Slider

LOKAKUINEN LUOTTOTUOTE-HAUL + ALEKOODI

10/28/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä Lyko, sisältää affiliate-linkkejä

Mikä olisikaan pimeneviä ja räntäsateisia päiviä piristämään parempi keino kuin paketillinen suosikkikosmetiikkaa! Pääsin yhteistyössä Lykon* kanssa valitsemaan heidän verkkokaupastaan muutamia tuotteita, ja päädyin tällä kertaa tilaamaan uutuustuotteiden sijasta vanhoja luottosuosikkejani. Näiden tuotteiden tiedän toimivan ja voinkin varmasti seisoa niiden toimivuuden takana. Tykkään itse todella paljon lukea muiden kauneusbloggaajien haul-postauksia etenkin silloin, kun kyseessä ovat bloggaajan luottotuotteet. Sillä bloggaajat pääsevät testaamaan todella paljon tuotteita, luottotuotteiden kohdalla ainakin tietää, että tuote todella on hankkimisen arvoinen. Toivottavasti saattekin siis tämän postauksen tuotteista vinkkejä itsellenne testattaviksi.

Jos Lyko* ei ole sinulle vielä tuttu, niin kyseessä on Pohjoismaiden suurin kauneuden verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy yhteensä yli 50 000 eri tuotetta. Valikoimassa on laajasti tuotteita niin hiustenhoitoon, ihonhoitoon, meikkiin, tuoksuihin, korealaiseen kosmetiikkaan kuin miestenkin kosmetiikkaan. Lykolta löytyy myynnistä myös muutamia brändejä, joita en ole muista Suomeen toimittavista kauneuden verkkokaupoista löytänyt – näistä esimerkkinä mainittakoon ainakin ranskalainen By Terry* sekä hiustenhoitobrändi Saphira*. Lisäksi Lykon verkkokaupassa saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30 euron tilauksiin. Nyt kuitenkin mennään suosikkituotteideni pariin, jonka lisäksi postauksen lopusta löydät alekoodin Lykon verkkokauppaan!





PRADA CANDY EDP 30ML* Kaikkien aikojen suosikkituoksuni, jota kutsuisin ehkäpä jopa nimikkotuoksukseni, on Pradan Candy. Omia suosikkejani ovat makeat ja syvät tuoksut, joissa on ripaus karamellimaisuutta. Candyn pohjatuoksussa on myski, jonka päälle bentsoiini ja kinuski muodostavat uniikin kokonaisuuden. Uskallan luvata, että tästä vuonna 2011 lanseeratusta tuoksusta on hyvää vauhtia tulossa oman aikansa klassikko.


SAPHIRA THE ONE* Pääsin alun perin tutustumaan Saphiran tuotteisiin minulle toimitetun PR-paketin kautta. Tuotteet ovat kampaamolaatuisia ja niitä myyvät valikoidut jälleenmyyjät. Itselleni yhdeksi kaikkien aikojen parhaista hiustenhoitosuihkeista onkin noussut Saphiran The One -suihke, joka tekee taikoja ohuelle, pohjoismaiselle hiukselleni. Tuote sisältää Saphiralle tunnusomaisesti esimerkiksi Kuolleenmeren mineraaleja ja puhdasta keratiinia. Suihkeelle kuvaillaan yhteensä kymmenen eri toimintavaikutusta, mutta pääasiallisesti se esimerkiksi tarjoaa hiuksille lämpösuojaa, korjaa hiuksen vaurioita, selvittää takut sekä antaa kiiltoa. Kaiken kruunaa huumaava tuoksu, joka suihkeessa on – tämän tuoksun haluaisin ehdottomasti myös parfyymina!


SAPHIRA KERATIN MOISTURIZING SHAMPOO* & CONDITIONER* Saphiran ehdottomasti tunnetuimman The One -suihkeen lisäksi olen tykästynyt samaisen sarjan keratiinia sisältäviin ja kosteuttaviin shampooseen sekä hoitoaineeseen. Myös nämä tuotteet sisältävät 26 eri Kuolleenmeren mineraalia, keratiinia sekä E-vitamiinia. Kaiken lisäksi sekä shampoo että hoitoaine ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia.


L' OCCITANE AROMACHOLOGIE AROMA FORCE -SHAMPOO* Rakkauteni hyväntuoksuisiin hiustuotteisiin jatkuu myös L' Occitanen tuotteiden parissa. Olen käyttänyt L 'Occitanen tuotteita jo yli viiden vuoden ajan, ja yksi heidän suosikkituotteistaan on perinteisen käsivoiteen ja pioni-kasvovoiteen ohella tämä Aromachologie -sarjan shampoo. Body & Strenght -shampoo sopii ohuelle ja hennolle hiuslaadulleni hyvin, sillä se nimensä mukaisesti luo hiuksiin rakennetta ja vahvuutta samalla, kun se elvyttää niitä. Aromachologie -sarjan tuotteet sisältävät viiden eteerisen öljyn seoksen, joilla pyritään vastaamaan erilasten hiusten tarpeisiin ja samalla tuoden suihkuhetkeen aromaterapian hyötyjä.


L' OCCITANE AROMACHOLOGIE RELAX SHOWER GEL* Aromachologie -sarjan tuotteilla jatketaan, nimittäin shampoon lisäksi myös suihkugeelissä. Ensinäkin – tämän suihkugeelin pakkaus on niin kaunis, että sen haluaa pitää paraatipaikalla kylpyhuoneen hyllyssä. Sen lisäksi hiustenhoitotuotteista tuttu eteeristen öljyjen sekoitus luo myös tälle suihkugeelille huumaavan tutun tuoksun. Suihkugeeli sopii käytettäväksi aamuin illoin, jolloin aamuisin sen eteeriset öljyt piristävät ja valmistavat päivään, kun taas iltaisin tuoksu luo otolliset olosuhteet nukkumiselle.


PIXI GLOW TONIC* Kulttituotteen maineeseen noussut kasvovesi tuskin sen kummempia esittelyjä kaipaa. Pixin Glow Tonic sisältää muun muassa ginsengiä ja fruktoosia, jotka yhdessä glykolihappojen kanssa kuorivat ja puhdistavat ihoa saaden sen näyttämään kirkkaammalta. Lisäksi kasvovesi säännöllisesti käytettynä auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa. Glykolihappoa sisältävä kasvovesi toimii erityisen hyvin akneen taipuvaisella iholla (kuten allekirjoittaneella), jolloin se kevyesti kuorii ihon pintasolukkoa pois estäen uusien tukkeumien syntymistä. Tosin herkälle ja kuivuuteen taipuvalle iholle tämä tuote voi olla liian voimakas. Itse en kuitenkaan vaihda tästä putsarista pois, sillä se on yksi päivittäisen ihonhoitoni kulmakiviä.


PHYSICIANS FORMULA MINERAL WEAR CORRECTING POWDER* Rakkauteni Physicians Formulan tuotteisiin on ilmennyt blogissa varmasti jo moneen kertaan. Siten ei varmaan tulekaan yllätyksenä, että myös sarjan puuteri löytyy kaikkien aikojen suosikkieni listalta. Hyvän setting powderin löytäminen on mielestäni yksi meikkipussin tärkeimpiä asioita, ja minulle essencen läpinäkyvän puuterin lisäksi sitä virkaa toimittaakin tämä ihon värivirheitä korjaava mineraalipuuteri. Tuotteen koostumus antaa luonnollisen lopputuloksen, joka ei paakkuunnu tai keräänny ihon juonteisiin. CC-vaikutus puuterissa ilmenee kaikkia värejä sekoittamalla: roosa kirkastaa, vihreä häivyttää punoitusta ja keltainen antaa lämpöä.


LUMENE LÄHDE HYDRATION RESCUE 24H NOURISHING BALM* Lumenen ihonhoitotuotteista omat suosikkisarjani ovat Lähde ja Sisu. Lähde näistä kahdesta hieman kohtuuhintaisempana voittaakin useimmiten paikan kaapissani. Rakastan Lähde-sarjan tuotteiden kosteuttavuutta ja raikasta tuoksua. Hydration Rescue 24h Nourishing Balm nimensä mukaisesti sopii kosteusvoiteeksi ympäri vuorokauden, jonka lisäksi sen luvataan kosteuttavan ihoa kokonaisen vuorokauden ajan. Lähde-tuotteet sisältävät mm. pohjoista lähdevettä ja ravitsevaa koivunmahlaa, jonka lisäksi tässä voiteessa on myös ihoa korjaavaa manteliöljyä. Voide ei sisällä parabeeneja tai formaldehydiä.


Kuten postauksen alussa lupasin, pääsen jakamaan alennuskoodin Lykon verkkokauppaan myös teille. Koodilla lauraannika saat nyt viikon ajan (4.11. saakka) 20% alennuksen kaikista tuotteista (poislukien kampanjatuotteet ja joulukalenterit). Nyt onkin hyvä hetki täydentää omia suosikkituotteita varastoon tai alkaa hankkia joululahjoja valmiiksi hyvällä alennuksella – Lykon verkkokauppaan pääset suoraan tästä*!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika