Slider

Treenivaatteeni

3/02/2013


Olen tainnut tehdä treenivaatepostauksen viimeksi vajaa vuosi sitten, eli aivan blogin alkuaikoina. Sillon mukana oli myös kengät, hupparit sun muut, mutta niitä en valitettavasti nyt enää jaksanut alkaa uudestaan kuvailemaan. Niitä on tullut vuoden takaisesta lisää vain muutamia, joten niitä pääsee katsomaan tästä

Mun mielestäni on huijausta, jos sanotaan ettei treenivaatteilla ole mitään merkitystä. Todellakin on! Kunnolliset vaatteet istuu kunnolla eikä häiritse liikkumista mihinkään suuntaan. Oikeanlainen tekninen materiaali hengittää ja hikijumpatkin pysyy mukavina kun päällä ei ole puuvillaa, joka imisi vain itseensä kaiken kosteuden. Lisäksi tietenkin salilla on aina kivempi olo ja kivempi treenata, kun tietää näyttävänsä kivalta kun päällä on kivat ja pirteän väriset kuteet!

Onhan näitä paitoja kertynyt tässä reilun neljän vuoden reenailuhistorian aikana. Nykyään se taitaakin mennä niin, että kun mennään shoppailemaan, mulla on heti ekana mielessä vaan stadiumit ja intesportit eikä ne itse vaatekaupat. Mut hei- salillahan mä kaikki illat olen, all day everyday joten kaikkein kovimmassa käytössä ne vaatteet on ;)

Ihan ykkösmerkki on Nike. Nike Nike Nike! Niinkun kuvista tuosta alta huomaatte, melkeimpä 95% kaikista reenivaatteista on kyseistä merkkiä. Poikkeuksena ovat muutamat Betterbodiesit, Adidakset ja haastiskuvauksista saamani Reebookin vaatteet. Niken mallit niin topeissa kuin trikoissa vain miellyttävät eniten silmää ja Nikellä valikoimaa on myös kaikista eniten tarjolla. Oon myös sellanen, että kun löydän kivan mallin, luotan siihen ja ostan sen kaikissa väreissä. Näin on käynyt tuon yhden topin kohdalla :D

Oletteko te lukijat treenivaatehamstraajia? Mikä merkki on teidän lemppari vai onko sillä väliä mitä treenatessa päällään pitää? 
Laskeskelin, että paitoja on yhteensä noin 22 kappaletta. Yksi pinkki toppi puuttuu ainakin kuvasta (pesussa)
Tämä malli on vaan niin paras, että ostin sitten melkein kaikki mahdolliset värit. Pari taitaa puuttua vielä!
Urheilurintsikoissa ihan ykköset on nuo SOCin 19,90e perustopit. Mun melkein kaikissa Niken topeissa on lisäksi mukana omat sisäänommellut liivit, joten nämä + toppi on just sopiva yhdistelmätuki :)
Kaikki salihousut, collareita lukuunottamatta. Nikeä taas, yhdet Reebokit, SOCit ja Davidit joukossa.
Nike swoosh kaikkialla...;)

18 kommenttia:

  1. Nike munkin lemppari. Ostan aina treenikamppeita ku on vaan rahaa tarpeeksi hah :D

    VastaaPoista
  2. Nike, Adidas, Nike, SOC, Nike... Niin ja Nike!

    VastaaPoista
  3. voi vitsi et sullon paljo reenivaatteit ;o voisin ottaa nuista topeista yhen ^^

    lukijasi forangelseyes.blogspot.fi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä tässä vuosien varrella joo kertynyt.. :)

      Poista
  4. Hui ompas sulla hirveesti treenivaatteita! Itseltäni ei löydy kuin muutama toppi, yhdet pitkät treenihousut, yhdet shortsit ja kahdet urheilurintsikat. Eikä mitään merkkivaatteita nuokaan ole. Itelläni ei ole oikein varaa ostella merkkivaatteita ja tuntuu että turhaa käyttää paljon rahaa johonkin niken tms treenivaatteisiin. Tietysti pitää tuntua hyvältä treenivaatteissa ja esim. kengät on sit ihan toinen juttu. Mulle ne vaatteet ei ole niin tärkeät treenatessa, kunhan tuntuvat mukavilta päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin aikaisemmin ihan varma etten ikinä osta ns. "halpaketjujen" urheiluvaatteita, mutta nyt multa löytyy sekä ginan että hm:än treenitoppeja ja oon yllättynyt niistä positiivisesti! Ei se aina ole niin merkistä kiinni, mutta mä olen tykästynyt noiden Niken toppien ja trikoiden malleihin. Ja töissä käydessä aina jää vähän sitä rahaakin ostella myös treenivaatteita...:)

      Poista
  5. kuten muutkin niin minäkin: siul on iha hirmuisesti noita treenikamoi ! omasta treenivarustuksesta ei löydy juurikaan mitään, tosin en ole vielä kunnolla alottanu lihaskuntourheilua nii eipä noita vaatteita oo paljo ostellu, pysytelly vähä rennommissa korisvaatteissa :) ja tosiaan, jos lempimerkkii kysyy nii ehottomasti NIKE ! aina tarttuu mukaan (jos vain löytyy budjettiin sopivaa)
    ps. blogis on muuteki tosi kiva, hullaannutit just uuen lukijan itelles ! :)

    http://lifebybianca.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikeakin on tosiaan mahdollista löytää alemmalla budjetilla. Esimerkiksi tuo oikean alakulman vaaleanpunainen sahakuvioinen Niketoppi tarttui mukaan 22 eurolla, oikea hinta 50e! Pitää vaan osata metsästää ;)
      Kiva kuulla että tykkäät blogista! :)

      Poista
  6. Oi ku oot nätti tyttö! Ja vaikutat viel hirmu kivalta ja pirtsakalta! :D keep it up!

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Tää ei nyt liity just tähän postaukseen, mut mun on pakko sanoa, että oon oikeasti aivan hemmetin kateellinen sulle siitä, että voit ohjata ryhmäliikuntatunteja. Mullakin on unelmana päästä vielä joku kaunis päivä ohjaamaan tunteja (jos musta siis olisi siihen!), mutta ei mitään käryä kuinka se olis mahdollista! Mullakin on niiiin palava rakkaus ryhmäliikuntaa kohtaan. Tunneilla fiilis on lähes aina ihan huikee ja tekee mieli vaan nauraa, vaikka oliskin oikeasti ihan tajuttoman rankkaa :D Mut siis sullako ei oo mitään liikunnanohjaajakoulutusta, vaan oot päässy jotenkin salin kautta ohjaileen tunteja? :) Voi itku, mäkin haluan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota vaan salisi henkilökuntaan yhteyttä ja kysy asiasta. He osaavat kertoa jos tarvetta ohjaajille olisi ja samassa kertoa mahdollisesta koulutuksesta.
      Mulla ei ole spinningiin muuta koulutusta kuin 4 vuoden polkukokemus ja erilaisia tekniikka- ja tuntirakenneohjeita oon saanut muilta ohjaajilta. Nyt jos siirryn lattiatunteihin, niin koulutus on käytävä.
      Rohkeesti vaan tuumasta toimeen ja laittamaan asiaa eteenpäin :)

      Poista
  8. Oi, tää postaus on suorastaan kidutusta!! Haluis itelle kans uutta! :D
    Sulta löytyy väriäkin paljon!

    Multa löytyy kaapista aikalailla kaikkia merkkejä. Soc on mielestäni aika jee hinta laatu suhteeltaan. Nikellä ja Pumalla on aivan älyttömän kivoja kuoseja ja laatu on hyvä, mutta hintakin on normaalina niin korkea, että ei vaan raaski. Onneks aleissa voi sit hamstrata ;) Ihan lemppari treenivaatteeni tällä hetkellä on casallin haalaripuku! :)

    Ihanaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soc on kyllä kiva jos sattuu oikea malli kohdalle. Aleissa tosiaankin kannattaa käydä ja samoin mä tuon usein nikea ulkomaanmatkoilta outleteista ostettuna :)

      Ihanaa viikkoa myös sulle! :)

      Poista
  9. Vaikutat tosi iloselta ihmiseltä ja oot tosi kaunis (-:

    VastaaPoista
  10. Ihana blogi !!! :) Takuulla alan lueskeleen ! :) Itekin aloin innostua salitreenistä ja kirjoittelen jonkin sortin lifestyle blogia joka painottuu myös sali touhuun :-)
    Käy ihmeessä kurkkailees :)

    http://lifeisonlylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika