Slider

LOOKFANTASTIC JOULUKALENTERI 2019

10/07/2019

* Kalenteri saatu PR-lahjana, sisältää affiliate-linkkejä

Jouluaiheiset julkaisut sen kun jatkuvat, sillä sain postissa reilu viikko sitten ensimmäisen joulukalenterini tälle vuodelle! Kyseessä on Lookfantasticin joulukalenteri vuosimallia 2019*, jota en olekaan koskaan aikaisemmin omistanut. Olen juuri tästä kalenterista erityisen innoissani, sillä olen ymmärtänyt sen olevan vuosi vuodelta yksi suosituimpia kosmetiikan joulukalentereja, ja kalenteri onkin viimeisten neljän vuoden ajan myyty aina loppuun.  Ja onhan se myös uskomattoman kaunis ilmestys!


Kalenteri sisältää yhteensä 25 luukkua, joiden takaa löytyy kauneustuotteita laidasta laitaan. Jokaisen luukun mukana tulee myös tuotekortti, jossa kerrotaan lyhyesti tuotteesta ja sen käyttötarkoituksesta. Lookfantasticin sivuilla kalenterin arvoksi luvataan huikeat 455€, joten kalenterin jälleenmyyntihintaan nähden (89€) rahalleen saa todella vastinetta. Kalenterin kuvauksessa sen sisältämiksi brändeiksi paljastetaan muun muassa Elemis, Molton Brown ja Morphe. Sainkin hyvän tekosyyn hieman kurkistaa osaan luukuista jo nyt, jotta pystyin kirjoittamaan myös teille jotain kalenterista ja sen sisällöstä.

Sen perusteella, mitä kalenterin sisään kurkkasin voinkin sanoa, että sisältö on todella laajasti laidasta laitaan sekä hiustenhoitoa, ihonhoitoa, meikkejä, vartalonhoitoa sekä suihku- ja kylpytuotteita. Harvassa kalenterissa on näin laaja kirjo erilaisia kauneustuotteita, sillä monesti kalenterit tuntuvat keskittyvän joko meikkeihin tai vartalon/ihonhoitoon. Vaikka mukana olikin myös matka- ja näytekokoisia tuotteita, mielestäni kalenterin hinta on sisältöönsä nähden todella kohtuullinen. Matkakokoisia tuotteita kokeilemalla voi löytää itselleen uusia suosikkeja ja luottotuotteita, jotka voi sitten myöhemmin tilata Lookfantasticilta täysikokoisina. Ja sen verran täytyy tässä paljastaa, että jo ensimmäisestä luukusta paljastuu todellinen ilonhihkauksia aiheuttanut täysikokoinen tuote – en malta odottaa joulukuun ensimmäistä!


Vielä tämän vuoden kalentereita on jäljellä, mutta omansa kanssa kannattaa tosiaan olla nopea – kalenterit on viimeisten neljän vuoden ajan myyty aina hyvissä ajoin loppuun. Tilaamalla joulukalenterin saat verkkokaupasta myös ilmaisen toimituksen. Kalenterin tuotesivulle pääset suoraan tästä linkistä*.

PS. Alennuskoodini TBSLAURAAANNIKA on edelleen voimassa Lookfantasticin verkkokaupassa valikoituihin tuotteisiin. Kannattaa siis klikata itseä kiinnostavat tuotteet ostoskoriin, jossa sitten näet, mistä kaikista tuotteista alennuksen voi saada. Koodi tarjoaa valikoituihin tuotteisiin 22% alennuksen!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika