Slider

ARKIPÄIVÄ KANSSANI

12/04/2017

Tällaista perusarjesta kertovaa postausta toivottiin, joten ajattelin vihdoin toteuttaa sellaisen. Viimeksi taisin tehdä tämän videolla, mutta tällä kertaa mennään ihan tekstin voimin. Toivottavasti tykkäätte, tervetuloa mukaan mun päivääni! 

7:45 Kello soi herätyksen, selailen hetken puhelinta ja nousen sitten ylös. Poikaystävä jää vielä hetkeksi torkuttamaan

8:15 Laitan Moccamasterin porisemaan kahvia meille molemmille, pesen kasvot ja levitän kosteusvoiteen. Valitsen päivän meikkituotteet ja istahdan kahvin kanssa alas meikkaamaan.
8:45 Meikki valmis! Arkimeikkiin menee yleensä noin puoli tuntia (varjostuksineen ja highlighteineen), mutta jos meikkaan juhliin saan helposti kulumaan tunninkin. Meikin jälkeen hiukset ponnarille ja vaatteet päälle.

9:00 Aamupalan aika. Yleensä syön aina aamupalaksi maustamatonta jugurttia kookoshiutaleilla ja hillolla/pakastemarjoilla. Jugurtin lisäksi aamupalalla on joko yksi 100% kauraleipä kasviksilla tai Elovenan annospuuro veteen keitettynä.

9:30 Muutamia kotihommia: tavarat paikalleen, tiskit koneeseen ja puhtaat pyykit narulta kaappiin.

10:00 Kaivan HSL kortin taskusta, heitän takin päälle ja lähden reippailemaan sporapysäkkiä kohti. 

10:20 Yliopiston kirjastolla. Jos minulla on paljon keskittymistä vaativaa hommaa (esim. esseen kirjoittamista tai tenttikirjojen lukemista) tulen aina Kaisa-kirjastolle tekemään hommia. Suosikkipaikkani opiskella ovat seiskakerroksen maisemapaikat!
13:00 Nälkä alkaa kurnia, joten on aika UniCafen kahden euron lounaan. Kaveripariskuntamme sattuu olemaan samaan aikaan kirjastolla, joten menemme kaikki yhdessä syömään Porthaniaan. Lounaan jälkeen minulla ei olekaan enää kirjoitushommia jäljellä, joten saan suunnata jo kotiin, kun poikaystävä jää edelleen lukemaan tenttiin.

14:15 Kotona! Keitän pikaisesti kupin kahvia Nespressolla ja avaan taas läppärin. Tällä kertaa jatkan sosiaalityön verkkoluentojen katsomista aiheenaan lastensuojelu. Verkkoluentojen katsominen on siitä mukavaa, että samalla voi usein puuhata muutakin samalla, kun kuuntelee luennoitsijaa - nyt esimerkiksi pistän pyykit ja tiskikoneen pyörimään.

16:15 Luennot katsottu ja muistiinpanot tehty taas huomista luentopäiväkirjan kirjoittamista varten. Seuraavaksi nappaan pienen välipalan, eli kaksi riisikakkua voilla ja rahkan. Pakkaan treenilaukun, vaihdan vaatteet ja lähden kävelemään kohti kuntosalia.

17:15 Barre-tunti alkaa. Harmittaa, että kaikki Barre-tunnit pidetään meidän salimme pienemmässä ryhmäliikuntatilassa. Iso jumppasalimme Stage kun omaa paljon hienommat puitteet äänentoistolle ja oikeastaan koko ryhmäliikuntaelämykselle.
18:15 Tunti loppu ja kävelen takaisin kotiin. Tänään sataa ja tuulee vihmoamalla ja kiroan itseäni, kun olen keksinyt käyttää aina salimatkat hyötyliikuntaan ja vain muutoin käyttää julkisia...

18:45 Olen käynyt suihkussa ja on päivällisen aika. Usein perus päivällinen koostuu desistä tummaa riisiä, puolikkaasta keitetystä parsakaalista, vegaanisesta proteiinista ja tomaattimurskasta. Usein lisään mukaan vielä vähän fetajuustoa, chiliä/chilikastiketta ja mustapippuria.

19:15 Päivällinen syöty. Parkkeeraan sohvalle teekupillisen ja somen ääreen!

21:00 Siirryn hammaspesulle ja sänkyyn, kun olen pari tuntia vain ollut, sometellut ja katsellut telkkaria. Minulla on tapana lukea joka ilta kirjaa ennen nukkumaanmenoa, tällä hetkellä on menossa Rosa Meriläisen sekä Saara Särmän Anna Mennä! Opas hauskempaan elämään.

22:30 Silmät alkavat jo painua kiinni, joten asetan herätyksen huomisaamulle ja käyn nukkumaan.


2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika