Slider

BEAUTY CHEST BY LOOKFANTASTIC UNBOXING

11/11/2020

 * Tuotteet saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Tässä on ehdottomasti yksi tämän joulun ihanimmista pr-paketeista, mitä olen saanut! Esittelinkin Lookfantasticin* Beauty Chestin jo aiemmin lyhyesti instani puolella, mutta nyt ajattelin tulla kirjoittamaan kaikista tuotteista vielä yksityiskohtaisemmin. Beauty Chest on Lookfantasticin jokavuotinen joulun tuotepaketti, joka sisältää 10-11 tuotetta eri brändeiltä. Monet tuotteista lukeutuvat luksusbrändien kategoriaan, jonka ansiosta Beauty Chestin hinta-laatu suhde onkin todella huimaava. Mukana on mm. Natasha Denonaa, Iconic Londonia, Kevyn Aucoinia sekä Espaa. Kokonaisuus jakautuu mielestäni hyvin tasaisesti meikkien ja ihonhoitotuotteiden kesken, joten samassa paketissa saat mukavasti molempia. Paketissa oli itselleni entuudestaan tuttuja tuotteita, jotka lukeutuvat osaltaan myös omiin suosikkeihini. Lisäksi mukana oli uusia tuttavuuksia, joita on ihanaa päästä vihdoin testaamaan – näistä esimerkkeinä juurikin mm. Natasha Denona ja Iconic London.


Huikean suosion vuoksi Beauty Chest myytiin nopeasti loppuun, kuten LF:n joulukalenterikin. Siitä huolimatta kaikkia tässä paketissa esiintyviä tuotteita on saatavilla Lookfantasticin verkkokaupasta*. Etenkin näin joulun alla ja Black Fridayn tullen kannattaakin kurkkia Lookfantasticin sivuilta mahdollisia alekoodeja, joilla tuotteista voi saada pienen alennuksen. Moni tämän paketin tuotteista sopisi hyvin myös joululahjaksi, joten lukekaapa tämä postaus myös sitä silmällä pitäen. Pyrin kuvailemaan kaikkia tuotteita lyhyesti, jonka lisäksi linkkailen suoraan tuotteisiin Lookfantasticin verkkokaupassa. Mennään siis pitemmittä puheitta vuoden 2020 Beauty Chestin tuotteiden pariin!



NEOM ORGANICS LUXURY STANDARD SCENTED CANDLE: DE-STRESS*. Tuoksukynttilä, joka on valmistettu luonnonmukaisista aineksista, kuten erilaisten kasvivahojen sekoituksesta. Kynttilässä on rauhoittava tuoksu, jossa on mm. laventelia, jasmiinia ja ruusupuuta. Paloajaksi luvataan noin 35 tuntia. Neomin kynttilät ovat aivan ihania, ja olenkin niitä saanut myös aikaisempien Lookfantasticin boksien mukana itselleni testiin. Tämän kynttilän ajattelin ottaa käyttöön alkuvuodesta heti, kun joulun kaneli- ja kardemummakynttilät on poltettu loppuun.


ICONIC LONDON PLUMPING LIPGLOSS: NEARLY NUDE*. Iconic Londonin huulikiillossa on kevyt koostumus, joka luo illuusion täyteläisemmistä huulista ilman, että huulet tuntuvat tahmaisilta tai rasvaisilta. Kiilto sisältää mm. aloe veraa ja vihreää kahviöljyä, jotka ravitsevat huulia samalla, kun mentoli ja feskolaatti saavat aikaan pistelevän tunteen ja pullistavat huulia. Sävy on kaunis ja neutraali nude, joka sopii monelle iholle, sekä arkeen että juhlameikkiin. Tykkäsin erityisesti siitä, ettei koostumus todellakaan ole liian tahmea tai jämäkkä. Huulille tulee kevyt pistelevä tunne, joka ei kuitenkaan häiritse liikaa. Tämä kiilto jääkin päivittäiseen käyttöön.


ELEMIS PRO-COLLAGEN MARINE CREAM*. Yksi kaikkien aikojen suosikkivoiteistani. Elemisin Pro-Collagen Marine -voiteen koostumus on kevyt ja geelimäinen, mutta samalla kuitenkin super kosteuttava ja ihoa rauhoittava. Voide sisältää myös SPF30 -aurinkosuojan. Koostumus lupaa vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä ja tuoda iholle nuorekkaamman, elastisemman sekä täyteläisemmän tunteen. Voiteen kerrotaankin olevan Elemisin best-seller ja kulttisuosikki anti-age kategoriassa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.


KEVYN AUCOIN THE NEO-BLUSH*. Tämä poskipuna on todella kaunis ja houkutteleva – se pitikin saada heti unboxaamisen jälkeen käyttöön! Korkea pigmenttisyys ja asteittainen sävy mahdollistavat lopputuloksen vaihtelun joko neutraalista todella säihkyvään tilanteesta riippuen. Koostumus tuntuu pehmeältä ja hienojakoiselta, jonka ansiosta poskipuna myös levittyy todella tasaisesti kasvoille. Tykkäsin!


PAI SKINCARE ROSEHIP BIOREGENERATE OIL*. Pain best-seller sisältää luonnonmukaista ruusunmarjaöljyä, joka hoitaa ihoa syvältä ja tasapainottaa sitä ärsyttämättä. Öljyä suositellaan käytettäväksi yön yli, jolloin sen ihoa uudistava teho pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Käytön jälkeen ihon luvataan näyttävän kirkkaammalta. Tuote sopii myös herkkä- sekä kuivaihoisille ja se on vegaaninen.


COLOR WOW DREAM COAT SUPERNATURAL SPRAY*. Tästä tuotteesta olen kuullut aikaisemmin, mutta en ole tätä(kään) vielä aiemmin testannut! Kyseessä on suihke, jonka luvataan auttavan hiuksia pysymään kiiltävänä ja estäämään niiden pörrööntymistä kosteassakaan ilmassa. Suihke aktivoituu kuumuuden ansiosta, joten sitä tulisi käyttää esimerkiksi föönaamisen tai lämpökäsittelyn yhteydessä. Lisäämisen jälkeen teho pysyy hiuksissa jopa muutaman päivän ajan. Koostumus on silikoniton ja sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti värjätyille hiuksille.


AURELIA PROBIOTIC SKINCARE CELL REPAIR NIGHT OIL*. Tämä yön yli käytettävä öljyseerumi sisältää runsaasti omega-rasvahappoja (3,6 ja 9), jotka suojaavat ihoa ympäristön haittoja vastaan. Samalla ne kirkastavat sameaa ihoa ja tuovat iholle hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen tuoksu on luonnollisista ainesosista koostettu laventelia, ruusua ja mandariinia käyttäen. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle. Otin tämän seerumin heti käyttöön sen saatuani ja olenkin käyttänyt sitä nyt iltaisin ennen kosteusvoidetta. Tuoksu on omaan nenääni varsin mieto, mutta se ei oikeastaan seerumissa haittaa. Omega-rasvahapoista huolimatta tuote imeytyy nopeasti iholle ja ei jätä sitä rasvaisen tuntuiseksi.


ESPA OPTIMAL SKIN PROCLEANSER*. 3-in-1 putsari puhdistaa ihon ja tuo sille samalla luonnollisen hehkun. Putsarin sisältämä moringansiemenuute poistaa iholta kaikkein tiukimmankin meikin samalla, kun jojobakuulat kevyesti kuorivat ihoa ja kurpitsaentsyymit poistavat kuolleita ihosoluja. Putsaria voidaan käyttää päivittäisenä putsarina, jonka lisäksi sitä voi käyttää kasvonaamiona jättämällä sen vaikuttamaan iholle hieman pitemmäksi aikaa (15 min). Espan tuotteet ovat selektiivistä luonnonkosmetiikkaa, joka sopii kaikille ihotyypeille.


EVE LOM RESCUE MASK*. Eve Lom oli itselleni myös uusi brändi, joskin tiedän joidenkin kauneusbloggaajien vannovan merkin putsarien nimeen. Tässä naamiossa on monia palkintojakin voittanut koostumus, joka sisältää mm. kaoliinisavea ja jauhettuja manteleita. Naamio puhdistaa ihohuokoset ja kirkastaa väsynyttä ihoa, jonka lisäksi sen luvataan hoitavan ihon epäpuhtauksia. Naamio levitetään kasvoille 20 minuutiksi ja sitä suositellaan käytettävän kerran viikossa. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan, miltä iho tuntuu jonkin ajan käytön jälkeen ja näenkö esimerkiksi näppylöiden rauhoittumisen suhteen tuloksia.


ORIGINS GINZING REFRESHING EYE CREAM*. Originsin silmänympärysvoide lupaa kirkastaa katsetta ja vähentää turvotusta silmänympäryksen iholta. Koostumuksessa on muun muassa kahvipapuja, gingsengiä ja magnoliauutetta, jotka heleyttävät ja kirkastavat silmänympärystä samalla, kun B-vitamiiniyhdiste vahvistaa ihon puolustuskykyä. Olen käyttänyt tätä voidetta nyt hetken edellisen sy-voiteen loputtua, ja tuote todella tuntuu kirkastavan silmänympäryksiä etenkin aamuisin käytettynä. Minulla tämä on sopinut myös meikin alle hyvin, eikä esimerkiksi peitevoide rullaannu voiteen päälle levitettynä.


NATASHA DENONA EYESHADOW PALETTE 5 – 02*. En ole koskaan aikaisemmin testannut Natasha Denonan luomivärejä, vaikka niitä onkin paljon hehkutettu sekä blogeissa että Youtuben puolella. Olikin mielenkiintoista lähetä testaamaan, ovatko sävyt mielestäni todella hintansa arvoisia. Viiden napin paletti sävyssä 02 sisältää neutraaleja lämpimiä sävyjä, jotka sopivat sekä arki- että juhlameikkiin. Luomiväreissä on satiininen ja pigmenttinen lopputulos, jonka luvataan pysyvän luomilla koko päivän. Oman kokemukseni mukaan sävyt levittyivät helposti, ja jo yhdellä siveltimen dippauksella sai riittävästi väriä koko luomelle. Varoituksena – nämä ovat todella pigmenttisiä, jonka vuoksi ne myös varisevat! Silmämeikki kannattaakin tehdä ennen kasvomeikkiä, jotta ylimääräiset rippeet on helppo pyyhkiä pois kasvoilta. Tykkäsin paletin kokonaisuudesta, jonka kruunaa ihanan herkku violetti sävy. Paletti tekee mitä lupaa, ja voisin hyvin kuvitella ostavani näitä viiden sävyn paletteja myös jatkossa. En kuitenkaan usko, että panoistaisin Natasha Denonan isompiin paletteihin yli sataa euroa kappaleelta.



Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika