Slider

LOOKFANTASTIC X REN UNBOXING

7/07/2020

* Boksi saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Jokin aika sitten sain Lookfantastic* lanseerasi REN -ihonhoitobrändin kanssa limited edition -boksin, joka minulla olikin ilo saada pr-lahjana itselleni. Lookfantastic on toteuttanut vastaavia yhden brändin bokseja aiemminkin, muistaakseni esimerkiksi Bare Mineralsin ja PAI:n kanssa. Ajatuksena on, että pienellä summalla on mahdollista päästä kokeilemaan kyseisen brändin tuotteita, jotka tulevat sekä täysikokoisina että matkakokoisina. Boksi on myös hyvä tapa tutustua itselleen täysiin uuteen brändiin ja kokeilla, josko tuotteet olisivat juuri itselle sopivia.

Nämä limited edition -boksit ovat lähes väistämättä olleet todella suosittuja, ja valitettavasti myös tämä REN -boksi myytiin lähes heti loppuun. Siitä huolimatta halusin kuitenkin tulla esittelemään boksin sisällön teille ja kertoa hieman RENistä, mikäli se ei teille ole jo tuttu ihonhoitobrändi. Linkkailen myös jokaisen yksittäisen tuotteen suoraan Lookfantasticin verkkokauppaan, josta ne on helposti lisättävissä omaan ostoskoriin. Olen itse käyttänyt RENin tuotteita jo muutaman vuoden ajan, joten omasta kokemuksestani voin lämpimästi suositella kokeilemaan näitä tuotteita, jos joku niistä erityisesti herättää mielenkiintonne.

REN* on brittiläinen, puhtaaseen ihonhoitoon keskittyvä brändi, jonka tuotteiden kuvaillaan olevan "sellaisia, joita ihosi itse valitsisi". Tuotteet ovat luonnollisista ainesosista valmistettuja, eläinkokeettomia, kaikille ihotyypeille sopivia sekä kestävästi valmistettuja ja pakattuja. RENin tavoitteena onkin olla vuoteen 2021 mennessä täysin zero-waste, eli jokainen tuote on tuolloin 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu, kierrätettävä ja uudelleen käytettävä.




GLYCOL LACTIC RADIANCE RENEWAL MASK*. Kemiallinen kasvokuorinta, joka sisältää kuorivina ainesosinaan AHA-happoja; sitruunaa-, glykoli-, maito- ja viinihappoa. Kuorinta lupaa poistaa kasvoilta kuolleet ihosolut, joka parantaa kasvojen kirkkautta ja sävyä. Tuotteen kerrotaan myös tasoittavan aknearpia, pieniä ihovaurioita ja hyperpigmentaatiota. Tuotetta suositellaan käytettävän noin kerran viikossa, eli 50ml pakkaus on todella riittoisa.


READY STEADY GLOW DAILY AHA -TONIC*. Ehkä yksi RENin ikonisimpia tuotteita on tämä kirkastava ja kevyesti kuoriva kasvovesi, joka on itsellänikin ollut jo useamman vuoden käytössä. Sanoisin tämän vastaavan Pixin suosittua Glow Tonic -kasvovettä, joskin RENin versio on keskittynyt erityisesti puhtaisiin raaka-aineisiin. AHA-happona tässä kasvovedessä toimii maitohappo, jota tehostamassa tuotteessa on pajunkuoriuutetta (luonnollinen BHA). Sopii erityisesti akneen taipuvaiselle iholle, sillä päivittäisessä käytössä tuote poistaa kevyesti kuolleita ihosoluja kasvoilta ja estää näin huokosten tukkeutumista. Oman kokemukseni mukaan tuote ei aiheuta kutinaa tai ärsytystä hapoista huolimatta, mutta erityisen herkän ihon kannattaa testata tuotetta pienelle ihoalueelle ennen laajempaa käyttöä.


EVERCALM GLOBAL PROTECTION DAY CREAM*. Evercalm -linjan tuotteet ovat ymmärrykseni mukaan erityisesti herkälle ja ärtyvälle iholle suunniteltuja tuotteita. Tämä päivävoide on suunniteltu erityisesti iholle, joka kohtaa päivän aikana erilaisia rasitteita, kuten vapaita radikaaleja tai ilmansaasteita. Voide kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä auttaa sitä taistelemaan punaisuutta, ikääntymisen merkkejä ja ärsytystä vastaan. Koostumuksesta löytyy mm. kamomillauutetta, seesamiöljyä, sheavoita sekä karpaloa.


PERFECT CANVAS CLEAN JELLY OIL CLEANSER*. Pääsin testaamaan Perfect Canvas -linjan tuotteista primeria kesäkuun puolella osana toista Lookfantasticin kampanjaani. Ilmeisesti tämä linja keskittyy täydellisen meikkipohjan luomiseen, ja jossa Jelly Oil Cleanser toimii meikinputsarina. Tuotteen luvataan pesevän kasvoilta pois meikin lisäksi myös aurinkosuojan ja päivän aikana iholle kertyneet saasteet. Koostumus sisältää muun muassa erilaisia siemenöljyjä ja glyseriiniä, jotka puhdistuksen yhteydessä ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja tasoittavat ihoa. Tuote on pakkauksesta puristettaessa ensin hyytelömäinen, mutta kosteisiin käsiin hierottuna se muuttuu maitomaiseksi. Kaksoispuhdistusta suosiville tämä sopii erityisen hyvin puhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen, ennen vaahtoputsaria.


CLEAN SCREEN MINERAL SPF 30*. Mattapintainen ja silikoniton, kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja, joka sisältää fysikaalisen suojan (sinkkioksidi) UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Voiteen kerrotaan sopivan myös kaikkein herkimmälle iholle ja päivittäiseen käyttöön. Koostumus on mattapintainen, jonka ansiosta tuote sopii hyvin myös meikin alla käytettäväksi. Kun voiteen on hieronut ihoon, ei se jätä valkoisia raitoja kasvoihin. Olen tykännyt tästä aurinkosuojasta todella kovasti ja todennäköisesti ostankin tätä uudelleen purkin loputtua.


EVERCALM OVERNIGHT RECOVERY BALM*. Myös tämä tuote on osa herkälle iholle sopivaa Evercalm -linjaa. Luulin aluksi tuotteen olevan voidemainen, mutta itse asiassa tuubista tulikin ulos todella paksua balsamia. Vain pieni, herneen kokoinen määrä balsamia riittää koko kasvoille. Tuote sulatetaan sormien välissä juoksevaksi ja levitetään pyörivin liikkein iholle. Ravitseva ja ihoa kosteuttava koostumus sisältää jojoba- ja auringonkukkaöljyjä, jotka myös vahvistavat ihon omaa suojamekanismia. Samalla tuote rauhoittaa ihon ärsytystä. Olen käyttänyt itse tätä sellaisina iltoina yövoiteen sijasta, kun iho on tuntunut todella kuivalta ja kiristävältä. Kutina, punoitus ja kuivuus ovat rauhoittuneet saman tien, joten ainakin allekirjoittaneelle tämä balsami on todellinen pelastus!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika