Slider

SEERUMI, JOKA OIKEASTI AUTTOI

5/14/2019

Kirjoitan tänne monesti tuotteiden ensivaikutelmia niiden lanseerausten jälkeen. Kuitenkin harvemmin tulee palattua samoihin tuotteisiin ja päiviteltyä sitä, miten eri tuotteet ovat toimineet pitkällä aikavälillä. Tämän seerumin kohdalla halusin ehdottomasti tehdä niin, sillä mielestäni tuote on päässyt oikeuksiinsa vasta pitemmän käytön jälkeen. Kyseessä ei siis ole kaupallinen yhteistyö, mutta tuote lähetettiin minulle viime syksynä pr-näytteenä L'Occitanelta tuotteen lanseerauksen yhteydessä. Tuolloin syksyllä käytin seerumia satunnaisesti, ja vasta pari nyt kuukautta sitten otin sen mukaan jokailtaiseen rutiiniini.

Olen ollut vähän aina se tyyppi, joka on skeptinen erilaisten seerumien suuria lupauksia kohtaan. En oikeastaan aikaisemmin olekaan nähnyt selkeitä muutoksia tuotteiden käytön jälkeen ihollani. Toki tuotteita tulisikin käyttää pitkän aikaa ja säännöllisesti, jotta vaikutukset pääsevät kunnolla esiin. Kuten tuossa aikaisemmin totesin, käytin tätä seerumia syksyllä satunnaisesti enkä sinänsä tuolloin huomannut muuta selvää eroa kuin sen, että iho tuntui kosteutetulta. Nyt pari kuukautta sitten otin Lumenen tehokosteuttavan seerumin jälkeen tämän L'Occitanen Immortelle Reset -seerumin jokailtaiseen ihonhoitorutiiniini mukaan, ja muutaman viikon jälkeen huomasin ihoni kunnon parantuneen merkittävästi. Laskin yksi yhteen ja tajusin, että ainut asia jota olin rutiinissani muuttanut, oli juuri tämä seerumi.
Olen kärsinyt aikuisiällä hormonaalisista iho-ongelmista etenkin poskien seudulla. Iho on noilla alueilla punertavaa, läikikästä ja iholle tuli myös jonkin verran näppyjä. Olen yrittänyt hillitä ongelmia esimerkiksi retinolipohjaisilla tuotteilla, mutta ne tuntuvat usein ainoastaan ärsyttävän ihoa entisestään samalla, kun ne kuorivat ihon pintaa pois uudistaessaan sitä. Kuivumisen ja ärtymisen jälkeen olen taas tarvinnut kosteuttavia tuotteita – kierre on valmis. Pohdinkin, että syy tämän seerumin toimimiselle voi olla juuri siinä, ettei se kuivata ja täten ärsytä ihoani entisestään. Sen sijaan öljypohjainen seerumi samalla kosteuttaa, hoitaa ja uudistaa ihoa.
Immortelle Reset -seerumin todetaan L'Occitanen verkkosivujen mukaan sopivan kaikille ihotyypeille sekä kaikkien tuotteiden kanssa käytettäväksi. Levitettäessä seerumi on kevyen vesimäinen geeli, joka sisältää mm. meiramia ja parakrassiuutetta. Nämä ainesosat tunnetaan ihoa aktivoivista vaikutuksistaan. Parakrassiuutteen sanotaan muuten myös olevan luonnon vaihtoehto botoxille – parakrassi esimerkiksi rentouttaa kireitä lihaksia ja täten auttaa silottamaan kasvojen hienoja juonteita sekä ilmejuonteita.

Kun seerumia hierotaan iholle, vesimäisessä geelissä mukana olevista kultaisista kuplista vapautuu myös Immortelle-öljyuutetta, joka on L'Occitanen ikoninen antioksidanttinen ainesosa. Öljyuute kiihdyttää ihon mikroverenkiertoa ja tehostaa kollageenisynteesiä kiinteyttäen ja silottaen ihoa. Lopputulos jättääkin ihon kosteutetuksi ilman rasvaista tunnetta. Immortelle-sarjan tuotteissa on mielestäni myös huumaava tuoksu, joka on kuvailtuna ehkä jotain vastaleikatun nurmen ja kukan terälehtien väliltä.
Tuotteen hinta on 59 euroa per pullo ja putelissa on tuotetta yhteensä 30 ml. Pullo tosin riittää pitkäksi aikaa, sillä ainakin minulle on riittänyt kaksi pientä pumppausta koko kasvoille. Olen itse todella nihkeä ostamaan kalliimpia ihonhoitotuotteita, jos en tiedä niiden oikeasti toimivan. Juuri tästä syystä ajattelinkin, että kokemuksieni jakaminen voisi ehkä tarjota vinkin myös jollekin teistä, jos kamppailette samanlaisten ongelmien kanssa. Toki tuotteiden teho on aina yksilöllinen, mutta minulla tämä seerumi on ainakin todistetusti tehonnut. Muistaakseni olen nähnyt seerumista myös pieniä sample-kokoja, joten ehkäpä niidenkin saatavuutta voisi kysyä myymälässä käynnin yhteydessä?

Harmi, etten käyttöä aloittaessani tajunnut ottaa ennen-jälkeen kuvia. Iho on kuitenkin selvästi kimmoisampi, tasaisempi ja näppyjäkin tulee harvemmin tämän seerumin käytön myötä. Aionkin siis varmasti ostaa tätä seerumia lisää myös jatkossa.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika