Slider

PAKETOINTI-INSPIRAATIOTA JOULUUN

11/30/2017

Joko te olette alkaneet saada joululahjaostoksia tehtyä ja olisi aika aloittaa paketointi? Sillä itse olen ollut tänä vuonna ajoissa, ajattelin tulla jakamaan omia ideoitani myös teille. Aiemmin en ole juurikaan kikkaillut paketoinnin kanssa, ainoastaan etsinyt nätin paperin ja vetänyt narut ympärille. Tällä kertaa päädyin kuitenkin etsimään inspiraatiota netistä mm. Pinterestistä ja Youtubesta. Tässä postauksessa on pari helppoa ideaa, mutta jos olet taitava askartelija ja kaipaat lisää vinkkejä, suosittelen kurkistamaan tämän Zoellan videon lahjojen paketointi-ideoista!

CANDY CANE-TEEMA. 
Ihastuin tähän ajatukseen, ja päädyinkin paketoimaan suurimman osan lahjoistani tähän tyyliin. Kuten huomaatte alemmastakin kuvasta, sujautin myös muihin paketteihin karkkitangon mukaan, mutta tähän paketointiteemaan se sopii erityisen hyvin. Tähän käy mielestäni joko täysin ruskea joulupaperi tai sitten karkkitangoilla koristeltu paperi, omani ostin Tigerista 2 eurolla per rulla. Nauhana käytin mattapunaista, hieman leveämpää nauhaa jonka paketoin ensin normaalisti ja kiharsin päädyt. Tämän jälkeen vedin karkkitangon nauhojen alta keskelle solmua, kiharsin pienen erillisen pätkän nauhaa, kiepautin tämän nauhan koko setin (aiemmat nauhat + karkkitanko) alta ja vedin umpisolmuun. Tangon saa sitoa aika tiukasti, ettei se valu paketista pois. Tähän pakettiin sopisi vielä joko täysin paperiset tai punaiset pakettikortit.



KORISTELE LAHJAPAPERI TARROILLA.
Tätä ideaa voi soveltaa niin paljon, kuin oma mielikuvitus vain antaa. Tuossa kuvassa olevassa paketissa yhdistin sekä candy cane- idean että tarrat. Tämä idea on minusta erityisen kiva esimerkiksi lasten paketteihin! Tarroja, koristenauhaa ja vaikkapa leimasimia sekä mustetta löytyy edullisesti ainakin Tigerista, Ikeastakin saattaa löytyä jotakin askartelu- ja koristelutavaraa. Minulla on mielessä vielä tehdä tämä sama idea pelkälle ruskealle paperille glitteristen tähtitarrojen kanssa ja sujauttaa lahjanauhan väliin karkkitangon sijaan pieni havunoksa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika