Slider

NEW IN: STRING POCKET

1/16/2018

Vuoden ensimmäinen sisustushankinta on tehty Finnish Design Shopin aleista! Olen oikeastaan jo parin vuoden ajan havitellut tätä kyseistä hyllyä, mutta en ole vain saanut aikaiseksi hankittua sitä meille. Nytkään en tietoisesti etsinyt mitään, mutta kun selaillessa tarjouksia tämä hylly juuri parhaassa värissä tuli vastaan, oli pakko tarttua tarjoukseen. Kyseessä on siis String Pocket-hylly valkoisilla kannattimilla ja saarnipuisilla hyllyillä. Maksoin tästä noin 120 euroa, joten sain hyllyn parikymmentä euroa halvemmalla kuin normaalisti.
Poikaystävä olisi halunnut kokonaan valkoisen version, mutta itse olen tykästynyt kaikkein eniten juuri tähän saarnipuiseen hyllykköön. Mielestäni tämä saarni on hieman lämpimämpi kuin täysin valkoinen, ja samalla se yhdistyy mukavasti Artekin huonekalujemme koivun sävyn kanssa. Mitä te olette mieltä, olisitteko valinneet mieluummin tämän puisen vai kokovalkoisen version?
Hylly ei tullut meille ensisijaisesti säilytystarkoitukseen, vaan sisustuselementiksi. Kun laitoimme hyllyn kiinni seinään yllätyin itsekin, miten paljon kotoisammaksi se tekee olohuoneen! Viherkasvit piristävät valkoisella seinällä, ja myös pienet sisustusesineet pääsevät paremmin esille ja oikeuksiinsa hyllyillä. Saa nähdä kauanko tyydymme katselemaan vain yhtä hyllyä, ja missä vaiheessa kokonaisuus kasvaa useammilla komponenteilla... Tämä oli täydellinen, ajaton ostos!


Follow with Bloglovin' 
Snapchat @lauraannikah
Instagram @lauraannika


8 kommenttia:

  1. Ehdottomasti tuo saarni oli parempi! Valkoinen olisi ollut ehkä vähän... tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Puu on elävänä materiaalina jotenkin lämpimämpi ja mielenkiintoisempi :)

      Poista
  2. Anonyymi1/19/2018

    Kaunis hylly, teillä on tosi tyylikäs koti.

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä kivalta! Itekin haluaisin seinälle jotain kivoja kasveja, mut tän hetkisen kämpän seinille ei saa kiinnittää mitään. Mut on noi kasvit aika ihania myös lipaston päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! Itsekin myös tykkään tosi kovasti sisustaa kasveilla, ne tuovat kotiin jotenkin lisää lämpöä ja kotoisuutta :) Onneksi sisustaa voi monilla muillakin tavoin, kuin seinälle kiinnittämällä! Kekseliäisyys ja luovuus siis laulamaan ;)

      Poista
  4. Anonyymi1/23/2018

    Meillä on String valkoisena, mutta nyt saattaisin ottaa sen juuri tuossa saarnin värissä :) Miksi muuten pidät Iittalan korurasioissa tarroja edelleen kiinni ja vielä oikein näkyville suunnattuna? :D Halvan näköistä minusta, ne on kuitenkin tarkoitettu irrotettavaksi heti kun tuotteen käyttöön ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi en pitäisi tarroja kiinni rasioissa, jos haluan ne siinä pitää? Tämä on ikuisuuskysymys, mutta minä tykkään ne pitää siinä ja irtoavat itsestään jos niikseen tulee. Onneksi sinä voit ottaa tarrat irti omista rasioistasi, jos et niistä pidä :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika