Slider

BEST OF BEAUTY 2016

1/31/2017




Olenko jo liian myöhässä tämän postauksen kanssa, kun helmikuu alkaa ja puhutaan viime vuoden lemppareista? No, ajattelin silti tulla vielä jakamaan teidänkin kanssanne mun viimevuoden kosmetiikkalemppareitani. Kuten varmasti tiedättekin, olen aika tarkka meikeistä ja ihonhoitotuotteista joita käytän, ja lisäksi tykkään testailla paljon uusia tuotteita. Lisäksi puolen vuoden yhteistyö Bette Boxin kanssa on antanut ihania mahdollisuuksia päästä testaamaan tuotteita, joita ei muuten olisi koskaan tullut itse ostettua. Mutta anyways, tässä postauksessa siis muutamia lemppareitani kuluneen vuoden varrelta! 





NYX Lip Lingerie liquid lipstick 
Vaikka näistä huulipunista tunnutaankin olevan montaa mieltä, itse tykkään näistä paljon. Hinta-laatusuhde toimii, väri levityy hyvin ja kestää. Kannattaa välttää kerrostamasta väriä liikaa, meinaan silloin tulee paakkuja. 


Loreal Infallible Matte 24h Foundation 
Paras meikkivoide öljyiselle iholle. Pysyy ja tekee mattapinnan, levittyy kauniisti. Ei jätä läikkiä tai kulu rumasti pois päivän mittaan. 


MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle highlighter 
Kaunis korostusväri joka luo juuri sopivan hohteen poskipäille ja nenänvarteen sekä amorinkaarelle. Hinta ei kirpaise, sillä tämä kestää ikuisuuden (tuotetta on paketissa todella paljon). Hyvä perus highlighter arkeen!





Urban Decay Eyeshadow primer potion
Jo legendaksi muodostunut luomivärin pohjustusvoide, joka estää luomiväriä kulumasta ja paakkuuntumasta luomivakoon. Ja tämä oikeasti pitää lupauksensa, toisin kuin moni primeri jota olen aikaisemmin käyttänyt. Tuotetta kuluu todella vähän, joten yksi puteli kestää minulla käytössä noin vuoden kerrallaan.

Urban Decay DeSlick makeup setting spray 
Öljyisen ihon pelastus. Tämä valko-harmaa puteli on suunniteltu erityisesti öljyiselle iholle, joka kaipaa erityistä mattapintaa päivän mittaan. Suihkutan tätä yleensä kaksi kerrosta: ennen meikkivoidetta ja toisen meikkivoiteen, puuterin, contourin ja highlighterin jälkeen. 






Smashbox Contour & highlight kit
Ostin tämän laivalta alkukesästä, kun Smashbox ei ollut vielä rantautunut Suomeen ja Kicks-myymälöihin. Hinta oli aika suolainen kolmesta värinapista (40e), mutta laatu on hyvä. Kahta sävyä sekoittamalla saa täydellisen contourvärin poskipäiden alle sekä nenänvarteen ja ohimoille. Highlighterista en sen sijaan taas tykkää, se on minun makuuni liian neutraali eikä tuo tarpeeksi hehkua. Mutta varjostusväreille iso peukku ylös!


Urban Decay Beached Bronzer 
Suosikki aurinkopuuteri, jota käytän oikeastaan eniten contouriin Smashboxin kitin lisäksi. Tämä sävy on todella rauhallinen ja luonnollinen, ja on siksi helppo aloittelijallekin. Tätä et saa helposti lisättyä liikaa kerralla. Sävyjä on muistaakseni kaksi, ja kannattaa liikkeessä kysyä myyjältä kumpi niistä menee juuri sinun ihollesi parhaiten. Ehdoton arkilemppari, ja toimii myös hinta-laatusuhteeltaan.




+ +  Lisäksi on pakko mainita muutama hiustuote, jotka tosin sain kokeiluun vasta tämän vuoden alussa. Mutta näistä tuli saman tien mun ihan ehdottomia lemppareitani! Nimittäin Moroccanoil- sarjan hiustuotteet: vaha, muotovaahto, muotovoide sekä texturising spray. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos rakastat Morccanoilin tuoksua, kosteuttavaa vaikutusta ja kaipaat lattanalle pohjoismaiselle hiukselle tukea.




2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/02/2017

    Hei, tuli mieleen yksi toivepostaus! Olisitko halukas kirjoittamaan mahdollisista ulkonäköpaineista joita koet/olet kokenut. Itseni kohdalla tuntuu, että paineet vain kasvavat päivä päivältä kun some on täynnä kovakuntoisia naisia. Kyllähän siinä pieni kateus iskee, ja kun hetken lähtee kovasti tekemään paremman kunnon eteen töitä, niin vain aina kuitenkin jossain vaiheessa innostus lopahtaa. :-( Asetatko itsellesi tavoitteita? Vertailetko muhin? Olisi ihana kuulla sulta pitkä ja kattava postaus tästä, olet niin taitava kirjoittaja ja varmasti joko oman tai toisten kokemusten perusteella saat ajatuksia luotua! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiva kun tulit kommentoimaan! Mä olen aiheesta kirjoitellut aikaisemmin paljonkin, eli jos selaat pari vuotta taaksepäin postauksia niin sieltä löytyy varmasti pitkiäkin tekstejä ulkonäköpaineista liittyen sekä treeniin että kauneuteen yleensä. :) Voin tästä myös tässä kevään mittaan tehdä postauksen jos niin haluatte. Tosin ajatukseni eivät ole juurikaan muuttuneet siitä, mitä olenkin tänne jo aikaisemmin kirjoitellut aiheesta!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika