Slider

PARHAAT KAUNEUSPODCASTIT

6/16/2019

Keneltäkään somemaailmaa seuraavalta ei varmastikaan ole mennyt ohi podcastien trendi, ja uusia podeja tuntuukin pompsahtelevan nyt esiin jatkuvasti. Suurin osa podeista käsittelee lähinnä vaihtuvia viihteellisiä aiheita, kun taas hyvin harva bloggaajienkaan podcast keskittyy täysin kauneuteen tai kosmetiikkaan. Olenkin joutunut tekemään jonkin verran salapoliisityötä, jotta olen löytänyt itselleni muutamia suosikkeja kauneuspodcastien parista.

Pikku vinkkinä myös teille – kauneuspodit toimivat hyvin siinä vaiheessa, kun kaverit tai puoliso kyllästyvät kuuntelemaan jatkuvaa intoiluasi uusista tuotteista tai kauneustrendeistä. Rakastan kuunnella muiden kauneusvaikuttajien keskusteluja ja tuotesuosituksia, joista inspiroidun itsekin joka kerta podeja kuunnellessani. Parhaimmillaan podcastit voivat myös opettaa kosmetiikan tieteellisemmästä puolesta ja kemiasta, kuten yksi esimerkeistäni tässä postauksessa. Jos siis aihepiiriin liityvät podit kiinnostavat, kannattaa katsastaa ainakin nämä:


Eevis Liedes julkaisee yhtä suosikkipodcasteistani. Beauty Snacks -podcastin jokaisessa jaksossa on vaihtuva vieras, jonka kanssa Eevis keskustelee hieman vieraan taustan mukaan erilaisista kauneuteen, kauneusihanteisiin, trendeihin ja luottotuotteisiin liittyvistä teemoista. Lisäksi podin nimen mukaisesti jokainen vieras tuo mukanaan omia suosikkivälipalojaan, joiden kauneusvaikutuksista Eevis hauskasti kertoo podcastin alussa myös kuulijoille. Mukana jaksoissa on muun muassa suomalaisen kauneusalan legenda Raili Hulkkonen, juontaja Anni Hautala, stylisti Vesa Silver sekä kauneustoimittaja Emmi-Liia Sjöholm.

Breaking Beauty -podcastia pitävät kaksi pitkän linjan kauneustoimittajaa Jill Dunn ja Carlene Higgins. Jaksoissa vierailevat erilaisten kauneuteen liittyvien brändien perustajat, joiden kanssa keskustellaan muun muassa siitä, miten he ovat päätyneet alalle ja nousseet kaiken kansan tietoisuuteen. Vieraina jaksoissa ovat olleet esimerkiksi Mario Dedivanovic (Makeup by Mario), Nancy Twine (Briogeo), Brandon Truaxe (The Ordinary) ja Anastasia Soare (Anastasia Beverly Hills). Lisäksi joka toisessa jaksossa on mukana erillinen #TheGlowDown -osio, jossa Jill ja Carlene käyvät läpi uusimpia kosmetiikkalanseerauksia niin ihonhoidon, meikin kuin hiusten osalta.

The Beauty Brains -podcastin takana on kaksi kosmetiikka-alan kemistiä, Perry Romanowski ja Randy Schueller, jotka keskustelevat podcastissaan erilaisista kauneuteen liittyvistä trendeistä sekä niiden toimivuudesta tieteellinen näkökulma edellä. Podin ajatuksena onkin antaa informaatiota erilaisista tuotteista ja niiden vaikutuksista, joiden pohjalta kuluttajan on helpompi tehdä fiksuja ostopäätöksiä. Podijaksojen teemoina ovat olleet esimerkiksi Curly Girl -metodin takana oleva kemia, eurooppalaisen ja yhdysvaltalaisen kosmetiikan turvallisuuserot, hiustenpesun suositeltu tiheys sekä kosmetiikkatuotteiden greenwashing. Todella mielenkiintoinen podi, joka avaa kauneuskeskustelua erilaisesta näkökulmasta.

Oletteko te törmänneet kauneusaiheisiin podcasteihin ja jos olette, mitkä ovat omia suosikkejanne?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika