tämän päivän supertarjoukset! Jos Cocopanda ei ole sinulle vielä tuttu, he ovat siis suomalainen kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa. Cocopandan valikoimasta löytyy yli 9000 tuotetta yli 150 eri tuotemerkiltä. Valikoimaa ja vaihtoehtoja siis riittänee jokaiseen makuun.

Haluan vielä erikseen korostaa, etten suosittele mitään sellaista tuotetta, jota en olisi itse testannut tai jonka takana en oikeasti itse seisoisi – kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat täysin autenttisia. Mennäänpä siis asiaan!
E.L.F. COSMETICS SIVELTIMET. Ammattilaisten ja tubettajienkin hehkuttamat e.l.f.in siveltimet ovat todella huippuja hinta-laatusuhteeltaan! Erityisesti Eyeshadow "C" Brush on heidän bestsellerinsä, joka sopii luomivaon varjostukseen. Sen lisäksi minulla on käytössä muutama muu luomivärisivellin, esimerkiksi tämä ja tämä, puuterisivellin, kulmasivellin sekä pikkusivellin esimerkiksi silmänrajauksille tummalla luomivärillä. Vaikka pidän myös mm. Real Techniquesin siveltimistä, ovat erityisesti silmämeikissä e.l.f.in siveltimet eniten käytössäni.

E.L.F. COSMETICS EXPERT LIQUID LINER.  Eyeliner, jonka ohuella siveltimellä saa tehtyä tarkkaakin pientä jälkeä. Levittyy tasaisesti ja ohuesti, olematta kuitenkaan koostumukseltaan liian läpikuultava. Käytän tätä päivittäisessä meikissäni ja putilo on ollut todella riittoisa. Oma pakkaukseni poikkeaa nykyisestä, sillä se on ostettu jo aikaisemmin jenkeistä.

E.L.F. COSMETICS SHADOW LOCK EYELID PRIMERUskomattoman riittoisa, kevyt luomivärin pohjustaja. Pieni ja näppärä applikaattori auttaa tuotteen levittämisessä myös lähelle ripsirajaa. Pysyy mielestäni hyvin paikallaan olematta kuitenkaan liian tahmainen tai paksu luomilla. Oma purkkini on kestänyt säännöllisessä käytössä jo lähes vuoden!

E.L.F. COSMETICS HIGH DEFINITION POWDER - SHEER.  Oma puuterini on myös kin hämäävästi erilaisessa pakkauksessa, sillä se on hankittu jo pari vuotta sitten jenkkimatkalta. Kyseessä on todella pehmeä ja hienojakoinen puuteri, joka kiinnittää meikin muttei jätä ihoa liian mattapintaisen tuntuiseksi. Jos et pidä super mattaisista puutereista, on tämä täydellinen vaihtoehto.
L.A. GIRL PRO PREP HD SMOOTHING FACE PRIMER. Sain tämän primerin pari kuukautta sitten Bettessä testiin itselleni, ja se nousi heti yhdeksi suosikiksi mm. Smashboxin primerin rinnalle. L.A. Girlin tuotteissa yhdistyy mielestäni todella hyvin edullinen hinta ja korkea laatu – samalla tavalla kuin e.l.f.inkin kohdalla. Primer on ihohuokosia ja juonteita tasoittava sekä samalla häivyttävä. Lisäksi se sisältää ravitsevaa E-vitamiinia.

L.A. GIRL PRO CONCEAL HD CONCEALER. Myös tästä olen kuullut lukuisia kehuja niin tubettajilta kuin meikkaajiltakin. Päädyinkin ostamaan Pro Concealin testiin messuilta tänä syksynä, ja se on ollut käytössäni siitä asti. Sävy Porcelain (linkkasin suoraan ko. sävyyn) on ollut sopivan vaalea omalle talvi-iholleni, ja se kirkastaa kivasti niin silmänaluset kuin T-alueen. Peittari blendautuu nätisti ihoon jäämättä kiinni esimerkiksi silmänalusen juonteisiin. Ainut miinus tulee applikaattorista, joka on harjamainen, jolloin ainetta tulee helposti annosteltua liikaa kerralla. Silti ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!
NYX SOFT MATTE LIP CREAMIT. Kun NYX tuli ensimmäistä kertaa Suomeen, oli tämä ehkä heidän suosituin ja halutuin tuotteensa. Sittemmin hype on laantunut, mutta tämä tuote on lunastanut paikkansa meikkipussistani. Kevyt, kuin kermavaahtomainen koostumus levittyy tasaisesti huulille, mutta kuivuu kuitenkin mataksi. Ei kuivata huulia, eikä väri myöskään halkeile päivän mittaan. Puna kuluu hieman pois syödessä ja juodessa, mutta sen lisääminen ei häiritse lopputulosta. Plussaa myös kivasta tuoksusta ja sävyvalikoimasta, joka on aivan super laaja! Itseltäni löytyy tällä hetkellä mm.  Prague, Copenhagen, London, ja Monte Carlo.
Koko Black Weekin ajan Cocopandalla on lähes* koko valikoima 25-80% alennuksessa. Tämän lisäksi päiväkohtaiset erikoisalennukset päivittyvät joka päivä heidän verkkosivujensa Black Week -banneriin, ja nuo alennukset ovat tosiaan voimassa vain kyseisen päivän ajan - kannattaa siis olla nopea! Tänään tiistaina erikoisalennuksessa ovat kaikki* hiustenhoitotuotteet vähintään -35% (*poislukien ByNoor). Tämän lisäksi tiistain tuotetarjouksena on Issey Miyaken Pour Homme -suihkugeeli kaupan päälle ostaessasi kaksi hajuvettä. Erikoisalennuksia ja päiväkohtaisia tarjouksia pääset tarkastelemaan tästä linkistä!

* poislukien ByNoor & The Ordinary, Sigma (-20%), Laura Mercier (-15%), Olaplex, Clinique, Estée Lauder & YSL (-10%).

Toivottavasti saitte suosikeistani vinkkejä itsellenne uusiksi testattaviksi tuotteiksi. Ihanaa Black Weekiä teille kaikille, toivottavasti teette huippulöytöjä hyvin alennuksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika