Slider

"Mä olen toi kellä on oranssi paita!"

4/19/2012

Ja niin se taas kolahti postiluukusta kutsu tämän(kin) vuoden Helsinki Midnight Runiin!

Kyseinen tapahtuma sai minut viimevuonna totaalisesti puolelleen. Juoksin viimevuoden Midnight Runissa hitaimmassa lähtöryhmässä, sillä en ennen tuota tapahtumaa ollut juossut elämässäni _yhtään_ 10 kilometrin lenkkiä! Aikani oli 1h 13 min 49 sek. Olen siihen tyytyväinen, sillä matkan varrella tuli katseltua maisemia, nautittua oheisohjelmasta ja ruodittua syntyjä syviä juoksutoverin kanssa. Välillä kun syke heitti yli kahdensadan käveltiin minuutin-parin verran.

HMR:ssähän siis on kyse myös kaikesta muusta kuin juoksemisesta joka onkin syynä sille miksi juuri tuosta tapahtumasta tykkään. Matkan varrella oli musiikkia, visuaalisia elementtejä ja ehkä kaikista vaikuttavimpina voin mainita kaksi asiaa, jotka jäivät mieleen parhaiten;

1. Oliskohan ollut kaivarissa (?) kun kokonainen parin sadan metrin pätkä rataa oli kehystetty molemmin puolin polkua ulkolyhdyillä. Pimeässä syysillassa oranssien paitojen hohtaessa se oli aika upeen näköistä (:

2. Aivan matkan alussa, oli rata suunniteltu niin, että kun me hitaamman lähtöryhmän juoksijat tulemme loivasti alas rantaa kohden samalla nopeampien lähtöryhmien juoksijat ovat jo ehtineet kiertää reittiä niin, että tulevat samaa kohtaa narun toisella puolella noin 1,5 kilometrin matkan ylöspäin. Kun nopeammat juoksijat huutivat meille kannustavia kommentteja ja läpsivät yläfemmoja, oli tsemppi kirjaimellisesti käsin kosketeltavaa! 

Suosittelen tapahtumaa kaikille, jo pidempään juosseille ja niille, jotka vasta aloittelevat juoksua. Kuten minä viimevuonna- ei kympin juoksemista tarvitse olla edes takana. Kuka tahansa selviää matkasta omien resurssiensa rajoissa. :) Lähtöryhmiä löytyy niin eliitistä aloittelijaan. Erilaiset juoksutapahtumat ovat lisäksi hyvä motivaattori harjoitteluun kenelle tahansa! Tässä pari kuvaa viimevuoden tapahtumasta;
Vaikuttava kuva Senaatintorilta yläilmoista ensimmäisen lähtölaukauksen aikaan. 6000 juoksijaa, tänävuonna vielä enemmän!
Juoksupaidan piti olla näkyvästi esillä ja siksi laitoinkin pitkähihasen sen alle kuten moni muukin. Tää on aivan mahtava idea laittaa kaikille numerolappujen sijasta samanlaiset paidat, se oli niin makeen näköstä!






Onko joku muu tulossa tänävuonna? 


18 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta! :) varmaan mahtava tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi ku tonne pääsiski täältä Kainuun korvesta! :(

    VastaaPoista
  3. Tarvitseeko tuohon ilmoittautua vai voiko vaan tulla paikalle? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmoittautuminen 35e toukokuuhun mennessä, siitä eteenpäin hinta nousee. Hinta sisältää ajanottosirun ja juoksupaidan, joka haetaan tapahtumaviikolla Forumim Stadiumista. Viimevuonna HMR myytiin loppuun.

      Poista
  4. Miksen oo ikinä kuullu tollasesta! Kuulostaa ihan mahtavalta, pitää osallistua joku vuosi jos vaikka Hesaan pääsis :)

    p.s. osallistu ihmeessä arvontaan:
    http://obses-sions.blogspot.com/2012/04/arvonta.html

    VastaaPoista
  5. Näyttää aivan upeelta, varmasti tuntuu mahtavalta olla tuolla seassa! (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Kannattaa tulla kokeilemaan, jos yhtään kiinnostaa! :)

      Poista
  6. Mahtavaa ois jos tollaseen pystyis :O meikäläisellä on juoksutreenit vasta kesken, en mä vielä tuntia jaksa juosta (harmi). :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata aliarvioida omia voimavarojaan, mullakaan ei ollut alla yhtään kymppiä. Ja kukaan ei kiellä kävelemästä väleissä..? :D

      Poista
  7. Tosi mielenkiintoselta vaikuttaa tää sun blogis! Liityn lukijaks :-)

    http://peacelovebutterflies.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. oot sika nätti ja ihana blogi c: !!

    - netttaaaa :)

    http://lets-fly-tonight.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Anonyymi4/21/2012

    Tosi kivalta kuulostaa ja näyttää :) Sun blogi on muutenkin ihana ja motivoi liikkumaan!

    VastaaPoista
  10. Vau kuulostas kyllä tosi kivalta ja erilaiselta! tulisin, jos asuisin lähempänä JA jos jaksaisin juosta pitemmästikin kuin sata metriä... :)

    VastaaPoista
  11. Heei ihan mahtavaa, sun blogia oon seurannut mielenkiinnolla ja innostus kyllä heräsi tätä midnight runia kohden ja paljon! Oon nyt lueskellut tapahtumasta ja näillä näkymin olisin kyllä tulossa mukaan :) olen aktiiviurheilija ja lenkkeilen paljon, sellaisia 5-10km lenkkejä yleensä pääpiirteissään, 2-3krt viikossa. Mietiskelin että missä lähtöryhmässä olit ite viime vuonna ja mihin tänävuonna meinaat? Mulla ei ole ihan selvää että mikä vois olla mulle se sopiva, alle tuntiin kyllä luulen ton 10km juoksevani vaikka mun peruslenkit ei noin pitkiä yleensä olekaan. Ja se vielä että onko tapahtumassa ikärajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähtöryhmässä 5 olin niinkun tuossa kirjoitinkin, ikäraja on 15 ja lisää tietoa lähtöryhmistä ja koko tapahtumasta saat MidnightRunin nettisivuilta. :)
      http://www.midnattsloppet.com/start/index.cfm?Lan_ID=2&Eve_ID=4&CFID=125930&CFTOKEN=18590948

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika