Slider

TESTISSÄ: FILORGA TIME FILLER CREAM

7/27/2020

* Sisältää mainoslinkkejä

Jostain tuntemattomasta syystä olen tehnyt blogiin hyvin, hyvin vähän yksittäisten tuotteiden testauksia ja arvioita. Ajattelinkin tällä kertaa tulla käsittelemään tarkemmin nyt jonkin aikaa käytössäni ollutta Filorgan Time Filler -voidetta*. Kyseisellä voiteella voi olla hintaa yli 60 euroa per purkki, joten ehkä etenkin tällaisista hieman hintavammista tuotteista voisi olla mukava kuulla käyttökokemuksia ja arvio ennen ostopäätöstä – vai mitä mieltä olette?

Filorga* on itselleni suhteellisen tuntematon brändi, enkä ole muistaakseni koskaan aiemmin testannut mitään heidän tuotteistaan. Tämän voiteen sain erään beautyboxin mukana jo alkuvuodesta, mutta se on odottanut tänne heinäkuulle saakka pääsyään käyttöön. Jos Filorga on vielä sinullekin tuntematon brändi, niin kyseessä on siis ranskalainen kosmetiikkaa ja esteettistä lääketiedettä yhdistävä innovaatio, josta koko brändin idea syntyi. Kaikkien tuotteiden kerrotaan sisältävän "ihoa kokonaisvaltaisesti uudistavaa yhdistelmää", jonka luvataan muun muassa elvyttävän, kosteuttavan ja uudistavan ihoa. Ymmärtääkseni Filorga on keskittynyt etenkin anti age -vaikutuksia sisältäviin tuotteisiin.


Time Filler Creamin* kerrotaan olevan yksi brändin myydyimmistä tuotteista, ja pienen tutkivan journalismin tekemisen jälkeen huomasinkin sen keränneen eri sivuistoilla lähes väistämättä kiitettäviä arvosanoja. Filorga lupaa, että voiteen säännöllinen käyttö vähentää ryppyjä ja saa aikaan elpyneemmän sekä nuoremman näköisen ihon. Voide sisältää jopa botoxiinkin verrattuja tripeptidejä, jotka ovat tehokkaita aminohappoja uudelleenrakentamaan heikkenevää ihoa. Lisäksi voiteessa on hyaluronihappoa, joka tarjoaa pitkäkestoista syväkosteutusta. Voiteen tehon luvataan näkyvän heti, mutta myös pitkäkestoisesti. Tekstin perusteella voide kuulostaa täydelliseltä valinnalta etenkin kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle.

Päädyin käyttämään voidetta nyt, sillä auringon ja A-vitamiiniseerumin vuoksi ihoni tuntuu kaipaavan erityistä tehokosteutusta. Olen käyttänyt tuotetta nyt noin parin viikon ajan ennen nukkumaanmenoa niin, että voiteen ainesosat saavat tehdä taikojaan iholla yön yli. Koostumukseltaan voide on todella paksua, jonka vuoksi sitä levittäessä kasvoja tulee tiedostamattaankin hieroneeksi ylöspäin suuntaavin liikkein. Hieronta tehostaa tuotteen imeytymistä, eikä siitä jääkään iholle levittämisen jälkeen tahmeaa tunnetta. Voiteen tuoksu on varsin miedon kukkainen, eikä tuoksu jää viipyilemään levittämisen jälkeen sen kummemmin iholle.

Tehon suhteen minun on vielä vaikeaa sanoa anti age -vaikutuksista mitään, mutta kosteutuksen osalta tämä voide kyllä toimii. Iho ei tunnu levityksen rasvaiselta, vaan koostumus on jotain geelimäisen ja paksumman kreemin väliltä. Kosteus tuntuu imeytyvän syvälle ihoon ja aamulla iho ei ole lainkaan pintakuiva. Mieleen ei tule näin äkkiseltään yhtäkään voidetta, jossa olisin kokeillut vastaavaa koostumusta. Omasta mielestäni erityisesti koostumus onkin tässä voiteessa se kaikkein miellyttävin ja mielenkiintoisin tekijä, sillä en ikääntymisen merkkejä vähentävästä vaikutuksesta voi vielä kovinkaan paljoa sanoa näin 24-vuotiaana.

Tällä hetkellä voisin käyttää voidetta etenkin iltaisin silloin, kun kaipaan luksukselta tuntuvaa, kosteuttavaa koostumusta, jonka voi levittää iholle rauhassa kasvohieronnan kera. Varmasti iän ja pitkäkestoisemman käytön myötä myös aminohappojen korjaavasta vaikutuksesta voisi kertoa enemmän. Täytyy kuitenkin todeta, että hintaansa nähden kyseessä on suhteellisen kallis voide vain kosteuttavien ominaisuuksiensa puolesta, joten ostaisin tämän purkin itse uudelleen ehkä vasta silloin, kun myös anti age -ominaisuudet olisivat minulle ajankohtaisia.

Oletteko kokeilleet koskaan Filorgan tuotteita ja jos olette, mikä niistä on noussut omaksi suosikiksenne?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika