Slider

NOBE BEAUTY -HAUL

6/03/2020

* Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä


Sain eilen viimeisteltyä viimeisen opinto-ohjauksen opintoihin liittyvän kurssityön, joten sen suhteen ensimmäinen opiskeluvuosi on nyt paketissa! Kesän aikana opiskelen kyllä sosiaalityön kursseja loppuun, mutta kevään opintoja rauhallisemmassa tahdissa. Ihanaa, sillä vihdoin on kiireisen kevään jälkeen aikaa panostaa myös blogiin ja sosiaalisen median sisältöihin. Ajattelin kirjoittaa ensimmäisen opintovuoden ajatuksista oman postauksensa vielä tässä kesäkuun aikana, mutta sitä ennen mennään Nobelta tilaamani tuotepaketin pariin!

Näiden tuotteiden saapumisesta on jo puolitoista kuukautta aikaa, mutta tosiaan vasta nyt ehdin istahtaa alas ja kirjoittaa tuotteista tarkemmin. Joku saattaa muistaa, että nämä tuotteet ovatkin jo aiemmin vilahtaneet Instagramini puolella Noben kanssa tekemäni yhteistyön tiimoilta. Sain valita heidän valikoimastaan vapaasti minua eniten kiinnostavia tuotteita, ja päädyinkin valitsemaan sekä Bybin* että Briogeon* tuotteita.


Bybin tuotteita olen jo aikaisemmin käyttänyt, mutta Briogeo* oli brändinä minulle täysin uusi tuttavuus. Paljon somevaikuttajilta hehkutusta saaneet tuotteet eivät kuitenkaan pettäneet, sillä ihastuin tuotteisiin heti ensikäytöllä. Briogeo on yhdysvaltalainen hiustenhoitobrändi, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja eläinkokeettomia. Briogeon niin sanottu ”6-free hair care” tarkoittaa, etteivät heidän tuotteensa myöskään sisällä silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, dietanoliamiinia tai synteettisiä väriaineita. Lisäksi luonnosta peräisin olevien raaka-aineiden prosentuaalinen määrä on merkattu erikseen jokaiseen tuotteeseen. 

Tämän tilauksen tiedostamattomana teemana taitaakin olla jonkin sortin luonnollisuus. Briogeon tuotteet tosiaan sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja ovat vegaanisia, mutta eivät kuitenkaan ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sen sijaan jo aiemmin mainitsemani Bybin* tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ja Bybi onkin varmasti monelle jo entuudestaan tuttu brändi. Tuotteiden pakkaukset ovat yksinkertaisen kauniita ja värikkäitä. Bybi panostaa erityisesti inci-listojensa läpinäkyvyyteen sekä siihen, että tuotteissa käytetyt ainesosat ovat innovatiivisia ja tehokkaita. Aloitetaankin Nobelta valitsemieni tuotteiden läpikäynti Bybista.


Crystal Clear -puhdistusgeelin* kerrotaan sopivan erityisesti rasvaiselle iholle sen sisältämien rosmariiniveden ja sypressiöljyn ansiosta, jotka ovat antimikrobisia, ihoa kirkastavia ainesosia. Lisäksi geeli sisältää sekoituksen prebiootteja ja muita luonnon ainesosia (mm. valkoisesta pajunkuoresta peräisin oleva salisyylihappo ja kivikvartsi-kristalli), jotka myös auttavat säätelemään talin tuotantoa ja vähentävät epäpuhtauksien muodostumista. Nimensä mukaisesti geeli siis todella sisältää kristallia!

Geeli leviää ja vaahtoaa iholle tasaisesti. Tuotteen tuoksusta pitää varmasti, mikäli yrttiset ja raikkaat tuoksut ovat lähellä sydäntä. Iholle jää geelin pois huuhtelemisen jälkeen tasainen, kosteutettu tunne. En kuitenkaan tiedä, ostaisinko geeliä uudelleen – pienellä tuubilla on varsin paljon hintaa, jonka lisäksi geeli ei poistanut kaikkea meikkiä kasvoiltani kunnolla. Mikäli ei siis tee kaksoispuhdistusta iholleen päivittäin, ei pelkästään tällä geelillä saa välttämättä (etenkään iltaisin) koko kasvojen puhdistusta suoritettua. Aamuputsariksi tämä geeli voisi kuitenkin sopia hyvin raikastamaan ihon ennen kosteutusta ja meikkiä.


Night Nutrition Protein Night Cream* nousi tilaamistani Bybin tuotteista suosikikseni. Yövoiteen luvataan olevan ihoa uudistava, ravitseva ja korjaava sen sisältämien A-, C- ja E-vitamiinien sekä iholle tärkeiden rasvahappojen ansiosta. Voide sisältää myös kauraöljyä, joka estää kosteuden haihtumista iholta ja tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja kimmoisan. Voiteen tuoksu on ihanan hedelmäinen, mutta sopivan mieto. Yön jälkeen iho tuntuu ravitulta ja kosteutetulta, mutta ei liian "tukitulta" näin akneen ja öljyisyyteen taipuvaiselle iholle. Voide tuntuu juuri siltä, ettei se ole liian raskas käytettäväksi näin kesälläkään.


Bakuchiol Booster* on somemaailmassakin paljon hehkutettu 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania. Bakuchiolin kerrotaan olevan luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinille eli retinolille, joka auttaa lisäämään ihossa kollageenin tuotantoa, kiinteyttää, uudistaa sekä auttaa häivyttämään juonteita. Noben sivuilla kerrotaan, että myös laajat tutkimukset ovat osoittaneet bakuchiolilla olevan täysin samanlaiset vaikutukset iholle kuin retinolilla, mutta ilman haittavaikutuksia (kuten kuivuutta, hilseilevää ihoa, tulehdusta tai valoherkkyyttä).

Käytän omalle iholleni myös ihotautilääkärin määräämää, vahvempaa A-vitamiinia, mutta halusin tämän seerumin testiin juuri tuon voiteen "välipäivinä" käytettäväksi. Ainakaan tähän mennessä ihollani ei olekaan ilmennyt minkäänlaisia ärtymisen merkkejä seerumin käytöstä. Toisaalta tulee muistaa, että oma ihoni on jo entuudestaan tottunut vahvempiin A-vitamiinituotteisiin. Koostumus on miellyttävä ja skvalaani hyvä, iholle luonnollinen öljyvalinta – ihomme kun tuottaa skvalaania itsekin. Ymmärrän täysin, miksi tästä tuotteesta pidetään niin paljon. Voisin kuvitella, että kevyessä aknessa ja ihon uudistamisen tarpeessa pelkkä tämän seerumin käyttö voi riittää. Hintaakin purkilla on alle pari kymppiä.


Plumper -huulivoide* Voiteen luvataan ravitsevan, kosteuttavan ja suojaavan huulten ihoa. Piparmintun ja veriappelsiinin eteeristen öljyjen yhdistelmä vilkastuttaa verenkiertoa ja saa aikaan luonnollisesti täyteläiset huulet. Voide antaa huulille myös kevyen kiillon. Tuote sopiikin siis käytettäväksi myös huulikiillon sijaan luonnollisemman, kosteutetun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tykkäsin tämän voiteen tuoksusta todella paljon, jonka lisäksi se kosteutti huulia pitkäkestoisesti. Tulen varmasti ostamaan tätä myös jatkossa nykyisen putilon loputtua.


Briogeo Be Gentle, Be Kind Banana + Coconut nourishing superfood shampoo* & conditioner* ovat nimensä mukaisesti erityisesti kuiville ja elottomille hiuksille suunniteltuja, kosteuttavia tuotteita. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa smoothieista, joka näkyy myös syötävän herkullisessa smoothiepullon mallisessa pakkauksessa. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät molemmat ravitsevaa banaaniuutetta, tehokosteuttavaa kookosuutetta sekä mangoa, jonka kerrotaan olevan erityisesti täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Shampoon ainesosista luonnollisia on 98%, kun taas hoitoaineessa niitä on 97%.

Shampoo ja hoitoaine ovat molemmat perinteistä marketin 250 ml:n pakkausta suurempia (369ml), joten hintaansa nähden tuotteet ovat kyllä riittoisia. Itselläni on ollut molemmat purkit käytössä jo useamman viikon, ja olen silti käyttänyt niistä ainoastaan vajaan neljäsosan. Koen, että kosteuttava linja oli oikea valinta omalle hauraalle ja kuivalle skandinaaviselle hiukselleni, joka kaipaa aktiivisen liikunnan vuoksi pesua kuitenkin suhteellisen usein. Hius tuntuu pesun jäljiltä kiiltävältä ja kosteutetulta, jonka lisäksi hiuksiin jää mieto banaanin tuoksu.

Tuoksu on ihana trooppinen yhdistelmä banaania ja kookosta, jonka vuoksi nämä sopivatkin ihan täydellisesti kesällä käytettäviksi. Sarjasta on Nobella tarjolla myös lehtikaali-omena versio*, jonka kerrotaan senkin sopivan kuiville ja elottomille hiuksille. Nyt olen kuitenkin niin ihastunut tähän banaanin ja kookoksen tuoksuun, että se taitaa päätyä seuraavaankin tilaukseeni.


Briogeon Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask* valikoitui mukaan tilaukseeni täysin siksi, että näin tuotteen kyljessä Alluren Readers Choice Award -merkinnän. Kyseinen tuote on siis ollut Alluren yleisöpalautteen perusteella yksi vuoden 2018 parhaista hiustuotteista. Luotan erityisesti yleisöpalautteeseen siksi, että mielestäni joukossa on voimaa. Monesti silloin, kun jokin tuote saa hypeä ympärilleen, se ei muodostu täysin tyhjästä. Toki silloinkaan kaikki tuotteet eivät toimi kaikilla samoin tavoin.

Kuten jo ylempänä mainitsin, on oma hiuslaatuni perinteinen ohut ja kuiva skandinaavinen hius. Tämän naamion luvattiinkin olevan erityisen tehokas syväkosteuttamaan ja auttamaan suojaamaan hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Koostumus sisältää erilaisia ravitsevia ainesosia, kuten avokadoöljyä, ruusunmarjaöljyä, arganöljyä, manteliöljyä, B-vitamiineja sekä biotiinia. Ainesosien yhdessä luvataan korjaavan vaurioituneita hiuksia, lisäävän kiiltoa ja estävän hiusten katkeilua.

Käytän hiusnaamiota suhteellisen harvoin, sillä rehellisesti sanottuna arjessa ei ole aikaa hengailla suihkussa kymmeniä minuutteja naamio hiuksissa. Ne kerrat mitä olen naamiota tähän mennessä kuitenkin käyttänyt, ovat olleet positiivisia kokemuksia. Koostumus levittyi hiuksiin hyvin ja jätti ne todella kiiltäväksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Öljyistä huolimatta hiuksiin ei jäänyt naamion jäljiltä rasvaista tunnetta. Toisaalta täytyy myös todeta, ettei tämä naamio noussut mitenkään erityisesti esiin verrattuna muihin aikaisemmin käyttämiini naamioihin (esim. Philip Kingsley ja Maria Nila). Voisin hyvin kuitenkin ostaa tätä uudelleen, tässäkin tuotteessa pakkaus on varsin iso ja riittoisa hintaansa verrattuna.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika