Slider

MARRASKUINEN KOSMETIIKKA-ARVONTA!

11/18/2020

 

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille! Näin marraskuun harmauden keskellä ajattelin, että voisi olla ihanaa järjestää teille seuraajilleni pieni kiitos siitä, että olette pysyneet matkassani mukana. Saan yhteistöiden ja pr-lähetysten tiimoilta itselleni paljon kosmetiikkaa, josta en kuitenkaan ehdi ihan kaikkea itse käyttämään. Monesti tuotteita saadessani laitankin suosiolla osan sivuun sillä ajatuksella, että uskon jonkun ystäväni tai seuraajani saavan tuotteista enemmän iloa ja käyttöä kuin mitä itse ehdin ja haluan käyttää.


Olen kerännyt taas huikean kokonaisuuden ihonhoitotuotteita ja meikkejä teille kasaan, jonka arvon seuraajieni kesken Instagramin puolella (@lauraannika). Arvontaan pääset siis osallistumaan seuraamalla tiliäni instassa ja tagaamalla kommentteihin kaverisi, joka voisi myös piristyä tällaisesta kauneuspaketista. Osallistua voi useita kertoja tagaamalla kommentteihin eri kaverin. Aikaa osallistua arvontaan on perjantaihin 27.11. klo 22 saakka, jonka jälkeen olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.


Alta löydät listattuna kaikki arvontapaketissa mukana olevat tuotteet, joiden yhteisarvo on jopa yli 110 euroa. Onnea arvontaan ja kiitos, kun olet matkassani mukana! <3



STARSKIN GLOWSTAR FOAMING PEELING PUFF. Patentoitu kuoriva sieni poistaa kuolleita ihosoluja ja hoitaa ihoa sen sisältämien AHA -, porkkana- ja parsakaaliuutteiden avulla. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Yhtä sientä voidaan käyttää kolme kertaa säilyttämällä sitä omassa pakkauksessaan, johon kuoriva vaahto yhdessä sienen kanssa muodostetaan.

PATCHOLOGY FLASHPATCH HYDRATING LIP GELS. Hiljattain Suomeen rantautuneen Patchologyn naamiot hyödyntävät teknologiaa, joka auttaa tuotteissa olevia ainesosia vaikuttamaan iholla jopa viidessä minuutissa. Tämän huulinaamion luvataan syväkosteuttavan, pehmentävän ja tasoittavan huulien pintaa. Se myös tekee huulista täyteläisemmän näköiset, sillä HydraSurge5™ Moisture System -teknologian avulla huulia hoitavat aineet imeytyvät tehokkaammin voiteisiin verrattuna. Koostumus sisältää mm. peptidejä, jotka parantavat huulten elastisuutta, rauhoittavaa vihreää teetä ja niasiiniamidia, joka estää kosteuden haihtumisen iholta. Geelinaamiot ovat lateksittomia ja biohajoavia.

ESPA OPTIMAL SKIN PRO SERUM. Öljypohjainen seerumi luksusbrändi Espalta, joka ravitsee ihoa ja vahvistaa sen luonnollista kosteustasapainoa. Seerumi levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen tiputtamalla muutama tippa kämmeniin ja painellen se iholle. Aromaterapeuttinen tuoksu rauhoittaa ihon lisäksi myös mieltä. Seerumia vinkataan käytettäväksi erityisen kuivalle iholle kerrostaen sitä niin, että käytät seerumia ensin yhden kerroksen sellaisenaan, jonka jälkeen lisäät sitä vielä 1-2 tippaa sekoitettuna kosteusvoiteeseesi tai kasvonaamioosi.

MISS KAY BOYFRIEND TEE EdP. Miss Kayn tuoksut tulevat näppärissä 25ml pulloissa, jotka on helppo ottaa vaikkapa laukkuun mukaan. Boyfriend Tee -tuoksun luonnetta kuvaillaan lämpimäksi ja vetovoimaiseksi. Se sisältää mm. bergamottia, päärynää, appelsiininkukkaa, tonkapapua, vaniljaa ja myskiä.

FRUDIA BLUEBERRY HONEY OVERNIGHT MASK. Frudia on korealaisen kosmetiikan brändi, joka keskittyy tuotteissaan etenkin hedelmä- ja kasviuutteita. Blueberry Honey Overnight Mask on yönaamio erityisesti kuivalle iholle, ja se sisältää nimensä mukaisesti mm. hunajaa ja mustikkaa. Hunajalla kuorrutettu mustikka kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kimmoisalta ja kauniilta, jonka lisäksi ihon luvataan tuntuvan sileämmältä heti aamulla herätessä. Yksittäispakattu naamio on helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle.

LIVING PROOF PERFECT HAIR DAY 5-IN-1 STYLING TREATMENT. Muotoile ja käsittele hiukset helposti yhdellä tuotteella. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen se antaa lämpösuojan 232 asteeseen saakka ja auttaa muotoilemaan hiuksia kampausta tehdessä.

BELLÁPIERRE COSMETICS CONCEAL AND CORRECT PALETTE. Peitevoidepaletti, jossa kolme erilaista sävyä antamaan tasaisen pohjan meikille. Vihreä taittaa iholta punaisuutta, kun taas kellertävä  ja simpukankuorinen sävy häivyttävät tehokkaasti sinisiä ja violetteja kohtia, esimerkiksi tummilta silmänalusilta. 

BEAUTANIQ BEAUTY FANTASY BLOOM BLUSH. Poskipunan sävy on kaunis, syvä ruskan punainen, jossa on mukana hieman hohdetta. Kokeilisin tätä sävyä myös luomille syksyisen silmämeikin luomiseksi!



Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika