Slider

SpinCardio 9

2/16/2014





Jos tässä tämän viikon kipeydessä on ollut joitain hyviä puolia mukana, niin ainakin olen saanut uuden spinningohjelmani (jota jo pitkään olen asiakkaille lupaillut..) tehtyä. Ensin syntyi biisilista, sitten toisen puolikkaan rakenteet, eilen viimeisen puolikkaan. Kävin eilen myös kuulostelemassa kuntoani kevyesti salilla, polkien tämän uuden setin kertaalleen läpi. En sitten tiedä johtuuko lopahtaneesta kunnosta vai mistä, mutta uskaltaisin väittää että tämä ohjelma on yksi rankimpia, joita mun kanssani on ikinä vedetty.

Rakenne on pitkien kappaleiden takia vähän erilainen kuin yleensä, eli kaksi tasapitkää työosiota kun yleensä ensimmäinen on ollut hieman pitempi. Aloitetaan vähän  rauhallisemmin, ei ihan heti repäisten ja ennen palautusta pistetään oikeen kunnolla kaikki kehiin, kuuden ja puolen minuutin mäen kera. Palauttelu on kestoltaan vain kaksi minuuttia tasan, ja sen jälkeen kiivetäänkin todella ripeisiin tempoihin viimeiset kolme kappaletta. Myöskin lopun sykehuipussa porukka saa uutta haastetta, kun kappale onkin kestoltaan huimat viisi ja puoli minuuttia. Tällöin ei toki voida mennä maksimisykkeillä kuin ainoastaan piikkejä ja loppukiri.


Alan taas kaipaamaan ohjelmiini jotain uutta, rajojen rikkomista ja kokeilua. Tästä kertovat nyt uudet mukana olevat tekniikat sekä kappaleiden omaperäiset rakenteet. Erityisesti tuo 6,5 minuutin kiipeäminen vaati multa paljon suunnitteluvaiheessa. Parin "turvallisen" kierroksen jälkeen tehdäänkin ihan täyskäännös kun tempo hidastuu puoleen, ja lopussa mennäänkin taas niin kovaa kun jaloista lähtee. Olen myös uskaltautunut pois kappaleiden temmoista, ja antanut asiakkaille vapauksia etsiä itselle parhaiten sopivaa tahtia. Tässäkin ohjelmassa tarjoutuu mahdollisuus tähän yhden kolmeminuuttisen verran- joku saattaa kaivata hidasta, vahvaa polkemista ja joku reippaampaa juoksutyyppistä tempoa.

Anyways, enköhän mä ole taas löpissyt mainospuheitani ihan tarpeeksi yhteen postaukseen. :D Tässä loppuun vielä tracklist. Osassa kappaleita on vähän eri versiot, mutta linkkasin nyt ne mitä youtubesta löysin :) Tänään siis klo 18.15 startti, toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa silloin! :)


Lämpö istuen/seisten: Bounce- Iggy Azalea



Mäki seisten & vastuskiihdytykset: I Own You- Shinedown
Mäki istuen/seisten: Get Loose- Showtek& Noisecontrol 


yht. 45min.

6 kommenttia:

  1. Ja viikon tauon jälkeen salilta kohtaa muakin näyttäen tänään kuolema... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aivan endorfiinipökerryksissä, ja ennakkovaroitteluista huolimatta menikin niin hyvin! Sain jopa juostua kaikki osuudet, mistä olin ihan ihmeissäni :D Ehkä mä koinkin sit totaalisen ihmeparantumisen niiden endorfiinien ansiosta!

      Poista
  2. Hyviä biisejä! :) Pari löytyi itelleki, mitä vois käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hyvä jos tästä oli apua sunkin tunnin suunnittelussa :)

      Poista
  3. Anonyymi2/16/2014

    ei nyt liity aiheeseen mut tiedätkö jo millaiset pisteet sait kuunteluista? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruotsin alustavat oli 76,5 mutta enkusta en ole vielä saanut virallisia. Omien laskelmieni mukaan sieltä pitäisi kuitenkin tulla aika samat pisteet. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika