Slider

HUULTENHOITORUTIINI

6/18/2019

* Tuotteet saatu PR-lahjana
Aurinkoista tiistaita! Sain hiljattain lähetyksen L'Occitanelta, joka sisälti heidän vastalanseerattuja huulituotteitaan. Totesinkin Instagramin Storyissani, että testailen tuotteita ensin hetken itsekseni ja tulen sen jälkeen raportoimaan teille kokemuksiani. Ajattelin näyttää teille näiden tuotteiden kanssa sen, millainen oma huultenhoitorutiinini oikein on. Kerron tähän alkuun kuitenkin hieman faktoja näistä L' Occitanen uutuuksista.

L'Occitanen verkkosivujen mukaan uudessa huulituotesarjassa on mukana sekä huultenkuorintoja, suojaavaa huulivoidetta, sävytettyjä huulivoiteita että hedelmäisiä huulipunia. Tuotteiden koostumus sopii kasvissyöjille, eivätkä ne sisällä silikonia, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Sävyjä löytyy kirkkaasta pomelonoranssista violettiin luumuun – siis täydellisiä sävyjä kesämekon ja kevyiden kiharoiden pariksi.



1. KUORINTA: DELICIOUS LIP SCRUB - RASPBERRY CRUSH

Huulten kuorinta kannattaa, sillä kuorinnan jälkeen kuolleet ihosolut irtoavat huulista ja sekä voiteet että punat levittyvät huulille tasaisemmin. L'Occitanen hellävarainen huulikuorinta pehmentääkin huulet välittömästi tehden niistä sileät ja hyväntuntuiset. Tuote hierotaan huuliin hellävaraisesti pyörivin liikkein ja huuhdellaan pois vedellä. Pieni määrä tuotetta riittää.

Tästä Raspberry Crush -kuorinnasta tuli uusi suosikkini, enkä usko enää palaavani aikaisempiin vastaaviini. Koostumus on todella miellyttävä, kuorintateho sopiva (ei liian raju) ja kuorinta tuoksuu oikeille tuoreille vadelmille. Ainut miinus tulee suhteellisen pienestä pakkauksesta hintaansa nähden, joskin tuote kyllä on riittoisa.


2. KOSTEUTUS: DELICIOUS MULTI-BALM

Kuorinnan jälkeen huulet kannattaa kosteuttaa samalla tavalla kuin kosteuttaisit kasvot tai vartalonkin kuorinnan ja puhdistuksen jälkeen. Delicious Multi-Balm on monitehoinen kosteuttava voide, jota voidaan käyttää pohjana huulipunalle, kosteuttavana voiteena sekä tehokosteuttavana naamiona. Sisältää runsaasti vitamiineja. Ohut kerros Multi-Balm-voidetta tekee huulista välittömästi pohjustetut ja kimmoisat. Multi-Balm-voide hoitaa huulia kuorintavoidekäsittelyn jälkeen sekä kosteuttaa ennen Fruity-huulipunan levittämistä. Käytän tätä myös yön yli hoitona huulille, jolloin levitän voidetta paksun kerroksen illalla juuri ennen nukkumaanmenoa ja kuorin huulet vasta aamulla.

TAI

Delicious Tinted Balm on sävyttävä ja kosteuttava huulivoide, joka korostaa huulia raikkailla sävyillä. Levitä huulivoidetta huulten keskelle lisätäksesi väriä, ja samalla kuivat huulet nautiskelevat voiteen tarjoamasta kosteutuksesta. Sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai kuorintavoiteen jälkeen. Tuote toimii myös hyvänä 2 in 1 vaihtoehtona, jos haluat sekä tehokasta kosteutusta että kevyttä sävytystä ilman huulipunaa.




3. HUULIPUNA: FRUITY LIPSTICK

Viimeistelen huuleni lähes joka päivä joko huulikiillolla tai huulipunalla. Tämä kosteuttava, sävyttävä ja kiiltoa antava huulipuna sisältää ytimen, jossa on mm. E-vitamiinia ja pomelo-, porkkana- ja granaattiomenaöljyjä. Huulipunan ulkokerros muodostuu väripigmentistä ja kiillosta. Sävystä saa intensiivisen kerrostamalla ja luonnollisemman levittämällä yhden kerroksen tuotetta, häivyttäen sen huulille etusormella. Omia suosikkejani huulipunasävyjen joukosta ovat erityisesti kesäinen oranssihtava Gor-Juice Pomelo sekä klassinen punainen Red-Y To Play .
TAI 


Tämä tuote tekee huulista täyteläiset ja korostaa niitä ainutlaatuisella ruusunpunaisella sävyllä.  Fruity Balm Perfector tekee huulista huolitellut ja myös vahvistaa niiden omaa sävyä, jonka lisäksi se kosteuttaa huulia 8 tunnin ajan. Sopii käytettäväksi heti kuorintavoiteen jälkeen tai kosteutuksen jälkeen, ennen huulipunan levittämistä. Tämä on mielestäni sarjan helpoin, nopein ja myös monikäyttöisin tuote – se kosteuttaa tehokkaasti ja samalla kehittää huulille luonnollisen punaisen sävyn. Lisäksi tuote on helppo levittää siististi ilman sormia pakkauksestaan.
Kuvassa vasemmalla Fruity Balm Perfector, keskellä Gor-Juice Pomelo ja oikealla Red-Y To Play.

Red-Y To Play 

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika