Slider

Toiveita?

2/25/2016




Heip ja iso kiitos kaikille ketkä kommentoitte edelliseen postaukseen! Oli mahtava huomata etten selvästikään ole ajatusteni kanssa ihan yksin. :D Tästä aiheesta tullaan varmasti jatkamaan vielä kevään kuluessa ja katsotaan, mitä jumppalauran takaisinmetsästyksessä oikein tuleekaan tapahtumaan.. ;D Mutta nyt olen kuitenkin postaukseni kanssa ihan eri asioilla! 

Olen taas jonkin aikaa ollut ihmeellisessä blokissa kirjoittamisen kanssa - en oikeastaan tiedä mitä haluaisitte täältä lukea, tai mitkä aiheet erityisesti kiinnostavat. Onko se treeni, ruoka, sisustus, kauneus vai yleiset arkihöpöttelyt? Mitä haluaisitte lukea tai nähdä vaikkapa videolla? Toivoisin että tässä postauksessa olisikin teidän lukijoiden vuoro vaikuttaa blogini sisältöön ja kertoa mitä haluaisitte täältä lukea. Toteuttaisin mielelläni jatkossa myös postaustoiveita :) 




Ja PS! Älkää unohtako mahdollisuutta 15% alennukseen Daniel Wellingtonilta. Koodilla ONTHEMOVE saatte 15.3 saakka kaikista tuotteista tuon alennuksen. Sainkin jotain kyselyitä tuosta kellostani mm. snapissa, ja se on tosiaan Daniel Wellingtonin ruusukultainen kello St. Mawes- hihnalla, 18mm. (Jos joku muuten kaipailee 20mm samanlaista hihnaa, minulta löytyy myös sellainen ylimääräisenä!) Joten käyttäkää ihmeessä tuo alennuskoodi nyt kun se on vielä voimassa :) 


8 kommenttia:

  1. Lukisin mielelläni postauksen sinun ajatuksistasi kauneudenhoidon ja tyylikkyyden yhteydestä itsetuntoon ja naisellisuuteen, ja muuhun mitä ulkonäöstä huolehtiminen ja sopiva itsensä hemmottelu tuo mukanaan:) Itse olen aiemmin ajatellut panostamista kosmetiikkaan, hiustenlaittoon ym. turhana mutta sittemmin tajunnut, että ei se ihan olekaan :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/25/2016

    ruokapäiväkirja ja viikon treenipäiväkirja!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi2/25/2016

    Hei,
    Laitoinkin sinulle jo eilen kommenttia, muttei tainnut tulla perille. Eli itselläni myös hyvin samankaltainen tarina, treeni ei ole enää niin suuressa osassa ollut elämässäni. Tämä on hieman harmittanut siltä osin, että luonnollisesti kehonkoostumus on muuttunut. Ei enää niin sporttinen, kuin jumppavuosinani. Onko sinulla myös herännyt samanlaisia huomioita, ja onko itseäsi asia häirinnyt? Kuinka asian olet käsitellyt? (: Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi2/29/2016

      Odottelen yhä vastaustasi viestiini (: haluaisin vain kuulla mahdollisia vastaavanalaisia kokemuksia, että mitä sielä mielessä tällöin liikkuu! itseäni asia nimittäin painaa ihan hurjan paljon..

      Poista
    2. Heip ano! Ajattelin tehdä tästä aiheesta postauksen/videopostauksen lähiaikoina joten stay tuned! :)

      Poista
  4. Anonyymi2/25/2016

    Kaikki jutut mitä oot jo kirjotellu on ollu mulle mieleen eli jatka samalla linjalla! <3 :) myös joku tag, tyyliin faktoja susta olis mielenkiintoinen! Mua kiinnostais myös sun ajatukset kauneuskirurgiasta/botoxista yms. Tykkään sun blogista ihan huimasti, se on mun lemppari!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi2/26/2016

    Lisää videopostauksia olisi kiva saada (:

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille kaikille toiveista! :) Laitan ne ylös ja ala toteuttaa niitä tässä pikkuhiljaa kevään mittaan! :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika