Slider

GLOSSYBOX JOULUKALENTERI 2020 SNEAK PEEK

11/23/2020

 * Kaupallisessa yhteistyössä Glossybox, sisältää mainoslinkkejä


Mukavaa maanantaita! Tällä kertaa blogin puolella on luvassa pieni kurkistus toiseen saamistani kosmetiikkajoulukalentereista, nimittäin Glossyboxin* joulukalenteriin. Glossybox on monelle varmasti tuttu kuukausittaisesta kauneusboksistaan, jonka lisäksi heiltä on lanseerattu mm. omia ihonhoitotuotteita*, erilaisia limited edition -bokseja* sekä myös tämä joulukalenteri*. Kalenteri sisältää yhteensä 24 luukkua, jotka on jaoteltu neljään erilliseen laatikkoon, joiden sisältä tuotteet löytyvät kauniista rasioista. Joulun jälkeen kalenteria voikin laatikoiden ansiosta käyttää uudelleen esimerkiksi pienten tavaroiden säilyttämisessä. Kalenterin ovh on 99 euroa, mutta sisällön arvon luvataan olevan jopa 510 euroa.


Kurkistelin luukkuihin jo etukäteen, jotta osaisin tulla kertomaan kalenterista myös teille. Täytyy sanoa, että kalenterin kokonaisuus yllätti minut todella positiivisesti. Mukana oli sekä ihonhoitotuotteita että meikkejä, mutta yllätyin erityisesti siitä, miten paljon mukana oli monipuolisesti erilaisia meikkejä. Etenkin jouluaaton luukku oli aivan huikea, enkä malta odottaa, että pääsen jouluna unboxaamaan tuon luukun myös teille. Tämän tekstin yhteydessä ajattelin, että voisin paljastaa pari tuotetta kalenterin sisällöstä, mutta en sen enempää, jotta jonkinlainen yllätys säilyy ihan loppuun saakka. Omana ajatuksenani on, että unboxailisin kalenterieni luukkuja joulukuussa aina muutaman päivän välein Instagram Storyn puolella.


Mikäli et halua nähdä vielä Glossyboxin vuoden 2020 joulukalenterin sisällöstä paljastuksia, kannattaa lukeminen lopettaa tähän. Muussa tapauksessa rullaa alas, niin näet kaksi upeaa tuotetta, mitkä kyseinen kalenteri pitää sisällään!





FENTY BEAUTY MATTEMOISELLE PLUSH MATTE LIPSTICK: GRISELDA. Pitkäkestoinen ja mattapintainen huulipuna, jonka sävyt on suunniteltu sopimaan jokaiselle ihonsävylle. Rihannan tavoitteena on Sephoran sivujen mukaan ollut tätä huulipunaa suunniteltaessa kehittää koostumus, joka on super mattainen, mutta ei tunnu raskaalta huulilla. Punan kevyen koostumuksen luvataankin pysyvän tarkasti paikallaan sottaamatta ja leviämättä. Upea, syvän burgundinen punainen sävy sopii täydellisesti loppuvuoden juhliin. ovh 18$




WANDER BEAUTY MILE HIGH CLUB VOLUME AND LENGTH MASCARA. Sottaamaton ja varisematon vedenkestävä ripsari Wander Beautylta lupaa jo yhden ainoan kerroksen avulla nostaa, erotella, pidentää ja antaa volyymia ripsille. Samalla sen hoitavat ainesosat lupaavat vahvistaa ja ravita ripsiä antaen pitkäkestoisia tuloksia. Tämä kyseinen ripsari on muuten myös voittanut vuonna 2019 Alluren Best of Beauty -palkinnon, joten innolla odotan sen testaamista! ovh 26$



Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika