Slider

Näytetunnin suunnittelua

4/30/2012

Ja liikuntakielto se vaan jatkuu.. Lääkärissä käyty, antibioottikuuri kymmenen päivän ajaksi, joten vielä jatkuu tämä lepäily. Saatte siis vielä hetken kuulla (ainakin melkeen) kaikesta muusta turhasta, kun liikunnasta. :)
Nyt lähipäivinä olen suunnitellut intensiivisesti tulevaa spinningin näytetuntia. Sen pitäisi olla basic/cardiotyylinen, kestoltaan 45 minuuttia. Musiikkia olen koittanut ottaa laidasta laitaan, ei pelkkiä listahittejä. Mukana on niin Basshunteria kuin Apulantaa ja Kaija Koota ;)
Ohjaamista täytyy mennä sitten kaverien avulla harjoittelemaan muutamaan kertaan kunhan tästä vaan tervehdyn. Sitten onkin vain itse koitoksen vuoro ja sen jälkeen saattekin kuulla jatkosta.. :)

Löysin FIT-lehden 1-2/12 numerosta tosi hyvän jutun auttamaan tuon spinningin rakenteen suunnittelua. Jutussa kerrottiin, miten voi rakentaa oman spinningin jos ei ehdi kuntosalin tunneille.
Mukana oli polkutekniikan perustekniikat ylhäällä- sekä alhaalla polkiessa. Mukana oli myös esimerkki 50 minuutin vauhtikestävyysohjelma valmiiksi, josta sitten poimin vähän vinkkejä omien biisijeni sisältöön.

Tästä mun viikko jatkuukin sitten vain levolla.. Jäi sitten vapunjuhlinnat välistä :(
Huominen onneksi vapaa, joten voin oikeasti vaan keskittyä siihen makaamiseen. (PAKKO)
Viettäkää ihana vappu, palaillaan joissain merkeissä myöhemmin viikolla! :)
 

PS. Mitä olette mieltä uudesta bannerista? Tykkäsittekö enemmän vanhasta? :)



16 kommenttia:

  1. Anonyymi4/30/2012

    Miten oot päässy ohjaamaan? Ja ootko käyny siis jonkun koulutuksen siihen? Mulla on kans ollu jo pitempään kauhee hinku että haluun vetää jotain tunteja :D aika outoa kyllä koska kammoan esiintymistä ja esim koulussa esitelmien pitäminen oli tuskaa.. Ehkä tää ei siis oo kovin realistinen juttu mun kohdalla mutta jostain syystä vaan haluisin niin kovin! ja kiitos ihanasta blogista, tää on ehkä paras motivaattori, etenkin toi potkukuva bannerissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et siis tiennyt, niin näytetunti on sellainen, joka on ns. "työhaastattelu" ohjaajan työhön. Mitään en ole kuntokeskuksissa vielä koskaan vetänyt, koulussa joitain jumppatunteja. Spinningiinkään ei ole koulutusta, sillä näytetunnilla salin omistaja katsoo millainen ohjaajaksi hakeva on, ja soveltuuko ks. henkilö hommaan. Jos sitten soveltuu, niin tulevasta koulutustarpeesta ja ohjauksista sovitaan sen jälkeen. Tämä näytetunti on kuin koitos, joka osoittaa potentiaaliani :)
      Ohjaamisjuttuihin olen päässyt mukaan oltuani aktiivisesti jumppaamassa kohta 4 vuotta salillani. Tunnen ohjaajani ja muut asiakkaat, ja kuljen ohjaajien kyydeillä jumppiin joten paljon on tullut siinä juteltua näistä jutuista. :) Kannattaa rohkeasti mennä kysymään jos kiinnostaa, mutta muistaa että se vaatii kovaa sitoutumista ja paljon työtä.
      Minäkin pelkään muuten kaikenlaista esiintymistä, mutta jumpan ohjaaminen ei jännitä. Ehkä siinä on se, että kumminkin "yleisö" keskittyy omaan tekemiseensä ja jumppaa mukana. :)

      Poista
  2. aika kiva blogi.
    ite en oo kovin liikunnallinen vaikka harrastan cheerleadingia :( :D

    VastaaPoista
  3. Mullakin menee muuten noin, että muualla jännitän esiintymistä, mutta urheilujutuissa en lainkaan :D Oon vetänyt muutamia vuosia lasten urheilukouluja ja kesäleirejä niin vaikka kyse onkin ollut lapsista niin ei oo ihan alussakaan jännittänyt yhtään. Ehkä siinä on juuri toi, että ohjattavat kuitenkin keskittyy enimmäkseen omaan hommaansa.

    Mielenkiinnolla seuraan kuinka tää näytetunti etenee :) Tsemppiä hommaan! Ja paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin olen tullut siihen tulokseen, että jumpatessa asiakkaat kumminkin keskittyvät omaan suoritukseensa,eivätkä arvioi niin tarkasti sitä, mitä ohjaaja siellä tekee. Sitäpaitsi,pienet virheet kuuluvat aina asiaan eikä niitä tarvitse pelätä :) Kiitos, paranemaan päin tässä ollaan jo!

      Poista
    2. Ai ja piti vielä kehaista, että hienoja uusia kuvia :)

      Poista
  4. liikuntakiellot on ihan perseestä ! :DDd mut hei tosi siisti blogi ! (:

    http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Siisti banneri! Ja liikunta kiellot on ihan syvältä.
    Ihania noi vappupallot :D

    VastaaPoista
  6. Mä tyksin tästä uudesta bannerist ^^ ja oikeesti nyt paranet kunnolla ennen ku lähet mitää urheilua harrastamaan! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva toi uus banneri, mutta mulla se ei näy kokonaan... :( Koita nyt parannella ittes ni pääset vetää mulle sen spinning tunnin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä bannerissa onkin ideana, että oikeanpuoleisin kuva näkyy pelkästään mobiililaitteella, koska se sama kuva on tässä tietokonemuodossa tossa esittelyssä. :)

      Poista
    2. Tsemppiä näytetunnin pitoon. Koskas se on luvassa? Mä olen itse päässyt muutamia kertoja vastaanottamaan näytetunteja, voi kun saisin olla sun tunnilla kärpäsenä katossa!:) Pikaiset paranemiset sinne!

      Poista
    3. Kiitos! Vieläkin olen kipeänä ja ei minkäänlaista hajua milloin tästä tervehtyy..;( Huomenna taas lääkäriin. Mutta näytetunnin koitan pitää mahd pian sitten kunhan saan sen vedettyä ensin parikertaa tutuille :)

      Poista
  8. Mä käytin vappuna monta tuntia aikaa pienen Karhunkierroksen kiertämiseen (8 kilsaa). Arvaa vaan mikä fiilis oli kun kahlasin aika paljon ensimmäisenä polvia myöten raskaassa lumessa? 300 rapun miltein pystysuorat portaat sai mut kirjaimellisesti näkemään tähtiä... :D

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika