Slider

BEST OF BEAUTY 2017

12/20/2017

Vuosi 2017 alkaa lähestyä loppuaan, ja samalla olisi aika summata yhteen tämän vuoden suosikit kauneuden ja kosmetiikan saralta! Parhaiden tuotteiden lista oli osittain helppo ja osittain vaikea valita. Saan testiin joka kuukausi erilaisia tuotteita, että toisaalta niiden myötä oppii havaitsemaan mikä toimii ja mikä ei. Toisaalta joskus hyviä tuotteita tulee niin paljon, etten osaa valita vain sitä parasta! Sen vuoksi esittelenkin tässä postauksessa oikeasti vain ne kaikista parhaat - se ei tarkoita, että aikaisemmin testaamani tai kirjoittelemani tuotteet olisivat jotenkin huonoja. Aloitetaan meikeistä, jonka jälkeen keskitytään ihonhoitoon ja suihku/kylpytuotteisiin. Kertokaa toki kommenteissa myös omat suosikkinne, jos ne poikkeavat näistä!
TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA
Tiimalasin muotoinen harja erottelee ripset tarkasti ja paksu, vahamainen koostumus lisää samalla ripsiin volyymia. Mielestäni tämä on paras erotteleva volyymimaskara, jota olen koskaan kokeillut. Tähän kuitenkin huomautus, ettei matkakoko toimi yhtään niin hyvin kuin täysikokoinen ripsari.

TOO FACED MELTED MATTE LIQUID LIPSTICK
Tarkasti levittyvä pigmenttinen mattahuulipuna, joka kestää koko päivän. Koostumus on nestemäinen, ja yksi levityskerta riittää peittävään lopputulokseen. Tuote on mukava huulilla, ei korppuunnu tai kuivata kuten esimerkiksi NYXin Lingerie-huulilakat. Plussana ihanat kausisävyt, joita on mm. mintun tuoksussa (kirkas punainen) sekä piparkakun tuoksussa (oranssinpunainen), unohtamatta uusinta Unicorn Tears-sävyä, joka on pakko saada!

COVER GIRL READY, SET GORGEOUS! FOUNDATION
Yhdysvalloista hamstraamani täysin peittävä full coverage-meikkivoide, joka levittyy tasaisesti ja pysyy paikallaan koko päivän ajan. En tiedä, mikä tästä meikkivoiteesta olisi vastaava tuote Suomessa, mutta olen kuullut Max Factorin vastaavan meillä Cover Girlin tuotteita. Jos kuitenkin löydätte Cover Girlia reissuiltanne ja haluatte itsellenne hinta-laatusuhteeltaan täydellisen mattameikkivoiteen, suosittelen testaamaan.

LÓREAL TRUE MATCH FOUNDATION
Jos edellä mainittu meikkivoide on peittävä ja mattainen, tämä meikkivoide sen sijaan sävyttää ja jättää hieman kuultavan lopputuloksen. Plussaa laajasta sävyvalikoimasta, jossa on sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä ja joista voi helposti myös sekoitella juuri sen hetkiseen ihonsävyyn sopivan voiteen. Blendautuu helposti niin siveltimellä kuin sienelläkin.

BENEFIT POREFESSIONAL MATTE RESCUE PRIMER
Uudempi primerituttavuus, jonka otin käyttöön Smashboxin vastaavan jälkeen. Tämä nousi kuitenkin ehdottomaksi suosikikseni koostumuksensa ja levittyvyytensä takia. Vaikka kyseessä onkin mattaprimer, ei tämä jätä iholle inhottavaa 'kalvoa', joka rullautuisi meikkivoidetta levittäessä. Häivyttää selvästi ihohuokosia erityisesti T-alueelta.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT ILLUMINIZER: ROSY DAWN
Lumenen hehkutipat sain testiin jo tammikuun Betteboxista, jonka jälkeen ne ovatkin olleet jatkuvassa käytössä. Nestemäinen tuote on monikäyttöinen joko highlighterina kasvojen korkeimmille kohdille tai meikkivoiteeseen sekoitettuna tuomaan kuultoa koko kasvoille. Jos haluat todella intensiivisen korostuksen, kannattaa tätä nestemäistä tuotetta käyttää ensin, sitten asettaa meikki puuterilla paikalleen ja lisätä päälle vielä puuterimainen highlighter!

LUMENE BLUEBERRY EYEBROW SHAPING WAX
Koostumukseltaan ehdottomasti paras kulmavaha/kulmageelituote, jota olen koskaan käyttänyt. Tykkään erityisesti tästä ruskeasta purkista, jonka tuote on vahamaisempi kuin valkoisessa putilossa (väritön geeli). Kulmavärin levityksen jälkeen asetan kulmat paikalleen tällä vahalla ja painan samalla kevyesti kulmia kohti ihoa topsipuikolla. Tällöin kulmat oikeasti asettuvat paikalleen, eivätkä liiku koko päivän aikana.
L'OCCITANE SHEA COMFORTING CREAM LIGHT
Kevyesti kosteuttava kasvovoide, joka imeytyy helposti, mutta samalla ravitsee ihoa. Voide sisältää 5% sheavoita ja sitä voi käyttää sekä aamuin että illoin. Toimii myös meikin alla.

LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW SERUM
Uudempi tuotetuttavuus, jonka sain joulukuun Betteboxista. Silti tämä kosteusseerumi ihastutti heti ensimmäisestä käyttökerrasta niin, että se on pakko mainita vuoden parhaiden yhteydessä! Täydellinen raikas kosteusseerumi voiteen alle, kun iho kaipaa ekstrakosteutusta. Plussaa myös näppärästä pakkauksesta ja lasisesta applikaattorista.

LUSH MASK OF MAGNAMINTY FACE AND BODY MASK (SELF-PRESERVING)
Mainitsinkin tämän kasvonaamion myös kaikkien aikojen Lush suosikit- postauksessani. Erityisesti pidän tästä self-preserving versiosta, joka sisältää hieman tavallista versiota enemmän hunajaa ja täten myös kosteuttaa reilummin kasvoja. Piparminttu raikastaa ja kihelmöi iholla, samalla kun jauhetut adukipavut kuorivat hellästi ihoa. Pieni purkki riittää lähes puolen vuoden ajaksi.

LUSH SNOW FAIRY SHOWER GEL
Snow Fairy on legenda, joka tuskin vaatii paljoakaan selityksiä. Makea tuoksu yhdistettynä vaaleanpunaiseen, glitteriseen koostumukseen piristää jokaisen suihkuhetken. Suihkugeelin lisäksi Snow Fairy-tuoksu toimii myös käsisaippuassa, vartalonhoitoaineessa ja kylpypalloissa!

LUSH INTERGALACTIC BATH BOMB
Sininen kylpypallo, jonka sisältä ilmestyy poreillessa galaksin värien kirjo. Tuoksussa yhdistyvät piparminttu ja karkki - voiko parempaa olla? 

LUSH RUB RUB RUB SHOWER SCRUB
Tämä merisuolakuorinta tuoksuu jasmiinilta ja mimosalta. Merisuolakiteet kuorivat tehokkaasti, mutta ovat samalla ympäristöystävällisiä (en käytä lainkaan kuorintatuotteita, jotka sisältävät mikromuoveja). Kuorinta on myös monipuolinen, sillä sama tuote käy myös hiustenpesuun - merisuola antaa hiuksille runsasta volyymia.

L'OCCITANE AMANDE SHOWER OIL
Manteliöljyä sisältävä suihkuöljy vaahtoaa kevyesti kosketuksessa veden kanssa. Pesee hellävaraisesti ja kosteuttaa samalla esimerkiksi kuivaa talvi-ihoa. En ihmettele, miksi tämä onkin yksi L'Occitanen kaikkien aikojen bestseller-tuotteita.

L'OCCITANE AROMACHOLOGIE REPAIRING SHAMPOO
Tässä shampoossa on tuoksu, joka vaati aluksi totuttelua, mutta johon lopulta jäin koukkuun. Aromachologie-sarjan tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, joiden ansiosta tuotteissa on vahva, tunnistettava tuoksu. Tässä shampoossa tuoksussa yhdistyvät mm. ylang-ylang, laventeli, appelsiini, kurjenpolvi ja väinönputki. Kokeile ja testaa, tykkäätkö tuoksusta!

L'OCCITANE VERBENA SOAP
Verbena on myös yksi suosikki tuotesarjoistani L'Occitanelta. Rautayrtti tuoksuu raikkaan sitruksiselle ja toimii niin palasaippuana kuin käsisaippuassakin. Palasaippua sisältää rautayrtin lisäksi sheavoita, ja käytänkin sitä myös suihkusaippuana.

L'OCCITANE SHEA HAND CREAM
L'Occitanen myydyin tuote eli shea käsivoide, jota muistaakseni myyjän mukaan myydään maailmassa joka kolmas sekunti! Itse käytän tätä 20% sheavoita sisältävää voidetta, mutta olemassa on myös vielä kuivemmille käsille ravitsevampi 25% voide. Peittoaa kaikki aikaisemmin kokeilemani käsivoiteet ja uskonkin, että tulen käyttämään tätä voidetta uskollisesti niin kauan kuin sitä vaan valmistetaan.

+ L'OCCITANE TERRE DE LUMIERE EAU DE PARFUM
Aromaattinen, makea mutta samalla kuitenkin raikas tuoksu L'Occitanelta. Sopii mielestäni sekä talveen että kesään, arkeen ja juhlaan. Monikäyttöisyytensä vuoksi tästä on tullut ehdoton suosikkituoksuni, joka peittoaa mm. Juicy Couturen ja Victoria's Secretin esanssimaisemmat makeat tuoksut.
Huh! Siinäpä olivatkin siis yhteen summattuna tämän vuoden suosikkituotteeni. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja saitte siitä vinkkejä omiin kauneusrutiineihinne. Ihanaa loppuviikkoa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika