Slider

Meksikonmatka osa 2: ostokset

2/03/2014




Matkapostaukset Meksikosta oli jäänyt ihan tyystin tuonne luonnoslaatikon syövereihin. Julkaisen ne siis loppuun tässä vaiheessa, kun en valitettavasti ehdi mitään sen suurempaa alkaa yo-koejuttujen keskellä teille kirjottamaan. Tässä postauksessa siis vähän siitä, mitä Meksikosta tarttui mukaan ostosten merkeissä :) 

Ajattelin reissuun lähtiessäni, että en oikeastaan tarvitse mitään sen suurempaa joten turha tehdä mitään listaa ostettavista jutuista. Toki muutamia juttuja oli listalla, joita tiesin että ei Suomesta saa (tai ne on superkalliita) ja Meksikosta löytyy sillä tuotteet on jenkkiläisiä (esim. Crest-hammasliuskat, Victoria's Secret ja Ice Breakersit). Positiivisena yllätyksenä Meksikon shoppailumahdollisuudet oli tosi hyvät, yksi outlet-kompleksikin löydettiin. Koska en hakenut mitään tiettyä, mukaan tarttui kaikkea sellaista mikä tuntui kivalta. Ostan aika vähän vaatteita Suomesta, joten ajattelin nytkin ostaa edullisilla hinnoilla kaikkea sellaista mitä täältä ei saa, ja mieluummin sitten kiristellä täällä. Rahallisesti sponsorointia sain mm. sukulaisilta joulu- ja synttärilahjarahojen muodossa. 

Ihania kauppoja löytyi myös outlettien lisäksi: mm. Forever21, Victoria's Secret, Zara, Tommy Hilfiger, Bershka, Benetton.. Lisäksi esim. kengät ostin paikallisesta kaupasta, jossa hinnat oli todella edullisia. Zarassa oli aika lailla samat mallistot kun Suomessa meillä, joten sieltä en ostanut paljoakaan. Paljon kaikkea kivaa löytyi esim. Forever21:sta sekä Bershkasta. Molemmissa oli paljon etnohenkistä kuviontia omaavia vaatteita, ja myös kivoja neuleita Suomen kelejä ajatellen. Keskityin enemmän paita- ja mekko osastoon, sillä kuumassa en jaksa housuja sovitella. Ne ostan mieluummin sit täältä, ajan kanssa. :) 


Tässä muutamia kuvia ostoksiin liittyen, sekä asukuvina pari lempparilöytöäni :)



Vaatteita löytyi tosi laidasta laitaan: mm. Levi's, Tommy Hilfiger, Aeropostale, VS, Forever21, Bershka, Nike jne..
Suihkupussi ja bodymist Victoria's Secret
Paita Bershka
Neuletakki Forever21
Paita ja jakku Bershka
Mekko Forever21, kengät paikallisesta putiikista.

4 kommenttia:

  1. Oih, Forever21 on kyllä ihana kauppa! Kävin kesällä New Yorkin 5-kerroksisessa liikkeessä, ja "muutama" vaate tarttui mukaan ;) Mutta tosi kivoja löytöjä siulla, varsinkin tuo alimman kuvan mekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Tuo mekko oli varsinainen löytö, sillä hintaakaan sillä ei tainnut olla kuin 100 pesoa, eli 6 euroa!

      Poista
  2. Oujee en malta oottaa, tää postaus kasvatti shoppailuintoa taas entisestään...Taidan kysellä sulta yv:nä tarkemmat koordinaatit apajille että löydän ens viikolla varmasti itteni tuhlaamasta rahoja noissa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varaa kunnolla rahaa mukaan, se on mun vinkki! ;) Ja pistä ihmeessä viestiä niin voin laittaa sulle tarkemmat koordinaatit perille :D!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika