Slider

10 AJATUSTA TÄLTÄ VIIKOLTA

11/21/2017

Pitkästä aikaa Helsingissäkin on lunta maassa! Mutta tietenkin juuri silloin, kun lumi sataa maahan ja tekisi mieli lähteä kuvailemaan ulos, flunssa ja kuume kaatoivat sänkyyn...

Aloitin tällä viikolla uudet sivuaineopinnot, nimittäin sosiaalityön. Kun viimeiset 60 noppaa on tullut tehtyä kauppatieteestä, on todella jännittävää hypätä aivan erilaiseen maailmaan. Eniten odotan perusopintojen harjoittelujaksoa, jossa pääsee tutustumaan sosiaalityöhön käytännössä.

Meillä alkaisi tällä viikolla Esport Bristolilla LesMillsin pilottijakso uudesta konseptista Barresta, joka on ymmärtääkseni yhdistelmä kehonhallintaa ja balettia. Varasin jo tunnin perjantaille, mutta katsotaan, antaako flunssa periksi siihen mennessä. Haluaisitteko ajatuksia tuosta konseptista sitten myös tänne blogin puolelle?

Olen vakavasti alkanut harkita joulukuusen hankkimista meille kotiin. Kyllä, marraskuun lopussa! Meillä on tulossa pikkujoulut joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja haluaisin joulukuusen paikalleen koristelluksi ainakin siihen mennessä. Sitä paitsi, on ihana alkaa kerätä paketoituja lahjoja pitkin joulukuuta sitten kuusen alle...

...josta päästäänkin siihen, että olen saanut jo suurimman osan joululahjoista paketoitua. Tänä vuonna päätin ennakoida, enkä jättää paniikkia joululahjaostoksista ja paketoinnista viimeisiin päiviin. Panostin tällä kertaa paketointiin normaalia enemmän ja toivon, että nämä paketit ilahduttavat saajiaan niin ulkopuolelta kuin paketin sisällöltäänkin.

Sosiaalityön lisäksi vielä olisi kaksi kurssia kauppatiedettä kummittelemassa, ennen kuin voin hakea virallisen kanditutkintoni ulos. Kuka jakaisi omaa opiskelumotivaatiotaan näiden kahden kurssin suorittamiseen? Kaikki muu uusi tuntuu niin paljon jännittävämmältä, kuin nämä viimeiseksi jätetyt jämäkurssit.

Uusi lemppariruokani on parsakaali - ihan pelkkä höyrytetty parsakaali. Poikaystäväni pyörittelee silmiään, kun raahaan sitä kaupasta päivä toisensa perään ja voisin lisätä sitä jokaiseen ruokaan. Ja minun parsakaalejahan ei jääkaapista syödä ilman lupaa, tai päivä on pilalla. Tuleeko teillä muilla tällaisia omituisia fiksaatioita johonkin tiettyyn ruoka-aineeseen?

Tällä viikolla olisi myös luvassa L'Occitanen pressitilaisuus, jossa jokainen pääsee kokoamaan ja paketoimaan oman joululahjansa visualistin opastuksella - miten mahtava idea! Toivotaan, että olo tästä paranee ja pääsen myös mukaan. Muussa tapauksessa täytyy tehdä erillinen visiitti myymälään ja toivoa, että saan askarrella oman pakettini vielä myöhemmin.

Minusta tuntuu, että viimeaikoina ei ole tullut ollenkaan mielenkiintoista tai hyvää musiikkia ulos. Selaan Spotifyta lähes päivittäin ja mietin, että mitä ihmettä sitä kuuntelisi kävelymatkalla salille ja takaisin. Viimeisimpänä olen päätynyt Cheekin tuotantoon ja joululauluihin, sillä top 50-lista ei innosta ollenkaan.

Tätä postausta kirjoittaessani suoraan tajunnanvirrasta huomaan, miten sekalaisia ajatuksia päässä pyöriikään tällä hetkellä - mutta kaipa se on ihan normaalia. Minusta tätä oli hauska tehdä ja ehkä teen jatkossa enemmänkin tämän kaltaisia postauksia. Haluaisitteko tällaisia lisää, tai esimerkiksi my day- tyyppisiä postauksia?


3 kommenttia:

  1. My day -postaus olisi hauska! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Ehkäpä teen siis sellaisen lähitulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11/28/2017

    Hei ois kiva kuulla sun ajatuksia tosta Barresta! Kuulostaa mielenkiintoiselta konseptilta :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika