Slider

ILTAPÄIVÄKAHVI JA POHDINTOJA

8/23/2017

Ihanaa keskiviikkoiltapäivää täältä kahvikupposen ääreltä! Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa pienen tajunnanvirtapostauksen, ja oikeastaan vain höpötellä mitä minulle kuuluu sekä missä nyt mennään. En halua blogistani tulevan liian editorial-tyyppinen, joten jos teilläkin tulee toiveita liittyen syvällisempiin pohdintoihin tai elämäntilapäivityksiin, niitä saa aina laittaa kommenttiboksiin. :)

Yleisesti ottaen elämässä menee tällä hetkellä kaikki oikein hyvin! Saimme uuden asunnon avaimet tänään, ja itse pääsen perjantaina aloittamaan siivoamista. Poikaystävä maalaa, minä siivoan. Sitten sunnuntai-maanantai akselilla aloitetaan tavaroiden kantaminen sisään. Kuten jo aikaisemmin sanoinkin, ei meiltä oikeastaan puuttunut tänne kotiin mitään, vaan kaikki kalusteet olivat jo valmiina. Eilen kävin Ikeasta nappaamassa vessaan hyllykön ja parvelle uuden lukulampun - that's it. Ja itse asiassa, sen kuntosalijäsenyydenkin ehdin jo hankkia. Sain Esportilta hyvän diilin ja aloitankin syyskuun alusta Mikonkadun Bristolissa. Sali oli niin upea, että melkein leuka loksahti auki. Stage, functional studio, hot studio, erillinen cardioalue ja kuntosali - no words needed. Käykö joku teistä Bristolilla? Tulkaa nykäisemään hihasta, jos törmätään!

Mitäs muuta? Opiskeluista sen verran, että moti meinaa olla hieman hukassa... Vaikka olenkin aivan innoissani tulevasta syksystä ja uusista tuulista, tutkimusartikkeleihin paneutuminen on takkuillut normaalia enemmän. Tällä hetkellä on menossa johdon ja henkilöstön kehittämisen kurssi, jonka jälkeen on jäljellä vielä kolme johtamisen aineopintojen kurssia. Aion saada ainakin 2/3 niistä vielä tämän vuoden puolella valmiiksi, siitä olen varma. Sen lisäksi jatkan edelleen töitä luokanopen sijaisena, vaikka muutankin Helsinkiin. Itse asiassa jo huomenna ja perjantaina pääsenkin puuhaamaan kolmosluokkalaisten kanssa. :)

Semmoista kuuluu elämään tällä hetkellä. Muuttoa, uutta salia, opiskeluja ja töitä. Blogi tulee varmasti täyttymään asukuvista ja sisustusjutuista muuton myötä, mutta myös muita postauksia toteutan mielelläni, jos teillä on ideoita. Nyt kuitenkin lähden jatkamaan viimeisiä pakkailuja, palataan! xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika