Slider

WET 'N WILDIN KESÄN UUTUUSTUOTTEET

6/17/2020

* Tuotteet saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä

Kaikkein parasta kauneusbloggaamisessa on ehdottomasti uusien tuotelanseerausten testaaminen ja niistä kertominen teille! Tällä kertaa sain testattavakseni Wet 'n Wildin* kesän uutuuksia. Käytin kyseisen brändin tuotteita nuorempana ahkerasti, mutta jossain vaiheessa tuotteet hävisivät kauppojen valikoimista. Nyt muutamien vuosien aikana Wet 'N Wildia on kuitenkin alkanut taas saada myös kivijalkakaupoista, kuten Stockmannilta, K-Citymarketeista ja Prismoista. En tiedä mitä mieltä te olette, mutta omasta mielestäni myös ajan myötä brändin tuotteiden laatu on parantunut melkoisesti siitä, mitä muistan sen joskus lapsuudessani olleen. En nimittäin edes muista, milloin viimeksi en olisi tykännyt testaamastani Wet 'N Wildin tuotteesta. Hinta-laatusuhdekin on siis todella kohdallaan.

Kesän 2020 uutuuksissa on mukana mm. pitkäkestoista huulikiiltoa, highlighter-poskipunaduo, huulipunia, eyeliner, kulma-pomadea, meikinpoistoainetta sekä luomiväripaletteja. Saamistani tuotteista testasin lähes kaikkia, joskin eyelinerin, huulipunan ja toisen luomiväripaletin jätin swatchaamatta, jotta voin arpoa ne teille. Erityisesti näin poikkeuksellisen kevään jäljiltä haluaisin jollain tavalla muistaa niitä seuraajiani, jotka ovat pysyneet matkassa mukana huolimatta blogin pienestä hiljaiselosta. Kannattaakin siis pysyä kuulolla, nimittäin yritän saada arvonnan pystyyn Instagramini puolelle tässä aivan lähiaikoina.


MEGALAST STAINED GLASS LIPGLOSS – KISS MY GLASS* on nimensä mukaisesti stain, mutta silti huulikiilto. Mikä on muuten oikea suomennos sanalle stain? Kiilto levittyy huulille helposti ja tekee vahvan pigmenttisen lopputuloksen. Kun esimeriksi syö tai juo, tuotteen kiilto-ominaisuus kuluu pois, mutta tässä vaiheessa stain-osuus pääsee oikeuksiinsa. Kiillon alta nimittäin paljastuu koko päivän kestävä pigmentti, joka kirjaimellisesti jämähtää huulille. Eikä muuten lähtenyt millään, kunnes vasta illalla meikinpoistoaineella! Tässä onkin täydellinen tuote esimerkiksi rantapäivään tai illanistujaisiin, kun et jaksa lisäillä tuotetta tunnin välein. Fuksianpinkki sävykin on aivan ihana ruskettuneen ihon ja valkoisen kesämekon pariksi.


PHOTOFOCUS DEWY FOUNDATION* on perinteisen Photofocus -meikkivoiteen kesäisen kevyt versio. Hihkuin ilosta, kun huomasin pr-pakettini sisältävän tämän meikkivoiteen kahdessa sävyssä! Lähdin testailemaan heti tummempaa beigeä sävyä, joka sopi tismalleen yhteen vartalon itseruskettavan sävyn kanssa. Kuten moni varmasti muistaa aiemmista postauksista, on Photofocus yksi omia lemppareitani mitä tulee meikkivoiteisiin. Tämä dewy-versio lunasti myös kaikki odotukset – tuote levittyi hyvin, peitti sopivasti ja lisäksi tuoksui hyvältä!

Jos olet kokeillut joskus perinteistä PF-meikkivoidetta niin tiedät, että se haisee aivan maalin ja tärpätin sekoitukselta. Se ongelma olikin tämän version kohdalla fiksattu. Pigmenttisyydestä sen verran, että kyseessä ei ole se kaikkein kevyin ja kuultavin dewy-voide, joka kuitenkin sopii itselleni oikein hyvin. Tuote peittää pieniä ihon virheitä ja toimii, jos on esimerkiksi muuten tottunut käyttämään paksuja mattaisia meikkivoiteita ja haluaa kesäksi hieman kevyemmän voiteen. Tämä jää  ehdottomasti minulle säännölliseen käyttöön paksumman Photofocusin rinnalle.


COLOR ICON BLUSH – PINCH ME PINK* tuo sävynsä puolesta mieleen NARSin kulttiposkipunan Orgasm. Myös tässä punassa on kevyesti helmiäinen pinkki sävy, joka tuo kasvoille suhteellisen luonnollisen hehkun. Punan koostumus on puuterinen, joten sivellintä saa pyöritellä pannussa ihan reilusti, jotta pigmenttiä saa poskille näkyvästi. Ajattelisinkin tämän punan sopivan hyvin etenkin arkimeikkiin, jolloin punaa ei ainakaan vahingossa tule lisänneeksi liikaa kerralla. 


MEGAGLO BLUSHLIGHTER – AFTER SEX GLOW* yhdistää poskipunan ja highlighterin näppärästi yhteen palettiin. Tykkään napata tällaisia yhdistelmätuotteita erityisesti matkoille meikkipussiin mukaan. En ole ennen tätä pakettia testannut Wet'n Wildin poskipunia tai highlightereita, joten en osaa verrata näitä tuotteita esimerkiksi merkin paljon myytyyn Color Icon  punaan tai Megaglo -highlighteriin. Lyhyen käyttökokemuksen ja ensituntuman myötä sanoisin tämän yhdistelmän olevan ainakin itselleni todellinen yllättäjä, nimittäin pigmenttiä on aivan valtavasti! Koostumus myös levittyy iholle samettisen pehmeästi. Jos tykkäät luonnollisista korostuspuutereista, tämä tuote ei ole sinulle. Myös poskipuna on todella helmiäinen, joten sen persikkainen sävy sopiikin erityisen hyvin kuulaaseen meikkiin. Hintaansa nähden todellinen löytö!


MEGALAST LIPSTICK – MOCHALICIOUS* ja EYEBROW POMADE – EXPRESSO* ovat sellaisia tuotteita, jotka todennäköisesti laitan eteenpäin ilahduttamaan jotakin teistä tai ystävistäni. Tästä syystä en ole niitä myöskään swatchannut tai käyttänyt, jotta ne pysyvät koskemattomina. Halusin kuitenkin mainita myös nämä uutuudet, vaikka niille ei itselläni tällä hetkellä olekaan käyttöä. Tummia huulipunia omistan jo todella paljon, jonka lisäksi kulmapomaden sävy Expresso on valitettavasti omille kasvoilleni liian tumma.

Lyhyesti kuitenkin todettakoon, että Megalast -huulipunien luvataan nimensä mukaisesti olevan pitkäkestoisia, mattaisia punia. Mattaisuudestaan huolimatta koostumuksen kerrotaan sisältävän hoitavia ja huulia kosteuttavia ainesosia. Eyebrow pomadea on saatavilla kolmessa sävyssä, joista saamani Expresso on kaikkein tummin. Tuotteen korkin saa avattua siten, että sen sisältä paljastuu pomadelle erillinen levityssivellin. Kulmavärin koostumuksen kerrotaan sisältävän mm. neitsytpassionhedelmän siemenöljyä, arganöljyä sekä E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.


COLOR ICON EYE SHADOW PALETTE – MY GLAMOUR SQUAD* tuo mieleen helteisen kesäillan silmämeikin, sillä mukana on erilaisia lämpimiä punaisia ja poltetun oranssin sävyjä. Tykkään erityisesti siitä, että paletissa on kaksi muita sävyjä suurempaa pannua transition-sävyjä, joita luonnollisesti myös kuluu silmämeikkiä tehdessä kaikkein eniten. Miksei useammissakin luomiväripaleteissa voitaisi tehdä näin – nerokas idea! Paletissa on sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä, joista ensiswatchailulla ainakin shimmeriset tuntuvat pehmeämmiltä ja pigmenttisemmiltä. Mattasävyistä tosin erityisesti alempi transition-sävy ja tumma punainen tuntuivat myös tuovan hyvän pigmentin vähällä määrällä tuotetta. Sanoisin tämän olevan hintaansa nähden hyvä peruspaletti, joka ei kuitenkaan vertailussa nouse laatunsa puolesta kalliimpien palettien (kuten Too Faced, Urban Decay tai Tarte) rinnalle.


Viimeisimpänä mutta ei missään tapauksessa vähäisimpänä otin testiin EYE MAKEUP REMOVER -silmämeikinpoistoaineen, joka tulee näppärässä päältä pumpattavassa (ja lukittavassa) pullossa. Vanulapun voi asettaa suoraan purkin päälle ja yhdellä painalluksella siihen saa juuri sopivan määrän tuotetta. Aineen koostumus ei ole liian rasvainen, eikä se jätä iholle inhottavaa öljyistä tunnetta. Silti se poistaa hyvin myös vedenkestävän silmämeikin. Plussaa tuoksuttomuudesta, jonka ansiosta tuote ei ärsyttänyt ainakaan omia silmiäni. Tämä oli ehdottomasti yksi tämän paketin suosikeistani, joka jää säännölliseen käyttöön.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika