Slider

TOO FACED CHRISTMAS MELTED MATTES

11/15/2018


Ostin eilen ensimmäiset piparkakut kaupasta ja Starbucksin Gingerbread Latte –siirappikin on päässyt käyttöön. Joululaulut ovat soineet jo marraskuun alusta (miten niin rakastan joulua?) ja seuraavana listalla olisikin uuden joulukuusen hankkiminen! Joulufiilistelyt ovat siis jo alkaneet meidän taloudessamme, joten ajattelin, että samoiten on aika ottaa käyttöön kosmetiikassa erityiset joulutuotteet ja joulun sävyt. Ajattelin esitellä tässä postauksessa teille pari huulipunasuosikkiani, jotka tuoksuvat jouluisesti piparminttu-mochalta ja piparkakulta!

Kuten jo varmaan otsikosta huomasitte, kyseessä on siis Too Facedin Melted Matte -nestemäisten huulipunien jouluversiot. Punainen Candy Cane –sävy on valitettavasti limited edition parin vuoden takaa, joten tätä ei myydä enää. Sen sijaan Gingerbread Girl –sävy on tämän vuoden limited edition, joten sitä on saatavilla lähes kaikkialta, mistä Too Facedia on mahdollista ostaa. Gingerbread Girl on jatkoa sävylle Gingerbread Man. Girl –sävy on selkeästi punertavampi kuin Man, joka on taas enemmän oranssiin taittava. Rakastan erityisesti vaaleiden vaatteiden kanssa kirkkaan punertavaa Candy Canea, kun taas esimerkiksi tumman vihreän kanssa Gingerbread Girl on täydellinen valinta.
 Gingerbread Girl
 Candy Cane
Vasemmalla Candy Cane, oikealla Gingerbread Girl
Melted Matte –tuotteiden koostumus on pehmeä ja kevyt, joka kuitenkin kuivuu täysin mataksi huulille. Sävy lukittuu kiinni niin tiukasti, että sitä saa todella hinkata illalla meikinpuhdistusaineen avulla pois – itseäni tämä ei häiritse, sillä monesti laitan näitä punia esimerkiksi juuri sellaisiin tilaisuuksiin, joissa tiedän juovani tai syöväni. Ei tarvitse kysellä jatkuvasti vierustoverilta, onko huulipunat pitkin naamaa. Itseltäni löytyy tämä huulipuna nyt seitsemässä sävyssä, joista muutama on punainen, pari nudea ja yksi ns. holographic lip topper. Jos pitäisi valita kaikkein paras nestemäinen huulipuna, olisi se mielestäni juuri Too Facedin Melted Matte.

Moni varmaankin harmittelee sitä, kuinka Suomesta ei ole mistään Too Facedia saatavilla. Ruotsissa on kuitenkin lähin Sephora, joten kannattaa siellä vierraillessaan käydä swatchaamassa eri sävyjä! Ja arvatkaapa mitä? Itse sain vasta tämän vuoden alussa tietää, että ASOS myy Too Facedin tuotteita! ASOSilla on vielä tällä hetkellä ilmaiset toimituskulut Suomeen yli 30 euron ostoksista, jonka lisäksi (ainakin niin kauan, kunnes brexit astuu voimaan) tuotteet on mahdollista tilata ilman ylimääräisiä alveja ja tullimaksuja. ASOSilta löytyy ainakin muutamaa sävyä Meltedistä tälläkin hetkellä, valikoimaa pääset kurkkaamaan tästä. 

Oletteko te testanneet Too Facedin Melted –huulipunia aikaisemmin? Mikä teidän mielestänne on kaikkien aikojen paras liquid lipstick? 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/16/2018

    Too Facedin joulumeikit on kyllä niin ihania, kaihoten katselin sitä luomiväripalettia... :) Toivottavasti tulossa on paljon joulupostauksia, niitä kaivataan nostamaan joulutunnelmaa näin pimeän marraskuun keskellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin itse myös Gingerbread-palettia Asosilta, mutta se oli valitettavasti myyty loppuun... Olen tosin hieman joulupukille kirjoittanut, josko saisin tämän vuoden Too Faced x Sephora joulun limited edition-setin kuusen alle, joten saa nähdä, olenko ollut tarpeeksi kiltti! :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika