Slider

Meikisuosikit alle 10 eurolla

8/24/2016



Sain idean tähän postaukseen Saijis-blogista, ja itse asiassa aihe oli joskus mielen päällä aikaisemminkin mutta sitten se jäi. Anyways, itse olen sitä mieltä ettei laatu tarkoita kallista hintaa. Laatua voi saada hyvin edullisestikin! Meikkivlogeja seuraaville tuttu käsite on myös ns. dupes, eli siis edulliset "kopiot" kalliimpien brändien tuotteista. 

Itse olen löytänyt muutamia dupeseja joita käytän päivittäin, sen lisäksi on tottakai käytössä myös tyyriimpiä meikkejä joista en luovu. Mutta koska moni ei varmastikaan halua laittaa koko omaisuuttaan kosmetiikkaan, tässä postauksessa vinkkejä laadukkaista ja hyvistä tuotteista jotka irtoavat alle kympillä! Ilmiantakaa kommenttiboksiin myös omat suosikkinne, jos ne tästä postauksesta puuttuvat :) 



NYX HD concealer n. 8e - dupe: MAC pro longwear concealer
Pigmenttisin ja kestävin peiteaine, jota näin edullisesti saa. Sävyillä voi tehdä joko perus peittoa tai myös color correctingia. Tätä peiteainetta usein verrataankin tuohon Macin vastaavaan, jonka hinta on yli puolet kalliimpi.



NYX Lip Lingerie n. 9e - dupe: Kylie Lip Kit
Näistä kuulee puhuttavan hyvin ristiriitaisesti, mutta kannattaa kokeilla ennenkuin tuomitsee. Itse rakastan sävyjä ja sitä miten tuote kuivuu huulille. Jos lakka tuntuu liian kuivattavalta, levitä alle huulivoide ja sitten vasta tämä. Vastaa sävymaailmaltaan ja koostumukseltaan paljon Kylien lip kitejä.



We care icon beauty sponge n. 3e - dupe: beauty blender
Tämä BB:n "kopio" on saanut monilla kauneusfoorumeilla parhaat arvosanat edullisesta versiosta. Itsekin tykkään käyttää tätä tai sitten Kicksin vastaavaa - oikea BB on niin kallis etten siitä kahtakymppiä maksaisi, nämä edullisemmatkin vaihtoehdot ajavat saman asian.




Essence longwear eye liner n. 2e
Essencen teroitettavat kynät eivät mun mielestäni ole yhtä hyviä kuin nämä käännettävät. Käytän näitä rajauskyniä waterlineen - miten se suomennetaan? :D Silmän sisäosiin siis. Vaalea sävy kirkastaa katseen, ruskea sen sijaan tekee silmistä intensiivisemmät. Tuote pysyy silmissä pitkään.




HM Ink eye liner n. 6e
Arkikäytössä oleva silmänrajaus, pigmentti on syvän musta ja jälki kestävää. Väri on helppo levittää, ja applikaattorista saa hyvän otteen.




 + Sleek eyeshadow palette: Oh So Special n. 13e. Menee hieman kympin budjetista yli, mutta kun tuolla hinnalla saa 12 luomivärisävyä, jää yhdelle sävylle hintaa hieman päälle euro. Sävyt ovat kivan pigmenttisiä hintaansa nähden, ja erityismaininnan saavat glittersävyt. Suosittelen testaamaan!





6 kommenttia:

  1. Hyvät on suosikit! Noita Nyxin peiteaineita ei ookkaan vielä tullut testattua kun uskollinen FitMe istuu sävyltään, talvisävy täytyy luultavasti ostaa uudestaan ja taidankin antaa näille mahiksen! Ja noi lip lingeriet on kyllä kanssa todella jees, meinaa vaan olla aina loppu JKL Sokkarilta kun käyn kattomassa! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FitMe on vähän nestemäisempää ja liikkuu enemmän paikaltaan, eli jos kaipaa hieman jäykempää peiteainetta niin HD on siihen hyvä vaihtari :)

      Lingerietä kannattaa tilata netistä, saa nopsasti ja lähes samalla hinnalla kaikkia sävyjä! Mä itse en edes odottele Sokoksen valikoimia, vaan tilaan suoraan esim. NordicFeeliltä tai Cocopandasta :)

      Poista
  2. Sleekin paletteja saa brändin omilta verkkosivuilta 6-11 eurolla voimassa olevista alennuksista riippuen, joten parhaimmassa tapauksessa sellaisen todellinen arvo voi jäädä reippaasti alle kympin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko sieltä tilatessa postikuluja? Tämä on cittarissa 12,90e :)

      Poista
  3. Kannattaa ottaa huomioon, että tuossa NYXin peittarissa itse ainetta on ilmeisesti vain 3g kun taas MACin 9g, joten hinta on loppujen lopuksi melko sama!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Jos tietää mitä sävyä ostaa ja tykkää macin koostumuksesta, on se varmasti pitemmällä aikavälillä edullisempi ostos.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika