Slider

Triplatiistai

2/26/2013

En ole (jumppa)kiireiltäni ehtinyt kirjoittelemaan sitten loppuviikon, mutta kirjoitellaas nyt tän päivän fiiliksiä. Kyseessä oli siitä poikkeuksellinen päivä mulle, että en muista milloin viimeksi olisin treenannut neljä tuntia yhden päivän aikana. Se voi jollekin olla pienikin määrä, varsinkin jos jumppaa ohjaa työkseen.Mulle kumminkin triplat on niin harvinaista että en muista edes aikaisempaa kertaa. Tuplajumpat kuuluu mun normaaliin tiistaihin, samoin joskus perjantaisin, mutta siinäpä se. Epäilinkin, että mitenköhän mun kroppani tulisi tuohon neljän tunnin haasteeseen reagoimaan.

Ensiksi oli luvassa liikuntakurssiin liittyvä hengenpelastustunti ja uinticooper-testi. Uinnissa aktiivista aikaa kertyi noin 1,5 tuntia sisältäen erilaisia uinnin tekniikkajuttuja ja uhrin kuljetusta. Sitten oli onneksi koulupäivä loppuun aikaa palautella kroppaa ja kotona oli luvassa hiilaritankkaus.

Seuraavana suuntasin ohjaamaan omaa tuntia, joka menikin yli odotusten. Mukana oli paljon uusia naamoja ja paria pyörää lukuunottamatta taas koko sali täynnä! :) Jätettiin ensimmäinen palautus pois ja korvattiin se juoksu/alamäkibiisillä. Asiakkaiden energia tarttuu ohjaajankin eikä hapotus tuntunu missään! Siitä mun oli tarkoitus saada kyyti himaan, mutta kun kyyti sattumoisin unohti saapua paikalle, oli se juoksulenkin paikka kotiin. Spinun ja jamin välissä oli 40 min aikaa mennä kotiin-suihku-välipala-sali. Siitä siis ylimääräiset sykkeet ;)

Jami meni taas niin taivaallisesti! Tämä ohjelma se vaan paranee joka kerralla. Kaikkien pitäis päästä kokemaan meidän salin jamifiilis. Siitä on paha pistää paremmaksi ;) Meinasinkin et jos voimat loppuu niin kattelen tunnin loppuun, mutta pah- kun ne biisit lähti soimaan niin hapotus oli tipotiessään ja jaksoin ihan yhtä hyvin kun aina! Ihme juttu.

Mikä on teidän lukijoiden ennätystreenimäärä yhden päivän aikana? Montako jumppaa/treeniä jaksatte päivässä vetää?

..huominen onkin sitten hyvin ansaittu lepopäivä :) Kivaa viikkoa kaikille! :)
 

18 kommenttia:

  1. Itellä on kyllä se tuplatreeni maksimi mitä oon tehnyt päivässä ja en kyllä suurempaa määrää ees varmaan tarkoituksella viitti koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä kannata lähtee koittamaan jos ei ole pakko (kuten mulla työn ja koulun puolesta). Se kaks tuntia on aika sopiva määrä vielä vetästä kerralla!

      Poista
  2. Mulla on varmaan yksi kovimmista suorituksista viime syksyltä, kun menin ensin aamulla bodytunnille ja sitten oli vielä bodyattackmaraton 2h jonne mut suostuteltiin eli yhteensä tuli 3h kovaa aerobista treeniä. Silloin kyllä jalat veteli aika viimeisiään ja koko seuraava viikko meni aika takussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aerobiset tunnit ja vielä peräkkäin on kyllä kova setti. Siinä saa aika hyvin irvistellä sen viimesen tunnin aikana :D Niinkun tuossa jo jollekin kommentoinkin, niin tosiaan ne pienetkin tauot välissä antaa jo paljon voimaa, mutta toi suoraan peräkkäin vetäminen tekee kyllä aika tiukkaa!

      Poista
  3. Ekana tulee mieleen kolmen tunnin teemaspinut. Muuten taitaa vaan olla kaksi tuntia max per päivä.. Jos siis viikonlopun rokkailuja ei lasketa ;D
    Meidän pitää kirjoittaa yhdessä lista hankittavista tarpeista jamitunneille... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl ne uv valot ja maalit olis saatava.. :D

      Poista
  4. Itsellä varmaan oli tuossa pari kk sitten kun menin aamulla ensin zumbailee 45min ja heti perään bodypumppi 1h ja sitä seurasi spinning 30min. Sen setin jälkeen salille noin 1h ja illalla vielä kävin testaamassa Bodycombatin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinäkin on kyllä ollu reeniä kerrakseen! Toisaalta jaottelu esim aamulle ja illalle antaa tosi hyvin voimia tollaseenkin settiin.

      Poista
  5. Mä en yleensä käy kuin maksimissaan kahdella tunnilla päivässä, enkä niinkään johon usein! Mutta ennätys taitaa olla 5h! Meillä oli joskus salilla joku juhla ja tunnit pidettiin ulkona ja mun oli tietysti ihan pakko päästä jokaiselle tunnille. Kolme tuntia tuli siis tanssahdeltua ja matkat pyörällä, tunti suuntaansa. Tollasta settiä en kyllä hirveen usein lähde vetämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viis tuntia on jo aika paljon! Mutta toisaalta välillä voi ottaa tuollasenkin päivän poikkeuksena ja sit vaan palautella kunnolla perään :)

      Poista
  6. Triplatunti taitaa olla mullakin se huippu. Plus näihin toki aina sitä pyöräilyä 10-15 km päälle. Nykysin teen tuota combat-cx-attack triplaa torstaisin jos ehdin, muuten ne on sellasia satunnaisempia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen tripla vois olla mullekin vielä sopiva: väliin yks core ja kaks aerobista, saattais jaksaakin! ;D

      Poista
  7. Sulla on ollut kova päivä! Muista nyt palautella kroppaa :) Itse en edes oo pistänyt merkille suurinta määrää, mutta koulutuspäivinä saattaa olla jotain 6h luokkaa kun laskee koulutuspaikalla tehdyn treenin ja harjoittelun hotellilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä menee näin, mutta joo lepopäivää perään! Itellekin tuli noi koulutuspäivät mieleen ja meinasinkin niistä myös tuohon kirjottaa. Niissä saa kyllä olla rautainen fyysinen- ja psyykkinen kunto ;)

      Poista
  8. Oon kuullut ettei kuulemma oo hyötyä kiertää tunnilta toiselle niinkuin ohjaajat monesti (joutuu) tekee.. Tiedä sitten miten asia oikeesti on! Kai sekin on ihmisestä ja palautumisesta kiinni, ja niistä sykkeistä joilla treenit tekee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole fiksua vetää säännöllisesti esim triplatunteja mutta tässä kirjoituksessa ei ollutkaan säännöllisistä triploista puhe. :)

      Poista
  9. Ihanaa että spinningtuntisi meni tänään hyvin, energiasi tarttui tännekin asti kun luin siitä! :)

    Tuplajumppa (esim. spinning+core tai spinning+bodypump) on mun mielestä ihan ok mutta yleensä treenaan vain tunnin kerrallaan.

    VastaaPoista
  10. Miusta tuntuu henkilökohtsesti että kropalle tekee hyvää saada välillä ärsykkeitä! :) Helsingissä käyn yleensä yksöistunteja, ja pari kertaa viikossa tuplia, joskus triplat. Sitten kun tulee käymään kotona ja saa vetää nelosia ja vitosia niin energiaa on jotenkin ihan uudella tavalla! Eihän se mitään hirveän kehittävää ehkä oo vetää noin monta putkeen mut joskus saa pitää hauskaa, eikö :D?

    Ennätystreenit taitaa olla viime keväältä, kun salilla oli LesMills-teema päivä, jossa vaihdettiin kaikki uudet ohjelmat, 8 tuntia putkeen! :D

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika