Slider

OOTD & Weekend

1/19/2014



Moikka! Kuinka teidän viikonloppunne on sujunut? :)

Ajattelin tulla vielä kertoilemaan vähän kuulumisia ja pistämään asukuvat tänne ennen ensiviikon kiireitä. Tiedän jo etukäteen, etten luultavasti ehdi postailemaan ensiviikolla kaikkien kiireiden takia, mutta toivon että ymmärrätte. Ensiviikko on viimeinen viikko koulua, sitten alkaa prelit ja lukuloma. Sillon varmasti jää taas aikaa myös kirjoittelulle.

Mun viikonloppuni on sujunut oikein mukavasti. Perjantain olin kotona ja nukuin pitkään, tein töitä ja koulujuttuja. Iltapäivällä suuntasin matkamessuille Helsinkiin, ja suunniteltiin tulevan joulun Havaijinmatkaa ja mahdollisia välistoppipaikkoja. Messuthan ovat vielä tämän päivän auki, eli jos haluat takuuvarman matkakuumeen, suuntaa ihmeessä sinne! ;) Perjantai-ilta jatkui ravintolaillallisella, tosin itse tyydyin vain salaattiin, sattuneista syistä. :D


Eilen päätin myös nukkua kaikki univelat pois, ja skippasin aamujumpat. Iltapäivällä mentiin Nooran kanssa tekemään tappotreeni käsille. Sen jälkeen hoidin päivän velvollisuudet veks eli vastailin sähköposteihin, tein muutaman kouluprojektin ja kirjoittelin teille blogia. Ilta meni mukavasti ruokaa laittaessa ja Putousta tuijotellessa. Oli muuten eilen paras jakso pitkiin aikoihin, harvoin saa nauraa kirjaimellisesti vedet silmissä! :D

Tänään mulla on luvassa cardio-ohjausta ja coretreeniä. Tästä tunnista edespäin sunnuntait on muuten taas vaihtoehtoisia sykeohjattuja! Sitä kovasti toivottiin ja sain sen nyt muutettua myös kalenteriin. :) Uusia biisejä olisi myös suunnitteilla, mutta luultavasti vaihdan ohjelmaa vasta helmikuun puolella. Vielä ehtii siis toiveitakin heitellä jos tulee mieleen! Aika tiukkaa settiä on sinnekin luvassa ;)

Mutta tosiaan palaillaan ensiviikolla, jos blogiin ehdin tulla käväisemään. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)



2 kommenttia:

  1. Mulla on tänään yläkroppa ollut just sen oloinen kun joku olisi vetäny combattunnin läpi sen päällä... Tietää ainakin että se eilinen toimi hyvin!
    PS. Toi sun Starbucks termos on aika mahtava ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tehokas treeni kyllä, mullakin tuntu. Mut jumit sai eilen hyvin compsussa auki ja maitohapot liikkeelle :) Kiitos!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika