Slider

Viikon 8 treenikatsaus.

2/22/2014





Alkuviikon lomailun jälkeen oli taas aika pistää itsensä ruotuun, ja samalla suunnata salille. Keskiviikkona kävin hakkaamassa pitkästä aikaa combatin, joka teki kyllä tiukkaa mutta samalla oli niin kaikkensa antanut , hyvä fiilis. Erityisesti kolmos- ja kasibiisit lähtee mulle ihan älyttömästi! 

Torstaina oli vuorossa yläkroppasali, jonka sain tehtyä just sopivasti tuntiin. Teen jokaisen lihasyryhmän läpi 1-2 liikkeellä, ja kiertoharjoittelutyyppisesti ilman pitkiä taukoja. Nyt keskityin erityisesti punnerruksiin ja olkapäihin, ja se tuntuu kyllä edelleen...:D


Perjantain salittelut olikin poikkeuksellisesti jo (mulle) aikaisin aamulla, sillä kotiin oli pakko ehtiä katsomaan Suomen peliä. 45 minuuttiin sain tehokkaasti rääkättyä jalat, samalla ohjelmalla minkä tännekin olen tainnut teille julkaista. Lisäliikkeenä tein pitkästä aikaa mavea levytangolla, joka saikin aikaan älyttömät tärinät... Siitä jatkoin loppulämmöille vielä tyhjään spinusaliin polkemaan itsekseni, fiiliksen mukaan. Päivän hyötyliikunnat tuli myös tehtyä kävellessä salille ja takaisin. 

Eilen illalla lupasin vielä lähteä Nooran kanssa jamittelemaan saliin vanhoja jameja. Vaikka jalat olikin aivan tukossa, yllättävän hyvinhän se sujui. Muisteltiin ohjelmia 64 ja 65. Nyt uuden jamin biisilistaa en ole vielä ehtinytkään tsekkaamaan, mutta voisin sen vaikka tänne julkaista kunhan ehdin!

Tänään olis tarkoitus tehdä vielä viikon viimeinen salitreeni 3/3 eli core. Suomen peli tulee viideltä, eli ennen sitä on taas salille ehdittävä ;) Aika fiiliksen mukaan teen coren, mutta mukana on ainakin toiminnallisia liikkeitä, laitteita ja flowin-mattoa. Haluaisitteko siitä jotain postausta tänne blogiinkin kenties?

Mulla jatkuu lukuloma vielä seuraavat 2 viikkoa, ja se onkin kiva sillä saan halutessani tehtyä vaikka kaksikin treeniä päivään: aamusalin ja iltajumpan. Salitreeneistä oon taas jotenkin ihmeellisesti innostunut uudestaan, jotenkin se omassa tahdissa ja oman fiiliksen mukaan tekeminen tuntuu mukavalta. Ja saahan sitä paremmat poltteet seuraavaksi päiväksikin aikaan salilla kuin jumpista :D

Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut myös kivasti! Palataan ensiviikolla esim. ruokajuttujen merkeissä :)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi2/23/2014

    Millä salilla/saleilla vedät ryhmäliikuntaa? Kokemuksia satsilta? Kivanoloinen blogi! Pitää kertoo kans kavereille niin voidaan täältä hakee motivaatioo ja reenibiisejäkin soittolistalle! Niitä ois aina kiva saada lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sitä täällä halua mainostaa, mutta jotkut saattavat sen silti tietää. :)

      Satsilla olen kerran käynyt tutustumassa, omaan makuuni se on liian suuri ja 'laitosmainen' kuntosali. Plussaa kuitenkin LesMills-tarjonnasta. Kannattaa käydä kokeilemassa itse, jokaisella kun on niin eri kriteerit hyvän salin suhteen. :)

      Poista
  2. Ah toi vaaleenpunainen treeniasukokonaisuus on niiiin herkku! 8)

    Nauti lukulomasta ja muista rentoutua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hyvin tässä on rentouduttu, kun tällä viikolla vasta aloitin kunnolla lukemaan.. ;)
      Ja toi toppi on kyllä yks munkin lemppareitani...<3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika