Slider

BODYJAM 69 pt.1

6/12/2014







Vihdoin myös minä palailin parin viikon jumppatauon jälkeen ryhmäliikuntasaliin. Jamissa olikin eilen mukava yllätys, kun uusi ohjelma kuusysi pamahti soimaan kaiuttimista. Jestas mitä biisejä! Ihan uskomatonta tykitystä alusta asti. Ajattelin taas kirjoitella vähän omia tuntoja ja fiiliksiä tuosta uudesta ohjelmasta teille. Tässä ensimmäinen osa ohjelmasta, alkulämmittelystä ensimmäisen pitemmän sarjan loppuun. Toisesta osasta kirjoitan kun pääsen sitä testailemaan (luultavasti viimeistään ensiviikolla). Kertokaahan toki omiakin ajatuksianne jos jamissa käytte!

Alkulämpästä lähtien bileet käynnistyy. Esim edellisessä ohjelmassa alku oli liian himmaileva mun makuuni, mutta nyt me kaikki oltii aivan täpinöissämme, kun ekat biisit on jo noin täynnä asennetta ja energiaa. Erityisesti kakkoslämmittely eli isolation toimii taas, vähän hiphoptyyppisenä. Mua harmittaa kun Gandalf ei sitten ottanutkaan twerkkausta tähän mukaan, mutta ainakin vähän pepunkeinutusta on silti mukana.. ;D

Lyhyet tanssisarjat alussa on myös tosi kivoja, joskin rankkoja! Paljon paljon hyppyjä ja ainakin meikäläisen syke ja sääret kiitteli näiden jälkeen. Party Monster on myös älytön fiilisbiisi, ja pomppiminen sopii kappaleen tyyliin. Vähän erilaisia hyppyjä tuleekin sitten seuraavassa lyhyessä, kun sukelletaan 90-luvulle bäkkäreiden tahdissa. Ihan hauska ja huomoristinen fiilispätkä sekin!

Sitten päästäänkin ekaan vähän pitempään sarjaan. Wrecking Ball-remixillä lähdettiin liikkeelle ja täytyy sanoa että pitkästä aikaa on kyllä niin makeet, reippaat ja biiseihin sopivat liikkeet että. Aloitetaan rauhassa, ja pikkuhiljaa vauhti kiihtyy. Erityisesti #Pants Down-biisissä on mun mielestäni jotain asennetta. Alun käsiliikkeet ja siihen perään mamboa ja pyörähtelyjä. Takuuvarma hymy ja kohta osataan taas laulaa mukanakin!

Me oltiin kaikki todella tyytyväisiä tähän ohjelmaan, se sopii tunnelmaltaankin meidän jamiporukalle. Volat kaakkoon heti alusta alkaen, ihan täysillä ja vielä vähän enemmän. Vaikka liikkeet on aika yksinkertaisia, ne on tehokkaita! Tässä riittää taas heiluttavaa kesän lopulle asti- ja ainakin ensimmäisen puolikkaan osalta ollaan kaikki varmasti sitä mieltä että tätä heiluu erittäin mielellään ;)


10 kommenttia:

  1. Voi vitsit, pakko päästä pikimmiten testaamaan! :) Viime jami ei ehkä ihan ollut NIIN hyvä miltä tää kuulostaa alun perusteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu ihmeessä! Huomenna taas mennään ;)

      Poista
  2. Hih, miekin pääsin tänään ekaa kertaa jamiin sitten huhtikuun! :) Uusi ohjelma mentiin kokonaisuudessaan ja voin sanoa että loppu ei alulle häviä. Vähän normaalia haastavampi ohjelma mutta ihan huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, hyvä! On se jami vaan ihanaa :) Mä oon myös nähnyt koko sarjan ja loppuosa näyttää oikein lupaavalta. Musta jami on lähiaikoina ollut vähän liian "zumbamaista", liian yksinkertaisia liikkeitä. Tässä on jo vähän enemmän koreografiamaiauutta taas hetkeksi, tykkään!

      Poista
  3. Heh pääset testailemaan sitä uutta jamia jo tän viikon puolella buah! ;)
    Aivan kuten sanoit niin todella mahtavaa settiä biisejä ja asennetta myöten. Ja varsinkin jalkaliikkeet on sellaisia, että tän ohjelman aikana tuskin tarvitsee alakroppaa treenailla salilla. Tai ei ainakaan jamia edeltävänä tai jälkeisenä päivänä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiviikolla jos olisi sitten koko setti :)
      Ainakin jalat saa ponnistusvoimaa jos ei muuta, ja syke nousee pilviin! Tarkoittaa lisää palavia kaloreita. :)

      Poista
  4. Vitsit kuulostaa mielenkiintoiselta ja hauskalta. Oon jo kauan halunnut mennä kokeilemaan jamia, mutta en sitten ole uskaltanut, kun olen ajatellut, että siellä käy vain tanssivirtuoosit ja sitten kaikki vain katsoo, että mitä tuo dorka on tänne tullut :D Järjellä kun ajattelee, niin jostainhan se on aloitettava, eikä kukaan ole seppä syntyessään. Ja koska en tykäänyt uudesta Sh'Bamista, niin olisi hyvä "tekosyykin" mennä kokeilemaan jamia. Epämukavuusalue mukavuusalueeeksi ja silleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, älä ajattele noin! Jokainen on joskus ensikertalainen ja vaikka jami onkin todella hankalaa, kyllä sitkeä käyminen palkitaan. Kaikkea ei kuulukaan osata heti ja se onnistumisen fiilis on mahtava kun sitten opit sarjan. Nyt vaan kohti epämukavusrajaa ja sen yli! :) Tulehan sitten sanomaan mitä tykkäsit jamista :)

      Poista
  5. mun mielestä tän ohjelman parhaat palat on heti alussa: kaikki neljä ekaa biisiä on ihan huippuja! samoin ykköskoreo on tosi kiva ja haastava. Mut sitten se vika koreo on jotenkin tosi lyhyt! plöh. Se on ihan hauska, mut kaipaisin semmosta D#t Fat tyyppistä riehumista ja montaa osaa siihen koreoo. Nii vaikka We Like To Party on biisinä huippu, ni jotenki se koreo vähä pilaa niitä vikoja fiiliksiä. Ei paljon, mut vähä ;9 joka tapauksessa on aina siistii kun tulee uus jami ja sinne tunnille on vaa pakko kerta toisensa jälkeen mennä uudellee senki uhalla, että jää vähä punttireenejä tekemättä ;) hihi. Innolla odotan, mitä mieltä sä oot siitä loppupätkästäki! Sun kokemus kun ulottuu jamin kohdalla vähä pidemmälle ja toisaalta osaat tota tanssiaki analysoida vähä paremmin ku mä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on loppupätkästäkin arviot blogissa! :D Käyhän sieltä kurkkimassa jos kiinnostaa ;) Mä kyllä tykkäsin siitä, mutta mielipiteitä on niin monia!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika