Slider

BLOGI SAI UUDEN ULKOASUN

5/28/2019


Onko mestaruusjuhlien jälkeistä elämää? Ainakaan täällä suunnassa ei, nimittäin sunnuntaina kadotin ääneni, kurkku tuli kipeäksi ja lämpö nousi. Siitä huolimatta nappasin pari buranaa ja suuntasimme illalla Espalle kymmenentuhannen muun juhlijan kanssa. Olihan edellisestä kerrasta aikaa jo kahdeksan vuotta! Muistan, kuinka juuri yläastetta päättelevinä suuntasimme vuonna 2011 kohti kultajuhlia ja pidimme finaalien aikaan hyvin kovaäänistä kisastudiota vanhempieni luona – nyt meininki oli rauhallisempi, mutta ei jäänyt kyllä kakkoseksi edelliselle mestaruudelle. Kuten instan stooreissani totesinkin, seuraavana päivänä olo oli vielä huonompi, joten jätin kultajuhlat suosiolla väliin. Oli kuitenkin hauska päästä näkemään ja kokemaan se yhteisöllisyyden ja ilon tunne, joka Helsingissä ratkesi heti mestaruuden selviämisen jälkeen! Nyt yritän parannella itseäni, jos vaikka viikonlopuksi saisin itseni jo kuntoon. Kuulumiset eivät kuitenkaan ollut se tämän julkaisun ydin, joten mennäänpä asiaan!


Halusin tässä yhteydessä tosiaan tulla lyhyesti mainitsemaan blogini uudesta ulkoasusta, jonka varmasti moni teistä onkin jo huomannut – mainitsin siitä Instagramissa heti päivittämisen jälkeen.  Suurimpina muutoksina sivustolla on esimerkiksi se, että sosiaalisen median tilini ja yhteystietoni löytyvät tästä eteenpäin blogin yläpalkista. Tarkoituksenani on lisäksi täydentää palkkia yhteistöiden tiimoilta muun muassa määrittelemällä blogini teemat sinne hieman tarkemmin, jonka lisäksi ajattelin lisätä sivulle esimerkkejä toteuttamistani yhteistyökampanjoista erilaisten tuotteiden ja brändien tiimoilta. Tämä varmasti selkeyttää yhteistöiden toteuttamista ja suunnittelua sekä minun että mahdollisten yhteistyökumppaneidenkin kannalta.

Ideana tässä ulkoasun muutoksessa minulla oli ns. portfolio-ajatus, jossa lopulta haaveilen siitä, että blogini edustaisi sekä visuaalisesti että sisällöllisesti kaikkea sitä, mitä minä olen. Samalla haluan helpottaa blogialustan käytettävyyttä tuomalla teille muun muassa entistä selkeämmän, mobiilioptimoidun pohjan, joka toimii sekä puhelimilla että tableteilla. Sisällön puolesta aion jatkossa panostaa entistäkin enemmän esimerkiksi laadukkaisiin kuviin, ja haluankin pitää kuvakoon edelleen varsin suurena.


Tällaisia muutoksia siis tällä erää. Edellisen kerran blogiini teinkin muutoksia lähes kaksi vuotta sitten, kun nimen muutoksen myötä myös blogin osoite ja ulkoasu muuttuivat. Koen, että näillä pienillä muutoksilla pidän blogiani ajan tasalla ja samalla pyrin tekemään blogin lukemisesta myös teille mukavampaa. Otan kaikki kommentit, toiveet ja palautteen uudesta ulkoasusta erittäin mielelläni vastaan, sillä yhdessä teidän kanssa tätä blogia tuotetaan. Erityisesti kiinnostaisi kuulla teidän ideoitanne siitä, miten saisin blogista entistäkin vuorovaikutuksellisemman paikan, jossa myös teillä olisi matala kynnys kommentoida, reagoida ja antaa palautetta julkaisuista.

Ihanaa loppuviikkoa ja myös mahdollista valmistujaisviikonloppua kaikille – toivotaan, että säät suosivat ja aurinko palaisi takaisin taivalle!


Laura

4 kommenttia:

  1. Onko tämä blogipohjasi maksullinen vai muokkasitko sen tällaiseksi itse? Kysyn siksi, että haluaisin muuttaa omaa blogipohjaani, mutta omat taitoni eivät siihen taida riittää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksullinen html-pohja, joita löydät esimerkiksi Etsystä :)

      Poista
  2. Anonyymi6/04/2019

    Moi! Tiedoksi, että kännykällä blogiasi selatessa fontti on epätasainen. Tai siis ä- ja ö-kirkaimet näkyvät suurempina ja vähän kuin ne olisivat boldattuja. Koneella varmasti erilainen, mutta vinkkinä, jos haluat mobiilinäkymään vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Huomasin itse tämän saman kaikkien erikoismerkkien kohdalla. Täytyy olla tukeen yhteydessä ja pyrkiä selvittämään, saako asiaa muutettua :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika