Slider

Hiihtoloma= treeniloma

2/18/2013



Onko muillakin siellä ruudun toisella puolella jo alkanut hiihtoloma? Jos ei, niin sen aika taitaa olla ensiviikolla, tai viimeistään sitä seuraavalla (?). Meillä se alkoi tänään. Olo alkaa olemaan jo tervehtynyt aika lailla, ainoastaan nuha enää kiusana. Se ei kumminkaan treenaamista estä. Aamulla kävinkin jo viikon tauon jälkeen kertailemassa oman cardiotuntini salilla ja hyvinhän sen jaksoi vetää, voimat eivät siis onneksi ole minnekään kadonneet.

Otsikossahan se lukee: mulle tämä loma tulee olemaan kunnon treeniloma. Takana on muutama vähän sekaisempi ja treenittömämpi viikko, joten tällä viikolla lähtee kerran aikaakin on. Tällä viikolla aion kokeilla treenien jaksottamista aamuun ja iltaan, sillä asun kilsan päässä salilta. Illemmalla saan aina kyydin ja aamupäivällä kävely menee alku ja loppulämpästä. Kätevää!

Yleensä aina, ihan aina, oon ollut hiihtoloman influenssan kourissa. Tälläkertaa taisi tuo parin viimeviikon aikana ollut tukkoinen ja hieman lämpöä sisältänyt flunssa se influenssan korvaaja. Söin viikon mittaisen antibioottikuurin ja nyt oireet ovat suurinpiirtein tiessään. Kerrankin pääsee nauttimaan lomasta muutenkin kuin ainoastaan sohvanpohjalla maaten! Miten te lukijat vietätte hiihtolomaanne? 

Tähän loppuun ajattelin laittaa vielä jonkinlaista treenisuunnitelmaa tälle viikolle. Suunnitelmat toki varmasti tulevat muuttumaan menojen mukaan, sillä esimerkiksi stadireissuja on tulossa pari ja sen lisäksi kahvittelua kavereiden kanssa. Heurekassakin pitäisi päästä käväisemään, meinaan se Bodies näyttely jäi Las Vegasissa ollessamme näkemättä ja nyt se olisi ihan kotisuomessakin nähtävänä!
Ma: Oma spinningkertaus + BodyPump
Ti: Oma cardio-ohjaus 
Ke: Sali + BodyCombat
To: Sali: yläkroppa
Pe: Pump + juoksumatto
La: BodyJam
Su: Sali:yläkroppa
 yht n. 9 ½h 

Lepopäiviä ei tälle viikolle ole tämän suunnitelman mukaan tulossa, mutta viimeiset pari viikkoa onkin ollut aika lailla lepoa jos tansseja ei lasketa mukaan. Tällä viikolla mennäänkin vähän kovempaa kerran aikaa on, ja seuraavasta viikosta eteenpäin taas arkirutiinin mukaan. Tähän loppuun mun on pakko vielä linkata pari biisimiksiä, joita on tullut kuunneltua lähiaikoina juoksumatolla ja salilla. Näitä kuunnellessa ei askel paina!


Kivaa ja treenintäyteistä viikkoa kaikille! :)
<3 Laura

4 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja ää.. Yks mun suosikkiblogeista !! toofastforlifebyviivi.blogspot.fikiva jos liittuysit !! Tai ees kävisit :))

    VastaaPoista
  2. Meillä ei tuolla yo:lla varsinaista hiihtolomaa ole, mutta koska tällä viikolla on tenttiviikko eikä mulla oo tenttejä, niin ehdin myös käyttää aikaa treenaamiseenkin enemmän, jee! :) Ja intoahan on vaikka miten paljon edellisen, kevyemmän viikon jälkeen.

    Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on hyvä tuuri tuon tenttiviikon kanssa, intoa treeneihin sullekin! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika