Slider

BODYJAM 69 pt.2

6/19/2014




Nyt on toinenkin osa tästä huippuohjelmasta testattuna, ja täytyy sanoa että mä olen lähes sanaton. Jotenkin tämä ohjelma vie niin sinne viitisen vuoden taakse, kun jami oli vielä tällaista koreografisempaa. Yllätyin todella positiivisesti kun sarja ei ollut todellakaan pelkkiä hyppyjä ja heilutuksia, vaan aivot joutuu oikeasti laittamaan hommiin. Plussana ihan mahtavat musat, A$AP Rockysta Showtekiin. Jestas mitkä bileet tällä saa aikaan!!

Opin koreografian aika pitkälti heti, jäätiin sitä erästä jalkasarjaa vähän tunnin jälkeen katsomaan (kannat eteen- jalat ristiin vaihto ja sitten lähtis ne polvet). Muuten kyllä mukaan pääsi kivasti ja musiikista saa tukea oikeassa rytmissä pysymiseen- varsinkin nyt kun esim. polvia ei pysty ihan kaseilla selvästi laskemaan. Käsisarja on myös kivan erilainen verrattuna siihen mitä yleensä on ollut, kun liikkeet hahmottaa on se vaihto tosi mageen näkönen. 

Tässä sarjassa on jotenkin asennetta. Sitä oikeeta jamifiilistä joka on enemmänkin se asenteella jammailu ja koreografian toistaminen. Vaikka toki mukaan tarvitaan myös täysillä tykittämistä, mun mielestä se on tavoitteena kuitenkin enemmän sh'bamin kaltaisilla yksinkertaisemmilla tunneilla- se lopunmalkainen hyppiminen. Kyllä nämäkin liikkeet saa tehtyä isosti ja fiiliksellä niin, että syke on lähellä kahtasataa! 

En viitsi lähteä liikaa ylianalysoimaan tätä sarjaa yhden kokonaisen kerran vedon perusteella, joten päätän kommenttini tähän. :D Tiivistettynä ihan huippu ohjelma, ihana vähän haastavampi koreo, just niinkuin jamin pitää ollakin. Lisää tällaista! Tässä loppuun vielä video jonka löysin loppusarjasta Wizard-kappaleeseen:


4 kommenttia:

  1. On niin huippua, että jami on vaihteeks tosi koreografinen, eikä mitään liikettä jauheta minuuttitolkulla! Meillä mentiin tänään vaihtoehtoista loppua, jossa yhdistettiin alun afrosarja loppusarjaan - hyvin toimi niinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!
      Kuullostaa mielenkiintoselta toi teidän vaihtoehtoinen, kumpi niistä alun sarjoista on afroa? :o :D Mun silmään ne ei kumpikaan siltä suoranaisesti vaikuttanut!

      Poista
  2. Siis se alun pidempi sarja eli sarjat yhteen samalla tyylillä kuin pari ohjelmaa sitten :D Ainakin meidän ohjaaja sano sitä afrosarjaksi :o Eihän se nyt suoranaisesti sellasta oo, mutta just ne käsien heilutukset eteen samalla kun joustetaan jalkoja painonsiirroin (selitykset :DD) ja sit ne mambotyyliset askelet sivuille. En oo tutkinut niin paljon et mikä tuo ykkössarja on oikeasti nimeltään, mut jamissahan paljon sekoitellaan eri tyylejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ikinä mennä niitä bonusraitoja, niin oon niistä ihan pihalla. Mut okei! Itse asiassa kun tarkemmin miettii onhan siinä afropiirteitä, myös esim. ne edestakaiset kädet. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika