Slider

WRAP UP - VUOSI 2016

1/03/2017



Ihanaa uuttavuotta kaikille teille siellä! <3 En voi tarpeeksi kiittää siitä, että olette edelleen vuosien jälkeen mukana blogissani, niin kommentoimassa kuin osallistumassa sisällön tuottamiseenkin. Vuoden vaihtumisen kunniaksi ajattelin, että nyt olisi aika ottaa katse taaksepäin ja tiivistää menneen vuoden tapahtumat yhteen postaukseen. Vuosi oli täynnä vuoristorataa, mutta päällimmäisenä kaikesta jäi silti hyvä fiilis. Tehdään ensivuodesta vieläkin parempi!




TAMMI-HUHTIKUU:
Alkuvuosi meni hyvinkin pitkälti opiskelujen touhussa. Asuin Jyväskylässä ja tein kovaa vauhtia kurssejani kasaan. Eniten harmaita hiuksia tuotti se kuuluisa virkamiesruotsin kurssi, josta kuitenkin loppupeleissä selvisin parhain arvosanoin! Alkuvuodesta kävin lisäksi Cheekin jäähallikeikalla, ja koin elämäni kovimmat pakkaset. Juhlin opiskelijavapun kavereiden kera Jyväskylässä, jonka jälkeen palasin takaisin pk-seudulle ja jatkoin kevätlukukauden loppuun töitä alakoulussa.







TOUKOKUU-HEINÄKUU:
Alkukesä oli surun ja menetyksen aikaa. Ensin sairastelin kuukauden, jonka jälkeen menetin kaksi kolmesta rakkaasta lemmikistäni neljän viikon sisään. Tämän lisäksi tuttavapiirissä tapahtui muitakin suuria tragedioita, jotka järkyttivät ja saivat mielen entistä surullisemmaksi. Kesä-heinäkuussa tuntuikin, että voiko enää huonommaksi mennä. Suomipopfestareille sekä Tallinnanreissulle lähdin hieman tuulettamaan ajatuksia kaikkien menetysten keskellä, mutta ei sekään paljoa helpottanut oloa. Mistään ei tuntunut löytyvän positiivisia puolia, kunnes koitti heinäkuun loppu - tapasin nykyisen poikaystäväni, ihmisen jota ilman en voisi kuvitella eläväni.








ELOKUU-LOKAKUU:
Elämässä napsahti uusi vaihde päälle sen jälkeen, kun tapasin nykyisen poikaystäväni. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin, että tässä on jotain enemmän. Vaikka se kliseiseltä voi kuulostaakin, kyllä sen tuntee kun oikeasti kolahtaa. Tuo sama olo on pysynyt yhtä vahvana, ellei vahvempana siitä päivästä saakka kun tapasimme. Elokuussa lomailimme poikaystäväni kanssa molemmat, ja vietimme rentoa aikaa tutustuen toisiimme. Syyskuussa pääsimme muuttamaan ensimmäiseen asuntoon Kruununhakaan, sisustimme sitä ja tutustuimme yhteiselämiseen. Samalla molemmat meistä aloittivat opinnot Helsingin yliopistolla. Opiskelin englantia syksyllä Helsingissä, ja samalla kirjoittelin etänä kauppiksen kursseja Jyväskylään. Oma asuntoni meni putkiremonttiin. Lokakuun alussa Krunan asunnon kanssa tuli takapakkia, pakkasimme kamamme ja irtisanoimme pienen nahistelun jälkeen vuokrasopparin kokonaan.





MARRASKUU-JOULUKUU:
Marraskuun vietimme 'asunnottomina' uutta kämppää etsien, ja samalla minä painoin koko kuukauden töitä alakoulussa. Tein pitempääkin sijaisuutta, jossa pääsin suunnittelemaan tunteja ja viikkokokonaisuuksia, ja ihan oikeasti itsenäisesti vaikuttamaan opetuksen toteuttamiseen. Tuo on antanut ihan uuden perspektiivin opettajan työhön, ja arvostakin opettajia entistä enemmän! Tein töitä marraskuun loppuun, ja jatkan niitä heti tammikuun alussa. Joulukuun alussa löysimme uuden asunnon Punavuoresta, ja pääsimme sisustamaan sen. Naputeltiin paikalleen parvi, ja nyt tuo asunto tuntuukin jo ihanalta yhteiseltä kodilta. Kaikki asiat tuntuivat loksahtelevan kohdilleen juuri ennen reissuun lähtöä - ehdittiin myös juhlia mun synttärini etukäteen hotelliyön ja illallisen merkeissä. Täällä matkalla menikin sitten vuoden viimeiset kolme viikkoa, ja täältä käsin myös toivotettiin uusi vuosi tervetulleeksi.






Mitä tuleva vuosi sitten tuo tullessaan? Opiskelua ja asumista Helsingissä, kanditutkinnon tekemistä ja kirjoittamista, blogiyhteistöitä, uusien reissujen suunnittelua, työskentelyä alakoulussa, treenaamista ja ennen kaikkea - elämästä nauttimista tässä ja nyt. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika