Slider

KOSMETIIKAN JOULULAHJAVINKKEJÄ: L'OCCITANE

11/03/2017

Jatketaan ihanien joululahjavinkkien parissa! Tällä kertaa luvassa on juttua yhdestä suosikkibrändeistäni, nimittäin L'Occitanesta. Tältä merkiltä on tulossa vielä lisääkin joululahjavinkkejä hieman lähempänä joulukuuta, mutta nyt haluan esitellä teille oman suosikkisarjani heidän valikoimastaan.

Kyseessä on siis Terre De Lumiere- sarja. Olen aikaisemminkin kirjoitellut tänne blogiin kyseisestä sarjasta, mutta jos et ole aikaisemmin kuullut tästä, niin kyseessä on siis loppukeväästä tehty melko uusi lanseeraus. Terre De Lumieren tuoksu on saanut inspiraationsa ranskalaisesta ns. golden hourista, joka tarkoittaa hetkeä ennen auringonlaskua. Tuotteet onkin pakattu oranssihtavasti ja tuoksua kuvailisin hunajaisen makeaksi. Tuoksusta löytyy verkkosivujen mukaan muun muassa laventelia, mantelia ja hunajaa.

Tosiaan, tässä postauksessa esittelen teille muutamia Terre De Lumiere- sarjan tuotteita, joita voit ostaa erikseen tai lahjapakkauksessa. Nämä tuotteet, kultaista koristenauhaa ja kimppu neilikoita - täydellinen lahja ystävälle!
Tämä tuoksu on hunajaisen arvokas, mutta ei liian raskas parfyymi. Pullo on muutettu joulun kunniaksi juhlalliseksi, jossa glitterkorkki kruunaa mielestäni kokonaisuuden. Aromaattisen ensituoksun jälkeen tuoksusta on erotettavissa muun muassa laventeli, hunaja ja manteli.
Kultaisen helmeilevä suihkugeeli tuoksuu ihanan hunajaiselle ja vaahtoaa sopivasti iholla. Ehdoton oma suosikkini tästä sarjasta, joka tuo suihkuhetkeen pienen palan luksusta!

Tämä vartalovoide on pehmeä ja kevyt mutta samalla todella kosteuttava. Tuoksu on sopiva, ei liian vahva, mutta samalla jättää kuitenkin pienen tuoksun iholle. Paras käytettynä suihkugeelin jälkeen, jolloin tuoksu kestää pisimpään iholla.

Kun tämä kylpygeeli pääsee kontaktiin veden kanssa, muuttuu se maitomaisen pehmeäksi puhdistajaksi ja luo kylpyveteesi ihanan vaahdon. Sopii myös suihkussa käytettäväksi.

* yhteistyössä L'Occitane, tuotteet saatu.

Follow with Bloglovin'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika