Slider

SUOSIKKI VARTALOKUORINTANI + ARVONTA!

8/04/2017


Syvällisempien pohdintojen jälkeen on hyvä siirtyä taas kosmetiikan pariin! Nimittäin tänään haluan esitellä teille tuotteen, jonka takana seison täysin. Olen testaillut tuotetta reilun kuukauden ajan, ja todistanut sen tulokset konkreettisesti itse. Kyseessä on siis BodyBoom-nimisen brändin kahvikuorinnat vartalolle. Sain ensimmäisen pienen testipakkaukseni tätä tuotetta heinäkuun BetteBoxista, jonka jälkeen ihastuin siihen täysin. BodyBoom olikin ihana ja lähetti minulle hieman isomman pakkauksen eri tuoksuisia kuorintoja testattavaksi!

Jos BodyBoom ei ole sinulle vielä tuttu, kyse on alunperin puolalaisesta innovaatiosta ja brändistä, joka on hiljattain rantautunut myös Suomeen. Tuotteissa käytetään luonnollisia raaka-aineita, eikä tuotteita ole missään vaiheessa testattu eläimillä. Saamani pakkauksen yhteydessä olleessa vihkosessa kuorintatuotteita kuvaillaan seuraavasti: " Kahvikuorintamme on tehty Robusta-kahvin parhaimmasta laadusta ja useasta luonnollisesta raaka-aineesta. Kofeiinin ansiosta kuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan. E-vitamiinilla ja luonnonöljyillä rikastettu koostumus hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Lisäksi ne tasoittavat epätasaista ihonsävyä ja ehkäisevät ennenaikaista ihon ikääntymistä. " 
Omasta kokemuksestani tämä kuorinta on helpoin, mukavin, parhaan tuoksuinen sekä tehokkain, jota olen koskaan kokeillut. Lisäksi koostumus on erilainen normaaleihin kuorintoihin verrattuna, sillä tuote on pakkauksessa kuivaa. Käyttö toimii siten, että käyt ensin suihkussa ja kastelet ihon, levität kuivan tuotteen kostealle iholle pyöriin liikkein, odotat 5-10 min (vaikutusaika) ja huuhtelet pois. Plussaa oli myös se, ettei levittäminen ollut ollenkaan sotkuista, vaikka ihan muuta voisi kahvinpuruista luulla. Purut huuhtoutuivat todella helposti kropasta ja kylppärin seinistä pois. 

Mites sitten ne tulokset? Kun tuotteen antaa vaikuttaa koko vaikutusajan (noin 10min), näyttää iho heti huuhtelun jälkeen kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Pitemmän käytön jälkeen ihon pinta tasoittui entisestään, ja mielestäni reisien venymäarvetkin olivat hieman hälvenneet. Suosituskäyttö on noin 2-3 kertaa viikossa, itse olen käyttänyt tuotetta tuon paristi viikossa. Pelkän kuorinnan lisäksi tuote myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sillä se sisältää mm. argan- ja manteliöljyä sekä e-vitamiinia. Summa summarum: osan tuloksista näet heti ensimmäisellä käytöllä, mutta pitkäaikaisemmat tulokset alkavat näkyä muutaman viikon käytön jälkeen.
Tuoksuvaihtoehtoina ovat original (kahvi), minttu, mango, kookos, banaani, greippi ja mansikka. Oma suosikkini on ehdottomasti näistä kaikista kookos, joskin mansikka pääsee myös lähelle suosikin paikkaa. Sokoksella tuotteista on muistaakseni testerit, joten tuoksuja pääsee myös testailemaan ennen ostopäätöstä. Sokoksen lisäksi tuotteita on muistaakseni myynnissä ainakin oletkaunis.fi- verkkokaupassa. Se paras juttu kuitenkin tämän postauksen yhteydessä on se, että pääsen arpomaan näitä suosikkituotteita myös teille lukijoille!

Arvonta toteutetaan Instagramissani @lauraannika. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla BodyBoom-aiheista kuvaa ja seuraamalla Instagram-tiliäni. Osallistumisaikaa on maanantai-iltaan (23:59) asti, ja voittajan arvon tiistaina. Voittaja saa tismalleen saman paketin tuotteita, joita näkyy tässä postauksessa! 

On ihan mahtavaa, kun saan jakaa näitä tuotekokemuksiani ja lemppareitani myös teidän kanssanne näin arvontojen kautta. Käy siis ehdottomasti osallistumassa ja toivotaan, että onnetar suosii juuri sinua! <3 


* yhteistyössä BodyBoom, tuotteet saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika