Slider

Flunssaa ja tanssia

2/12/2013



Tällä viikolla ette valitettavasti saa treenipostauksia. Mulla iski perjantaisen liikuntatunnin jälkeen lämpöä ja koko viikonloppu meni lämmintä juodessa, lepäillessä ja sain aloitettua antibioottikuuriin varmuuden vuoksi. Näinhän se menee- et koko 8 viikon jakson aikana ole kipeenä, mutta 5 PÄIVÄÄ ennen vanhojen tansseja iskee?! Onkohan jollain korkeammalla voimalla jotain mua vastaan... Nojoo. Olin viime vuonnakin koko hiihtoloman kipeänä. Silloin itseasiassa bloginkin perustin, eli yksivuotispäivä alkaa olla lähellä! Siitä lisää sitten ensviikolla,ja katotaan keksisinkö teille lukijoillekin jotain pientä sen kunniaksi :)

Tosiaan, antibioottien voimalla olen koulussa. Kurkku on ku hiekkapaperia ja nenä vuotaa. Onneksi on kumminkin lääkkeet keksitty ja pystyn tanssimaan niiden voimalla! Tämän päivän spinuohjauksenkin peruin itseltäni, jotta varmasti olen kunnossa torstaina. Treenailtiinkin tänään tansseja yli 3 tuntia ja huomenna vielä sama setti edessä. Olen tähän tietoon kumminkin jenkan, eli sen kaikista kovatempoisimman hyppytanssin sivussa lainaten pariani eräälle toiselle "parittomalle". Tanssit on siis torstai-iltana vanhemmille ja sukulaisille, ja perjantaina tanssitaan j-perän koululla sekä omalla koululla oppilaille. Sit illalla oliskin luvassa enää jatkot The Circuksessa ja sitten koittaa loma! Hengähdystauko tulee kyllä niin tarpeeseen.

Lomalle mulla ei oo sen kummempia suunnitelmia. Jos noiden tanssien takia olo pahenee, niin ainakin on aikaa sairastaa. Alunperin oli tarkoitus pyhittää loma treenaamiselle, mutta voi olla että se tällä menolla pyhitetäänkin sairastelulle :D Mutta ei voi mitään, vanhat menee nyt kaiken edelle. Ne tanssitaan vaikka pää kainalossa! Ainut pikku juttu joka mulla on lomalla, on eräs haastattelu/kuvaukset joista en sen enempää vielä paljasta. Lähempänä sitten voin kertoa enemmän kun saan siihen luvan ;)

Tällä viikolla voitte kuvitella että meidän lukion koko kakkosluokka on aivan sekaisin, niin innosta kuin stressistä. Mulla on kampaaja torstaiaamuna ja sivunuttura olis tarkoitus laittaa. Haluun hiukset pois tieltä ja siksi kokonaan kiinni. Meikin teen itse, tekoripset ja jotain pikku varjostusta. Mekko on kylmään taittava vaaleanpunainen. Siitä kuuluu iso kiitos Maijulle, jolta kyseisen mekon ostin. Maiju tanssi meidän koulussa vanhat viimevuonna ja tuo mekko oli kyllä mun mielestäni yksi kauneimmista. Solkussakin tullut käytyä nyt muutama kerta, koska hieman päivettynyt iho näyttää tuollaista kylmän vaaleanpunaista vasten ihanalta :)

Pahoittelut, mutta mä en nyt voi vaan ajatella mitään muuta kun noita tansseja. Ylihuomennako ne jo on?! Onneksi kuviot on jo suurinpiirtein hallussa, joten suurin stressi tulee sisääntulon ja poistumisen muistamisesta, sillä olen parini kanssa ykkösparina johtamassa jonoa. Aivan varmasti kuvia tullaan ottamaan paljon, joten voisin niitä vähän sit laittaa tänne bloginkin puollelle jos haluatte? :)

Kivaa loppuviikkoa kaikki, palaillaan tanssahtelujen jälkeen taas blogin teemaan liittyvissä merkeissä! ;)
Tässä mekkokuvaa sneak peekinä kesän sovituksesta :)
Multa sattui löytymään täsmälleen saman väristä glitteriä kuin mekko! :)


31 kommenttia:

  1. kaunis mekko! mulla oli aikalail samanvärinen joskus aikoinaa ku ite tanssin wanhat. laita ihmeessä kuvia ja tunnelmia sitten itse päivästäkin - on se niin ikimuistoinen kuitenkin :) ja ne puvut, korut ja kampaukset on aina niin kauniita että niitä on kiva ihastella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Laitan kyllä varmasti jotain kuvia!

      Poista
  2. Anonyymi2/12/2013

    mun mekko sopii sulle kyllä niin ihanasti! ♥ tai no, ex-mekko, sunhan se nykyään on ;) meni kyllä ihan oikeeseen osotteeseen! ja toi rusketus sopii siihen kans ihan älyttömän hyvin. itehän kävin kans ruskettumassa ennen vanhoja :) ihania tansseja teille! harmi ettei päästä kattomaan kun ollaan riekkumassa laivalla :D pitäkää hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja todellakin sain just oikeen mekon :) Mäkin haluisin tulla tsiigaamaan teiän abishown ja penkkarit (osku lupas mulle karkitkin,höh....) mut en tuu torstaina kouluun. :/ Kampaaja klo 12 ;)

      Poista
  3. Oi vitsi, Wanhat oli kyl lukion parasta aikaa ♥ Toivottavasti ehit parantuu niihin mennessä ! Ihanalta näyttää myös mekko ja kynnet :)


    Asutko muuten jossain pääkaupunkiseudulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneks kuumetta ei ole joten pystyn kyllä tanssimaan!
      En periaatteessa asu pk seudulla mut käyn siellä lukiota :)

      Poista
  4. aivan ihana mekko kyllä! :) oot varmasti niin kaunis torstaina.

    VastaaPoista
  5. Voi ihania tansseja sulle! Oot aivan mielettömän kaunis tuossa mekossa :)

    Ja niiiin tyypillistä, että silloin sairastuu, kun ei todellakaan saisi.. Nim. omat potkiaiset ja penkkarit kuumeessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo todellakin siinä on aina joku kun just sillon tulee kipeeks kun EI sais tulla! :( noh ehkä tää tästä pikkuhiljaa kun toi lääkkeet alkaa kunnolla tepsimään!

      Poista
  6. Ompas ihana! :) harmittaa kauheesti kun itellä on jääny kaikki nää abijutut ja wanhat välistä ku on kauppiksessa. :/ ainoo asia minkä takia olisin lukioon halunnut.. haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon kuullu että jossain urheiluopistoisss esim kyllä tanssitaan.. Meillä parin sai myös tuoda muualta jos ei ollut omasta koulusta joten muillakin oli mahdollisuus päästä tanssimaan!

      Poista
    2. Juu, meillä on sillain et kaksoistutkintolaiset pääsee tanssimaan, mutta sit jos parin tarvii ni se on yleensä jätkä ketä pääsee kosk lukiossa on tääl päin enemmän tyttöjä. :)

      Poista
  7. aivan ihana mekko!!

    VastaaPoista
  8. vautsi kaikkien mekot on kyl aina vaan toistaan hienompii, sul on ihana!

    mullaki samal taval torstai ihan hullu päivä kun mennään viel illal ravintolaan ja perjantain tanssitaan ja kuvaukset viel, mut ootan kyl hirmusesti :) kai tää on sit se tyttöjen oma päivä! kans hiukan flunssaa tääl, ehkä mäki alan nyt sit vaan lepäilemään...

    laita ihmees kuvia tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin on huomenna illalla kymmeneltä rafla ja perjantaina kuvaukset :D Aika täyteen ahdatut kaks päivää mutta toivottavasti myös kivat kaks päivää! :)

      Poista
  9. Oi, toi mekko on aivan ihana! Kauhee kun on alkanu näin viime metreillä kaduttamaan, kun en ite tanssi wanhoja :D ois ollu niin ihanaa viettää kunnon prinsessapäivä ja laittaa kaikki hiukset ja meikit! Nyt taitaa jäädä ne päättäjäiset ensi vuonna ainoaksi mahdollisuudeksi edes vähän pänttäytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itekin jahkailin alkuun pitkään että tanssinko vai en mutta kyllä tää on ollut sosiaalisestikin aika ryhmäyttävä kokemus kakkosille :)

      Poista
  10. Upean näköinen mekko <3 toivottavasti saisit flunssan paranneltua nopeasti :)

    VastaaPoista
  11. Paljon onnea vaan huomiselle! <3

    VastaaPoista
  12. aivan ihana prinsessamekko. jos ite tanssisin vanhat niin mulla ois ollu just joku ton tyyppinen unelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulle vaaleanpunainen oli värinä aivan ehdoton ;)

      Poista
  13. Oi miten ihana mekko! :) Toivottavasti saat oloa paremmaksi tansseja varten! Se on kyllä niin hieno päivä... vieläkin välillä muistelen miten ihanaa se oli, vaikka siitä on jo ööö 11vuotta, ou nou!!! ;) Se on ainakin mun elämässä häiden lisäksi se toinen "prinsessapäivä". Joten nauti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tea! :) Kyllä nyt alkaa onneksi olo helpottamaan, antibiootit siis tepsivät. Kyllä se kieltämättä lisää lukion yhteishenkeä ja on varmasti yksi niistä lukioajan kohokohdista :)

      Poista
  14. Harmi, että sulla on flunssaa :( Vietä oikein kiva päivä huomenna :)! Wanhat oli kyl niin ihanat <3 Käyt muuten tanssimassa mun entisellä yläasteella ;) Sillon ku siel olin ni ei kyllä lukiolaiset käyneet siellä wanhoja tanssimassa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tää tästä on onneksi jo paranemaan päin! :) Joo nykyään jperä kuuluu meidän lukion vierailukohteisiin :)

      Poista
  15. On tosi vaikee uskoo, et olisit vasta lukion tokalla:o Näytät paljon vahemmalta. :) Mut toivottavasti paranet pian! Mulla on itelläkin lämpöä 39,5C, joten jää tanssit näkemättä..

    fashionfriendsandfootball.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etpä ole ensimmäinen kuka sanoo noin :D Kiitos kohteliaisuudesta ;) Ja pikaisia paranemisia sullekin!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika