Slider

20 KOSMETIIKAN JOULUKALENTERIA 2019

10/23/2019

* Sisältää affiliate-linkkejä

Te toivoitte – tässä se tulee! Nimittäin laaja katsaus vuoden 2019 kosmetiikan joulukalentereihin. Nyt on hyvä aika hankkia itseään kiinnostavat joulukalenterit jo valmiiksi odottelemaan joulukuuta, sillä monet kalentereista myydään hyvissä ajoin loppuun. Kirjoittelinkin jo aikaisemmin tästä Lookfantasticin joulukalenterista, joka minulla on odottelemassa avaamistaan. Vielä en tiedä, tulenko hankkimaan muita joulukalentereita, mutta ainakin jo klassikoksi muodostunut L'Occitanen joulukalenteri houkuttelisi... Oletteko te jo hankkineet itsellenne joulukalenterin? Mikä näistä kalentereista kiinnostaa teitä eniten?

Kuva: Lyko.fi

LYKO MERRY CHRISTMAS! -JOULUKALENTERI* 99,90€. Kalenterin luvataan sisältävän kaikkea edistyksellisestä ihonhoidosta tuoksuihin, hiustenhoitotuotteisiin, meikkeihin ja muihin yllätyksiin. Kalenterin sisältämiksi merkeiksi listataan muun muassa seuraavat: Ardell, Babor, Biotherm, Biodroga MD, Comfort zone, Clinique, Filorga, Foreo, Kevin Murphy, Löwengrip, Maria Åkerberg, Medik8, OFRA, OPI, Pixi, Rituals, Sebastian, Skin regimen, Sleek Makeup, Sol de janeiro, R+Co, Voluspa, Wella SP, Zarkoperfume. Kalenterin arvoksi kerrotaan jopa yli 300 euroa.

Kuva: Lyko.fi

LUMENE 24 NORDIC BEAUTY SECRETS* 84,90€. Edellisinä vuosina huippusuosituksi noussut Lumenen joulualenteri sisältää 24 tuotetta, joista 16 kpl on ihonhoitoa ja 8 kpl meikkejä. Kalenterin kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Kuva: Lyko.fi

L' OCCITANE CLASSIC ADVENT CALENDAR* 51,90€. L' Occitanen klassikkokalenteri on hinnaltaan kohtuullinen ja sisältää monia brändin bestseller -tuotteita. Tuotteet painottuvat pääasiallisesti vartalon ja kasvojen ihonhoitoon sekä suihku- ja kylpytuotteisiin. Näppäriä matkakokoja, joiden avulla voi testata ja löytää itselleen uusia suosikkeja.


Kuva: Lyko.fi

L' OCCITANE MAGIC ADVENT CALENDAR* 94,50€. L' Occitanen klassikkokalenterin hieman tyyriimpi premium-versio sisältää osittain samoja bestseller -tuotteita kuin edellinen kalenteri, jonka lisäksi mukana on kuitenkin tuotteita myös brändin hintavammasta päästä. Yksittäisiä tuotteita paljastamatta, mukana on esimerkiksi muutama tyyriimpi kasvojenhoitotuote sekä kaksi parfyymia.

Kuva: Lyko.fi

DECLÉOR ADVENT CALENDAR 2019* 101,90€. Decléorin kalenteri on keskittynyt eteerisiin öljyihin ja ihonhoitoon. 24 luukusta löytyy erilaisia puhdistus- ja kosteutustuotteita niin matkakokoisina kuin täysikokoisinakin. Hintaansa nähden kalenterin luukuista saa hyvin vastinetta rahalleen, sillä ainoastaan yhdestä luukusta paljastuu muu kuin Decléorin ihonhoitotuote.



Kuva: Lyko.fi

CIATÉ MINI MANI MONTH CHRISTMAS CALENDAR* 59,50€. Ciatén joulukalenteri houkuttelee ainakin allekirjoittanutta joka vuosi! Sisältää 24 luukkua, joista paljastuu muun muassa uusia GELOLOGY-sävyjä, joita ei ole saatavissa muualta. Kynsilakkojen lisäksi luukuista paljastuu myös kaunis, glitterinen kynsiviila.


Kuva: Lyko.fi

RITUALS THE RITUAL OF ADVENT 2D CHRISTMAS TREE 2019* 61,50€. Ritualsin kalenteri sisältää totuttuun tapaan brändin bestseller -tuotteita sekä niiden oheistuotteita. Kalenterin sisältö on varsin monipuolinen, jonka vuoksi voisin itsekin harkita ostavani sen. Mukana tulee perinteisten ihonhoitotuotteiden lisäksi muun muassa tuoksukynttilöitä ja vartalon kuorintahanska. Kalenterin arvoksi luvataan 132 euroa.



Kuva: Lyko.fi

MAKEUP REVOLUTION ADVENT CALENDAR 2019* 60,50€. Edullisesta kosmetiikastaan tutuksi tulleen Makeup Revolutionin kalenteri sisältää laajan skaalan erilaisia meikkejä, joten kalenteri sopiikin erittäin hyvin meikkipussin päivittämiseen. Mukana tulee mm. yksi brändin uusista Reloaded -luomiväripaleteista, jonka lisäksi mukana on tuotteita niin kasvoille kuin huulille.


Kuva: Lyko.fi

ESSIE ADVENT CALENDAR 2019* 84,90€. Myös essien kalenteri on yksi vuoden odotetuimmista, ja tälläkin kertaa sen arvoksi luvataan jopa 170 euroa. Kalenteri sisältää yhteensä 24 luukkua, joista löytyy 8 täysikokoista tuotetta, 10 minituotetta sekä 6 muuta lahjaa. Tämän kalenterijn kokonaisuus on todella monipuolinen ja laadukas.



Kuva: Lyko.fi

MAYBELLINE ADVENT CALENDAR 2019* 79,90€. Värikosmetiikan ystävälle löytyy tänä vuonna myös Maybellinen meikkipainotteinen kalenteri. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden sisästä paljastuu muun muassa useampi brändin bestseller -ripsiväri, kulmageeli ja huulituotteita. Hintaansa nähden myös tässä kalenterissa saa meikkipussiin edullisesti lisäystä, sillä kalenterin kokonaisarvoksi luvataan yhteensä 210 euroa.

Kuva: Lyko.fi

NYX PROFESSIONAL LOVE LUST DISCO ADVENT CALENDAR 2019* 94,50€. NYXin tämän vuoden kalenteri on saanut inspiraationsa discosta, ja sisältää yhteensä 24 luukkua. Tuotteiden kokonaisarvoksi kerrotaan huimat 230 euroa, ja kalenteri sisältääkin laajasti erilaisia huuli-, silmä- ja kasvomeikkituotteita.




Kuva: Lyko.fi

ESTÉE LAUDER 24 DAY HOLIDAY COUNTDOWN* 281,90€. Tässä on kalenteri luksusta rakastavalle kosmetiikkafanille! Estée Lauderin kalenteri on jo varsin hintava, mutta sen kerrotaan sisältävän mm. brändin uusimman innovaation Advanced Night Repair Intense Reset Concentraten, jonka lisäksi 24 ihonhoito- ja meikkisuosikkia matkakokoisina. Lisäksi tämä kalenteri on omasta mielestäni ulkonäöltään ehkä kaikkein kaunein – tämän laittaisin meikkipöydän paraatipaikalle esille.


Kuva: Lyko.fi

YVES SAINT LAURENT CALENDAR XMAS GIFT SET* 206,50€. YSL -kalenterissa on yhteensä 24 luukkua, joista paljastuu brändin ikonisia suosikkituotteita sekä täysikokoisina että 20 matkakokokoisina – mukana on sekoitus sekä meikkejä että brändin tuoksuja. Kalenterin arvoksi luvataan yhteensä yli 300 euroa.

Kuva: Kicks.fi

MAC STARS FOR DAYS ADVENT CALENDAR* 144€. Erittäin odotettu ja suosittu kalenteri on tälläkin hetkellä verkkokaupoista loppu – painamalla kalenterin nimeä voit kuitenkin lisätä itsesi Kicksin verkkokaupassa tuotteen odotuslistalle. MACin kalenteri sisältää yhteensä 24 luukkua, joista paljastuu laajalti brändin suosituimpia tuotteita sekä täysi- että matkakokoisina. Jos et malta pitää sisältöä yllätyksenä, sen voi katsoa kokonaisuudessaan ylläolevasta linkistä!



Kuva: Kicks.fi

KICKS BEAUTY CHRISTMAS CALENDAR 2019* 44,90€. Kicksin oma kalenteri edustaa kauneusjoulukalenterien edullisempaa päätyä. Se sitältää 24 luukkua, ja sisällön luvataan olevan kasvojen- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä. Vaikka kalenterin hinta on suhteellisen edullinen, tuotteiden kokonaisarvoksi luvataan kuitenkin jopa 140 euroa.

Kuva: Kicks.fi

LANCÔME ADVENT CALENDAR* 149€. Tämän kalenterin toteutus on todella kaunis ja tyylikäs! Etenkin rakastan ideaa siitä, miten tuotteet on pinottu pieniin pakkauksiin toistensa päälle. Myös tässä kalenterissa tuotteet ovat laaja sekoitus brändin bestsellereitä ihonhoidosta meikkeihin. Kalenterin kokonaisarvoksi luvataan 384 euroa.

Kuva: Kicks.fi

ORIGINS ADVENT CALENDAR* 83,50€. Ihonhoitoteemaisten kalenterien sarjassa myös Originsin kalenteri on toteutukseltaan onnistunut ja kohtuuhintainen. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joista suurin osa on matkakokoisia ihonhoitotuotteita, mutta mukana on myös muutama ns. oheistuote. Kalenterin kokonaisarvoksi luvataan 188 euroa.

Kuva: Kicks.fi

CLINIQUE ADVENT CALENDAR* 89€. Cliniquen joulukalenteri sisältää 24 luukkua, ja kalenterin kerrotaankin olevan hyvä "tutustumispakkaus" brändin tuotteisiin. Kalenteri sisältää bestseller ihonhoito- ja meikkituotteita, kuten Cliniquen kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin, palkitun kosteusvoiteen, eniten myydyn huulipunan, suosikkituoksun ja paljon muuta. Kalenterin kokonaisarvoksi luvataan 250 euroa.

Kuva: Kicks.fi

BIOTHERM 24 WISHES ADVENT CALENDAR* 70€. Biothermin joulukalenteri sisältää myöskin 24 luukkua, joista yhdessä kerrotaan olevan täysikokoinen tuote ja loput ovat matkakokoisia. Kalenterin tuotteet ovat brändin rakastetuimpia ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Kalenterin tuotteiden kerrotaan sopivan sekä miehille että naisille, joten ehkäpä tässä olisikin kalenteri, jonka voisi ostaa poikaystävän kanssa puoliksi? Kalenterin kokonaisarvoksi luvataan 200 euroa.

Kuva: Kicks.fi

BARE MINERALS 24 DAYS OF CLEAN BEAUTY -ADVENT CALENDAR* 125€. Kalenteri sisältää yhteensä 24 minikokoista Bare Mineralsin bestseller -ihonhoitotuotetta ja meikkituotetta. Kalenterin arvo on hintaansa nähden tämän postauksen kalentereista suurin, nimittäin 410 euroa! Myöskään tätä kalenteria ei ole suoraan saatavissa verkkokaupasta tällä hetkellä, mutta ylläolevan linkin kautta voit lisätä itsesi odotuslistalle.

PS. Voimassaolevat alennuskoodit mm. kauneuden verkkokauppoihin löydät täältä!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika