Slider

FIRST IMPRESSIONS: LUMENE NORDIC GIRL

11/16/2017

Olen pitkään halunnut aloittaa tällaisen tuben puolelta tutun 'first impressions' tyyppisen postaussarjan, jossa testaan joko uutta tuotemerkkiä tai tuotelinjaa ja kerron samalla lyhyesti sen hyvistä sekä huonoista puolista. Kun Lumene lanseerasi muutama viikko sitten uuden Nordic Girl!-sarjansa ajattelin, että tartun ajatukseen kiinni ja testaan muutamia heidän tuotteitaan. Tämä postaus ei siis ole yhteistyö, vaan kävin itse tutkimassa Nordic Girlin tuotehyllyä ja samalla testailin, mitkä tuotteet voisivat parhaiten sopia tähän postaukseen.
En lähtenyt ostamaan postaukseen mitään sellaista, mille en tietäisi olevan minulla pitempiaikaista käyttöä. Testailin siis hieman kaikkea, mutta lopulta päädyin nappaamaan mukaani Nordic Girlin luomiväripaletin sekä kulmakynän. Hyllyyn jäi esimerkiksi meikkivoide, sillä se ei tuntunut tarjoavan mitään uutta - koostumus oli hyvin vastaava muihin markettimeikkivoiteisiin nähden. Samoiten heidän color correcting- palettinsa näytti houkuttelevalta, mutta swatchattuna värit eivät olleet kovin pigmenttisiä. Lisäksi Nordic Girl on sosiaalisessa mediassa paljon markkinoinut voidemaista huuli- ja poskipunaansa, jota kokeillessa säikähdin. Väri oli todella raju ja pigmenttinen, enkä usko, että itse ikinä laittaisin niin räväköitä värejä poskilleni. Nordic Girl on ymmärtääkseni kuitenkin enemmän nuorille ja teineille lanseerattu meikkisarja, joita tällaiset pirtsakat sävyt saattavatkin enemmän miellyttää.

Mukaani valitsin siis Eyes Eyes Baby- luomiväripaletin sävyssä 1 sekä Full Brows- kulmakynän vaaleammassa sävyssä. Kynä on mielenkiintoisen muotoinen ja koostumus tuntui enemmänkin vahamaiselta kuin perinteisen kynämäiseltä. Tämä sai minut kiinnostumaan ja päätinkin kokeilla, miten tällainen tuote käytännössä toimii. Miinusta siitä, että kynästä oli tarjolla vain kaksi sävyä - kyllä, vain kaksi. Kulmakynä maksoi muistaakseni 6.90 euroa. Luomiväripaletteja olinkin nähnyt jo jonkin verran somessa ja esimerkiksi tubettaja Julia Ahonen on tehnyt meikkilookin käyttäen näitä paletteja. Oikeastaan paletti lähti mukaani siksi, että swatchattuna värit tuntuivat oikeasti rikkailta, pehmeiltä ja pigmenttisiltä. Paletilla oli hintaa 11.90 euroa.
Sitten niihin itse arvioihin! Kokonaisuutena olin tyytyväinen tuotteisiin ja niiden hinta-laatusuhteeseen. Kulmakynä oli odotusten mukaisesti hieman vahamaismpi kuin esimerkiksi brow wizit, mutta tämä tuntui sopivan ainakin minun kulmilleni. Samalla kun väri tarttui, vahamainen koostumut asettaa kulmat muotoonsa niin, että tarvitsee vähemmän kulmakarvageeliä. Otin tietoisesti vaaleamman sävyn kuin yleensä, ja mielestäni se näyttikin freesiltä blondien hiusten kanssa.

Luomiväripaletti tuntui tosiaan swatchattuna todella pigmenttiseltä, mutta luomilla sävyt eivät olleet yhtä kirkkaita. Sävyt ovat myös melko puuterisia, eli pölyä varisi poskille melko paljon levittäessä. Ratkaisin pigmenttisyysongelman kuitenkin suihkuttamalla siveltimeen Macin Fix plussaa, joka tekee luomiväristä intensiivisemmän. Sävyt paletissa ovat kuitenkin hyvät yhtenäisen lookin tekemiseen - vaaleaa koko luomelle ja kulmaluulle, oranssia luomivakoon ja tummimpia sävyjä ripsirajaan. Tämän hintaluokan luomiväripaletiksi siis ihan kelpo setti. Jatkossa tulen varmasti käyttämään erityisesti kulmakynää, joka poikkesi kaikista aiemmin testaamistani. Mielenkiinnolla odotan, millaisia uusia lanseerauksia Lumene tulee jatkossa tähän linjaansa vielä tekemään.

Lisänä vielä mainittava, että Lumene mainostaa tämän tuotesarjan olevan sataprosenttisesti vegaaninen. Tämä on tottakai huippu juttu, kun ei tarvitse inc-listoista erikseen etsiä vegaanisia tuotteita. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Lumenella tästä huolimatta brändinä ole kansainvälistä cruelty free- sertifikaattia.

Oletteko te vielä testanneet näitä Nordic Girlin tuotteita ja jos olette, mitä olette niistä tykänneet? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika