Slider

JOULUN 2019 LIMITED EDITION -TUOTTEET: TARTE

10/17/2019

Edellinen joulun limited edition -tuotteista tekemäni julkaisu sai huiman klikkausmäärän, joten jatketaan sarjaa! Tällä kertaa vuorossa on Tarte, yksi kansainvälisistä cruelty free -suosikeistani. Tarten tuotteita saa tilattua Suomeen Tarten omilta verkkosivuilta (tästä).  Nyt kuitenkin joulutuotteiden pariin, jotka ovat Tartella tänä(kin) vuonna todella herkullisia!


kuvat: Sephora.com


WINTER WONDERGLAM -LUXE EYE PALETTE. Setti sisältää 24 luomivärisävyä, jotka ovat tekstuuriltaan sekä mattaisia, shimmerisiä että glitterisiä. Lisäksi setissä tulee mukana minikokoinen Tarten bestseller -mascara Lights, Camera, Lashes sekä minikokoinen Tarteist -geelilineri. Luomiväreille tulee mukana myös oma sivellin. Luomivärien luvataan sisältävän Tarten kuuluisaa amazoninsavea, joka pidentää tuotteiden kestoa kasvoilla. Luomivärit sisältävät myös vaniljaa, joka sisältää paljon antioksidantteja ja anti ageing -ominaisuuksia sekä mineraalipigmenttejä, jotka pehmentävät ja tasoittavat ihoa. Setin ovh on 54$,  ja kokonaisarvoksi kerrotaan 212$.




kuva: Sephora.com

9 WAYS TO SHINE -CHEEK WARDROBE. Tätä settiä etenkin moni kauneustubettaja on jo ehtinyt hehkuttaa – yhdeksän kasvotuotetta samassa pakkauksessa! Setti sisältää kolme päällekäin koottavaa pakkausta, joissa jokaisessa on yksi poskipuna, highlighter sekä aurinkopuuteri. Sävyjensä puolesta tämä setti sopii kaikille, sekä tummemmille että vaaleammille ihoille. Jos joku sävyistä ei toimi omilla kasvoilla, voi tuotteita käyttää myös esimerkiksi luomivärien tavoin. Tuotteet sisältävät  edeltävän luomiväripaletin tavoin myöskin amazoninsavea sekä mineraalipigmenttejä, jonka lisäksi niissä on E-vitamiinia. E-vitamiinin kerrotaan toimivan luonnollisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Setin ovh on 35$, ja kokonaisarvoksi kerrotaan 171$.



kuva: Sephora.com

LIP ORNAMENTS -LIP GLOSS SET. Tähän joulusettiin on tuotu yhteen neljä Tarten bestseller Remix -huulikiiltoa sävyissä Snowflake, Cuddle, Milk and Cookies ja Twinkle. Samalla kun tuote tuo huulille kiiltoa, se myös kosteuttaa. Kaikki kiillot sisältävät kosteuttavaa ja kiinteyttävää hyaluronihappoa, juonteita häivyttävää portulaca pilosa -uutetta sekä ihoa hoitavaa E-vitamiinia. Setti sopii hyvin joko itselle tai vaikka jaettavaksi useammalle ystävälle joululahjoiksi! Ovh 28$, ja kokonaisarvoksi kerrotaan 80$.

kuva: Sephora.com

CHROME FOR THE HOLIDAYS -SHADOW QUAD. Tarten joulusettien edullisemmasta päästä löytyy esimerkiksi tämä luomivärinelikko, joka sisältää shimmeriset luomivärisävyt Citrine, Frosé, Wild at Heart ja Pink Diamonds. Näistä sävyistä Citrine sekä Pink Diamonds ovat täysin uusia. Luomivärien sisältämien minaraalipigmenttien kerrotaan tuovan luomille elävän värisävyn, joka samalla pehmentää silmien lookia. Setin ovh on 24$, ja kokonaisarvoksi kerrotaan 48$.

kuva: Sephora.com

ELFING & SELFING QUENCH LIP RESCUE DUO - SEA COLLECTION. Mikä ihana nimi tällä huulivoideduolla onkaan! Setti on pakattu suloiseen ornament -pakkaukseen, joka saa roikkumaan vaikkapa joulukuusen oksalle. Tuotteet ovat osa Sephoran Clean -linjaa, jolloin kyseiset tuotteet on valmistettu kokonaan ilman 50 ainesosan listaa (johon kuuluvat esim. sulfaatit, parabeenit, ja ftalaatit). Huulivoiteet ovat myöskin Tarten bestsellereitä, ja tässä setissä ne löytyvät sävyissä Holly sekä Nude. Tuotteiden sisältämät vesikasviuutteet vähentävät ihon juonteita ja lisäävät kosteustasapainoa, jonka lisäksi spilanthes acmella -kukkauute auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja tasaisuutta. Kosteuttava kookosöljy tuo huulille kosteutta ja samalla hoitavuutta. Setin ovh on 19$, ja kokonaisarvoksi kerrotaan 38$.

PS. Voimassaolevat alennuskoodit mm. kauneuden verkkokauppoihin löydät täältä!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika