Slider

HELPPO GINGERBREAD LATTE

11/04/2017

Pumpkin Spice Lattesta on päästy ja nyt on aika maustaa kahvi jo piparkakkumaustein! Ajattelin näin pikaisesti jakaa teille oman suosikkireseptini helppoon ja super hyvään piparkakkukahviin, kun sitä tuossa juuri valmistin. Reseptiä voi toki muunnella oman mielen mukaan ja päälle esimerkiksi lisätä kermavaahtoa ja piparkakkumuruja, mutta tässä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämän reseptin myötä toivotan teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

1 shotti espressoa (tai pieni määrä vahvaa suodatinkahvia)
Nicolas Vahé- kahvisiirappia maku 2, Gingerbread
Oatly iKaffe- kaurajuomaa
1 candy cane- tanko

Valmista espresso lasin pohjalle, itse käytän Nespresson vahvoja kahvikapseleita vaihtelevasti. Lisää sekaan loraus kahvisiirappia (noin 1 rkl on riittävä määrä) ja lisää valmiin kahvi-siirappiseoksen päälle ravistettu iKaffe. Sekoita, ja lisää joukkoon mintunmakuinen karkkitanko. Tanko sulaa kahviin pikku hiljaa ja tuo kivan mintun vivahteen kahviin. PS! Nicolas Vahén kahvisiirappia saa mm. monista sisustuskaupoista ja myös Sokoksella olen tätä nähnyt. Itse ostin viimeisimmän pulloni Mia Designilta.



2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika