Slider

KESÄINEN KOSMETIIKKA-ARVONTA!

6/29/2020


Mukavaa maanantaita ja kesäkuun viimeisiä päiviä! Kuten lupailin jo aiemmin tässä kuussa, ajattelin järjestää teille pienen kesäisen kosmetiikka-arvonnan. Olen kerännyt palkintoon mukaan erilaisia kesän hellepäiville täydellisesti sopivia tuotteita, kuten itseruskettavan kesämekkojen kaveriksi, nestemäisen bronzerin kuultavaan meikkiin sekä kosteuttavan kasvonaamion aurinkopäivän jälkeen rauhoittamaan ihoa. Kaikki palkinnon tuotteet löydät allaolevista kuvista, joiden yhteydessä olen lyhyesti myös kuvaillut ko. tuotteita. Koko setin yhteenlaskettu arvo on yli 80 euroa.

Pääset mukaan arvontaan olemalla seuraajani Instagramissa (@lauraannika). Klikkaa tililläni itsesi kampanjakuvaan ja merkitse kommentteihin se kaverisi, joka voisi myös ilahtua tästä palkinnosta. Osallistua voit niin monta kertaa kuin haluat tagaamalla aina eri kaverin. Osallistumisaikaa on 12.7. klo 22 saakka, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. *järjestän arvonnan ja postitan tuotteet täysin itsenäisesti, eivätkä Instagram tai Blogger ole mukana arvonnan järjestämisessä

Haluan tämän arvonnan myötä kiittää jokaista teistä siitä, että olette yhä täällä blogissa ja Instagramini puolella menossa mukana. Samalla toivotan kaikille oikein kovasti onnea arvontaan!


VITA LIBERATA BODY BLUR SUNLESS GLOW. Vita Liberatan kulttituote, joka toimii vartalomeikin ja itseruskettavan yhdistävänä tehotuotteena. Tuotteen sisältämä Body Blur™ teknologia tasoittaa vartalon pieniä virheitä ja epätasaisuuksia sekä antaa iholle tasaisen lopputuloksen. Koostumus sisältää sertifioituja orgaanisia kasviuutteita, jotka hoitavat ihoa. Ecocert-sertifioitu itseruskettava DHA antaa iholle pitkäkestoisen hehkun, joka kestää jopa 7 päivää.

BENEFIT DEW THE HOOLA LIQUID BRONZER. Benefitin yksi tunnetuimmista tuotteista on Hoola Bronzer, jonka nestemäinen versio sopii täydellisesti kesän kuultaviin meikkilookeihin! Koostumus tasoittaa ihoa tehden siitä myös mattapintaisen. Shimmeritön pigmentti on erittäin luonnollinen ja sopii lukuisille eri ihonsävyille.

DR. BOTANICALS POMEGRANATE SUPERFOOD REGENERATING SLEEPING MASK. Naamio, joka kosteuttaa erityisesti kuivaa ja uupunutta ihoa yön aikana. Koostumus sisältää nimensä mukaisesti mm. granaattiomenaa, jonka runsaat antioksidantit ravitsevat ihoa. Tuote on vegaaninen.

L'OCCITANE SHEA FOOT CREAM. L'Occitanen Shea -klassikkosarjan jalkavoide sisältää 15% sheavoita. Ravitseva koostumus sopii etenkin kuiville ja väsyneille jaloille. Tahmaamaton voide imeytyy nopeasti ihoon, joten sukat ja kengät voi laittaa jalkaan heti voiteen levittämisen jälkeen.

MAKEUP REVOLUTION X SOPH LIPSTICK: FUDGE. Makeup Revolutionin ja tubettaja Soph Does Nails'in yhteismalliston Fudge -huulipuna on sävyltään suklaanruskea nude. Koostumukseltaan puna on pehmeän satiininen, pigmenttinen ja luonnollisen mattapintainen.

WET 'N WILD COLOR ICON EYE SHADOW PALETTE: COSMIC COLLISION. Wet 'n Wildin kesän uutuuslanseeraus, jossa on mukana sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä. Lisäksi mukana on kaksi muita sävyjä suurempaa transition-sävyä, joita kuluukin meikatessa muita sävyjä enemmän. Sävymaailmaltaan paletti sopii esimerkiksi smoky eyes -lookin tekemiseen.



Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika