Slider

WANHAT 2013

2/16/2013


Huh, mitkä kaks päivää takana!

Torstaina illalla oli iltajuhla, jossa tanssittiin tuttuun tapaan sukulaisille ja perheelle. Tuolloin meillä oli mukana myös orkesteri soittamassa. Se toi tansseihin aivan erilaisen tunnelman. Toisaalta, ei sitä mokailultakaan säästytty.. Opettaja oli unohtanut sanoa meille, että kyseinen orkesteri ei osaa soittaa foxia, jota olimme opetelleet joten sieltä tulikin sit aivan eri kappale johon oltiin harjoiteltu. Näytti yleisölläkin olevan hauskaa kun kaikki meistä oli ihan hukassa ja teki omaansa :D Koko torstain iltajuhla kuvattiin dvd:lle joka me saadaan myöhemmin, joten sieltä pääsee sit kattomaan kuinka huvittavalta se näyttikään :D

Torstain iltajuhlasta suunnattiin erääseen kartanoon illalliselle. Mekko oli sen verran kireällä tansseista että syöminen teki kyllä tiukkaa :D Yhden aikaan pääsin nukkumaan ja kuudelta herätys korjailemaan hiuksia ja meikkaamaan. Perjantaiaamuna tanssittiin kuusi tanssia vierailukohteessa ja sieltä valokuvaukseen. Iltapäivällä tanssittiin vielä omalle yläasteelle ja lukiolle. Ja ne tanssit menikin kymmenen kertaa paremmin kuin torstaina! Varsinkin omatanssissa kaikki oli todellakin mukana. Kaikki biisit tulivat levyltä ja menivät siksi täysin nappiin. Fiilis oli kokonaisuudessaankin mun mielestä rennompi kun torstaina. Olisivat videoineet mielummin tuon perjantain ;D

Perjantaina illalla lähdin muutaman kaverin kanssa alottelemaan ja siitä lähettiin käväisemään The Circuksessa wanhojen jatkoilla. Jaksettiin siinä pari tuntia tanssahdella. Tänään heräsin puolen päivän aikaan, joka on mulle ihan älyttömän myöhään.. Univelkaa todellakin kertynyt.. :D Tän päivän ohjelmaan kuuluukin päänsäryn poistamista, nukkumista ja lepoa.. Ensiviikolla onneksi loma, ja aikaa höllätä.

Mulle ei todellakaan ollut vielä lukioon tullessakaan selvää, halusinko tanssia vanhoja ollenkaan. Olin vähän vastahakoinen koko hommaa kohtaan vielä kurssin alkaessakin. Silti kaikille ykkösille ja tuleville lukiolaisille sanottava, että hei- tanssikaa vanhat! Kyllä se on sellanen kokemus jonka muistaa loppuelämänsä ja joka ryhmäyttää vuosiluokkaa entisestään :)!

Ihanaa alkavaa hiihtolomaa kaikile, onnea uusille vanhoille ja tsemppiä abeille lukulomaan!













13 kommenttia:

  1. ihanan värikkäitä mekkoja^^ sulla toi mekko yht hieno ku häämekko :;) kivaa oli mullaki kavereitten vanhoissa ja jatkoilla :D

    lukijasi, forangelseyes.blogspot.fi :3

    VastaaPoista
  2. Oot ollu kyllä tajuttoman nättinä :) Mutta siis mitä ihmettä, vähän inhottavaa että kahtena eri päivän pitää laittaa hiukset ja meikki? :O pakostahan ne yön aikana lässähtää ja saa tehdä hirveän homman uudestaan. Kivalta vaikuttaa kuitenkin sun päivät, noi on varmasti noita parhaita muistoja opiskeluajoilta sitten jatkossa muistella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä tiedä yhtäkään lukiota jossa ei tanssittaisi kahtena päivänä? :D Eikö se oo ihan yleinen käytäntö? :D Mulla hiukset ei mennyt miksikään eikä kellään mun kavereistakaan, kyllä ne kampaajat osaa ne tehdä niin hyvin pysyviksi :)

      Poista
    2. Mä en oo siis käyny lukiota ettei noista sen enempää oo kokemusta, mutta mun mielestä täällä tanssitaan vaan yhtenä iltana :) Mutta kai tuo on sitten normaali käytäntö ja hyvä jos letti pysyi koossa ;)

      Poista
    3. Täälä nokialla tanssittiin ainakin vaan yhtenä päivänä? :) Ja tampereella myös.

      Poista
    4. Ja Porvoossa myös yhtenä päivänä!

      Poista
    5. Taitaa olla siis pk-seudun juttuja :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja oot todella kaunis kyllä! Upee tuo mekko :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/16/2013

    Upea mekko! :)

    VastaaPoista
  5. Voi oot ollu huippukauniina! :)

    VastaaPoista
  6. Olit ihan mielettömän kaunis! :) Täällä meillä tanssittiin vaan yhtenä päivänä, ja iltaesityksessä vedettiin miten sattuu kun orkesteri soitti ihan outoja kappaleita, jotka oltiin käyty läpi ehkä kerran. Ihana päivä tuo oli kaikesta huolimatta, ja ehdottomasti kannattaa tanssia vaikkei aluksi niin kiinnostaisi. :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika