Slider

Instagram-feedini + miten muokkaan kuvat?

10/06/2016



Tällaista postausta on kyselty aikanaan jonkun verran, mutta aina unohdan toteuttaa sen! Tässä siis lyhyesti infoa siitä, miten olen muovannut oman instafeedini sellaiseksi kuin se on, sekä lisäksi vinkkejä siihen miten muokata kuvia. Linkki instaani löytyy blogin sivupalkista, tai sitten etsimällä nimimerkillä @lauraannika !


1. Instagram-feedin yhtenäisyys.
Tämä on itselleni se tärkein seikka. Olen löytänyt oman juttuni instassa, ja haluan pysyä kuvien kanssa yhtenäisenä kaikessa mitä postaan - toisin sanoen, harkitsen aika tarkkaan millaisia kuvia julkaisen. Päivittäiset, huolettomammat räpsyt lisään snäppiin ja pidän instan kauniiden, harkittujen kuvien julkaisupaikkana. Näin myös feedi näyttäytyy seuraajille yhtenäisenä ja nopeasti saa kiinni siitä, millaista matskua sinne julkaisen. Kannattaa etsiä se oma tyyli muokata ja julkaista kuvia, ja sitten pysyä uskollisena sille. Kannattaa tarkastella välillä omaa tiliään ja katsoa, mitkä seikat siellä toistuvat. Kun löydät sen punaisen langan, pidä huoli että jokaisesta julkaistavasta kuvasta löytyy jotain siihen liittyvää!





2. Kuvien muokkaaminen ennen julkaisua. 
Olen viimeaikoina alkanut käyttämään omissa kuvissani ns. valkoisia rajoja, eli jokaisessa kuvassa on samankokoiset valkoiset raamit muokattuna ennen julkaisua. Tällä tavoin korostan feedini valkoista linjaa, ja pidän kaikki kuvat varmasti samantyyppisinä. Nämä rajat on helppo tehdä muokkausohjelmalla, jossa voit määrittää jonkun tietyn luvun jonka mukaiset raaamit teet jokaiseen kuvaan. 

Muokkausohjelmana käytän itse maksullista Afterlightia, jossa on tosiaan mahdollista tehdä raamit, säätää kirkkauksia, kontrasteja ja terävyyttä sekä myös lisätä kivoja filttereitä kuviin. Jos käytän filtteriä, on minulla yksi tietty filtteri joka toistuu joka kuvassa - en tykkää sekoitella eri teemoja keskenään. Tykkään Afterlight-sovelluksesta tosi paljon, ja sieltä muokkaamisen jälkeen kuvan voi siirtää suoraan instaan julkaistavaksi. Suosittelen kokeilemaan jos oma lemppari muokkausohjelma on vielä hakusessa! 





+ Viimeisenä ja tärkeimpänä kohtana, muista pysyä uskollisena omalle jutullesi äläkä ota paineita muiden tileistä. Mielestäni inspiraatio ja paineet ovat kaksi täysin eri asiaa. Itse pyrin lisäämään sellaisia kuvia jotka omasta mielestäni kuvastavat minua ja ovat kauniita. En yritä matkia kenenkään muun profiilia, ainoastaan inspiroidun muiden kuvista. Muista tehdä instasta omannäköisesi, älä mieti pelkästään seuraajamääriä! Tilin tulee kuitenkin aina heijastaa sitä, kuka sinä olet :)



Instagram: @lauraannika
Snapchat: @lauraannikah
Facebook: www.facebook.com/onthemoveblog/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika