Slider

TESTISSÄ VEGAANISET MARIA NILA -HIUSTUOTTEET

5/03/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä Eleven.fi, sisältää affiliate-linkkejä
Tavoitteenani on jo pitempään ollut siirtyä entistä enemmän kohti vegaanista kosmetiikkaa niin kasvojenhoidossa, ihonhoidossa kuin hiustuotteissakin. Siispä kun sain yhteistyöehdotuksen Eleveniltä koskien Maria Nilan tuotteiden* testaamista, olin heti mukana. Jos Maria Nila ei ole teille merkkinä vielä tuttu, niin kerronpa heti näin alkuun muutamia faktoja kyseisestä brändistä!

Maria Nila on ruotsalainen hiustuotemerkki, jonka kaikki tuotekehitys ja valmistustyö tehdään Ruotsissa. Tällöin myös tuotteiden tehoa ja koostumuksia voidaan valvoa tarkasti. Tuotteet ovat sataprosenttisesti vegaanisia ja valmistettu luonto huomioon ottaen. Brändi on muun muassa mukana tukemassa ilmastonmuutoksen vastaista toimintaa, jonka lisäksi tuotteilta löytyvät sekä cruelty free-sertifikaatti, The Vegan Societyn sertifikaatti että PETA:n myöntämä sertifikaatti. Lisäksi ainakin tilaamissani tuotteissa luki, että pakkausten hiilijalanjälki on hyvitetty, jonka lisäksi tuotteet ovat sekä sulfaatittomia että parabeenittomia. Jo kaikki tämä info sai minut innostumaan ja kiinnostumaan.

Valikoiman tuotteet on luokiteltu erilaisten hiustyyppien mukaan. Omat tuotteet löytyy siis muun muassa värjätyille, vaaleille, karheille, vaurioituneille, hennoille ja kiillottomille hiuksille. Tuotteita löytyy kattavasti shampoosta ja hoitoaineesta erilaisiin värinaamioihin, värivirkisteisiin, öljyihin ja muotoilutuotteisiin. Tuotteiden kampaamolaadun sekä vegaanisuuden lisäksi myös pakkaukset ovat mielestäni todella esteettisiä ja edustavat tietynlaista skandinaavisuutta. Pääsin valitsemaan Elevenin Maria Nila -tuotevalikoimasta* testiin muutamia itseäni kiinnostavia tuotteita. Päädyin valitsemaan pari muotoilutuotetta, hoitavia tuotteita ja vaaleaa hiusväriä virkistäviä tuotteita. Olen ehtinyt testailla tuotteiden tehoa nyt muutaman viikon ennen tämän julkaisun kirjoittamista ja uskonkin saaneeni ihan hyvän fiiliksen siitä, miten tuotteet minulla toimivat.
EXTREME SPRAY –HIUSKIINNE 400 ML*. Hienojakoisen suihkeen luvataan tuovan hiuksille pitkäaikaista ja tehokasta pitoa. Tuotteen sisältämä Color Guard Complex -yhdiste auttaa suojaamaan hiusvärin kestoa, suojaten hiuksia myös UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Itse tykkäsin tässä tuotteessa erityisesti sen vahvasta pidosta, jonka vuoksi kiinnettä tarvitsee vain pienen suihkauksen. UV-suoja on myös ehdoton plussa, jonka lisäksi rakastuin tuotteen makeaan, marjaisaan tuoksuun. Tämä jää minulla käyttöön.

CREAM HEAT SPRAY –LÄMPÖSUOJASUIHKE 150ML*. Suihke suojaa hiuksia jopa 260 asteen lämmöltä. Toimii niin föönatessa, kihartaessa kuin suoristettaessa hiuksia. Olen käyttänyt tätä suihketta pyyhekuiviin hiuksiin, kammannut läpi ja sen jälkeen föönannut. Tällöin tuote tuntuu erityisen kevyeltä ohuessakin hiuksessa. Jos taas olen tehnyt esimerkiksi kiharakampausta, olen suihkauttanut tätä kuiviin hiuksiin ja kihartanut, jolloin kihara tarttuu hiukseen hyvin. Tuotteessa on mieto, makeahko tuoksu. Kuten hiuskiinteessä, myös tämä sisältää Color Guard Complex -yhdisteen. Mukana on siis myös UV-suoja, mikä on etenkin näin kesää kohden mentäessä iso plussa. 
INVISIDRY SHAMPOO –KUIVASHAMPOO 250ML*. Kuivashampoo, joka sopii kaikille hiuslaaduille ja tekee hiuksista hetkessä rasvattoman tuntuiset. Sekä tummille että vaaleille hiuksille sopiva kuivashampoo on täydellinen tuote käytettäväksi pesukertojen välillä. Yllätyksenä jopa itselleni, tämä nousi kaikista testatuista tuotteista omaksi suosikikseni. Kuivashampoossa on hyvin mieto tuoksu. Lisäksi koostumus on ohut ja niin hienolti hiuksiin levittyvä, ettei se jätä puuterimaista tulosta jälkeensä. Teho kesti koko päivän, eikä kuivashampoo ärsyttänyt hiuspohjaa päivän aikana. Tästä tuli uusi luottotuotteeni, jonka käyttöä jatkan myös tulevaisuudessa.
CARE SHEER SILVER COLOUR GUARD –SHAMPOO 350ML*. Vaaleille hiuksille kehitetty shampoo, joka auttaa neutralisoimaan kellertäviä sävyjä ja tuomaan hiuksille viileän vaaleita vivahteita. Karhunvatukkaa sisältävän shampoon Colour Gard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia. Sopii kaikille vaaleille hiuslaaduille. Shampoossa on mieto karhunvatukkainen ja marjaisa tuoksu, josta tykkäsin todella paljon. Shampoo on syvän violettia, ei tahrannut suihkussa ja pesi hyvin. Muutaman käyttökerran jälkeen huomasin hiusten sävyn taittavan selvästi kylmään hopeaan. Ei myöskään sisällä sulfaatteja eikä parabeeneja, joita olen pyrkinyt vähentämään käyttämästäni kosmetiikasta.

SHEER SILVER COLOUR GUARD –HOITOAINE 300ML*. Edellisen shampoon kanssa samaa sarjaa oleva hoitoaine, jonka karhunvatukkaa sisältävä Colour Gard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia. Sopii kaikille vaaleille hiuslaaduille. Hoitoaineessa on sama, mieto marjaisa tuoksu kuin shampoossa. Pigmentiltään hoitoaine ei luonnollisestikaan ole yhtä intensiivisen violetti kuin shampoo. Kosteutti hiukset hyvin ja teki ne helposti kammattaviksi. Tuotteen tehosta erikseen en osaa sanoa, sillä olen käyttänyt tätä aina yhdessä shampoon kanssa. Uskon, että erikseen käytettynä hoitoaine tuo luultavasti hieman "miedomman" lopputuloksen kuin shampoo, ja yhdessä käytettynä se taas vahvistaa shampoon vaikutuksia. Tykkäsin näistä hopeatuotteista todella paljon ja uskon myös niiden jäävän minulle viikottaiseen käyttöön.

PEARL SILVER COLOUR REFRESH –HIUSNAAMIO 300ML*Hiuksia ravitsevan koostumuksen sisältämät väripigmentit lisäävät hiusvärin eloisuutta samalla, kun tuote hoitaa ja hellii hiuksia. Värin kestoa parantava Colour Guard Complex -suojaa hiuksia. Väripigmenttien tulisi pysyä hiuksissa Elevenin verkkosivujen mukaan noin 4-10 pesukertaa. Itse testasin tätä tuotetta kerran viikottaisen sävytykseni yhteydessä hopeashampoon ja -hoitoaineen sijasta (sävytän hiukseni siis viikottain).

Valitsin sävyn Pearl Silver, joka on helmiäisen hopeainen – tästä syystä myös lopputulos hiuksissa oli hyvin samankaltainen edellisten tuotteiden kanssa. Hiusnaamiona tämä tuote oli kuitenkin kosteuttavampi ja mielestäni ravitsevampi kuin Colour Guard -sarjan hopeahoitoaine. Jos hiuksesi ovatkin todella kuivat, kokeilisin tätä hoitoaineen ja shampoon sijasta. Itse ehkä jatkossa tilaisin naamiosta jonkun toisen sävyn, sillä tykkäsin hopeashampoosta ja hoitoaineesta ja tämä sävy on kovinkin samanlainen niiden kanssa. Ehkäpä seuraavaksi kokeilisin laventelia tai vaniljaa?
Kokonaisuudessaan täytyy sanoa, että tykästyin Maria Nilan tuotteisiin todella paljon. Kiitokset kuuluvatkin siis Elevenille siitä, että pääsin näitä yhteistyön merkeissä testaamaan! On mahtavaa, miten markkinoille alkaa tulla entistä enemmän tehokkaita vegaanisia, vastuullisesti tuotettuja kosmetiikkatuotteita. Myös parabeenittomuuden ja sulfaatittomuuden soisi lisääntyvän etenkin shampoissa ja hoitoaineissa. Vielä näin yhteenvetona sanottakoon siis, että tykkäsin kaikista tuotteista ja jatkossa aion itse ostaa ainakin hiuskiinnettä, kuivashampoota sekä hopeasarjaa. Lisäksi testattavaksi ajattelin vielä myöhemmin ostaa ainakin True Soft -sarjan* arganöljyä ja hiusnaamiota.

Oletteko te testanneet Maria Nilan tuotteita ja jos olette, mitkä tuotelinjoista ovat suosikkejanne? Jos testaamistani tuotteista heräsi jotain kysyttävää, vastaan mielelläni kommenttiboksissa!

1 kommentti:

  1. Mulla on käytössä tuo kuivasampoo. Mahtava tuote!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika