Slider

KESÄTUOKSU x 3

6/03/2019

Ihanaa alkanutta kesäkuuta! Kesän aurinko, kukkaloisto ja keventynyt pukeutuminen saivat minut pohtimaan niitä tuoksuja, joiden pariin palaan erityisesti kesäisin. Tästä alta löytyvät listattuna kolme omaa suosikkiani, jonka lisäksi lopussa kerron tämän kesän mahdollisesta uudesta hankinnastani... Onko teillä tiettyjä kesätuoksuja, joiden luokse palaatte vuodesta toiseen? Entä onko ostoslistallanne joku tietty tuoksu tälle kesälle?

Tätä tuoksua olen käyttänyt jo viime kesänä, ja tämä onkin ehdoton suosikkini kevyistä ja raikkaista kukkaistuoksuista. Tuoksussa yhdistyvät neroliuutteesta syntyvä sydäntuoksu ja madagaskarilainen orkidea-absoluutti. Lisäksi verkkosivuilla kuvaillaan, kuinka tuoksun vivahteista on havaittavissa hedelmäinen pomeranssi ja sydäntuoksussa myös persikkaiset vivahteet. Jos pitää raikkaista ja kepeistä kukkaistuoksuista, on tämä täydellinen valinta. Lisäplussa tulee myös supersöpöstä pullosta, joka minulla pääsee korulipaston päälle esille kesän ajaksi. *Tuote saatu pr-lahjana.

Vielä on nostettava toinen L' Occitanen tuoksu tässä yhteydessä esiin, sillä he jos joku osaavat tehdä raikkaita kukkaistuoksuja! Tämä tuoksu on itse asiassa yksi heidän bestsellereitänsä. Arlésienne on myös puuterinen ja kevyt kukkaistuksu, mutta erotuksena Néroli & Orkideaan, tässä tuoksussa tulevat raikkaat vivahteet mielestäni enemmän esiin. Tuoksussa on mm. bergamottia, sahramia, orvokkia ja ruusua. Jos joku sana tätä tuoksua kuvaisi parhaiten, olisi se naisellinen. *Tuote saatu pr-lahjana.

Kesällä body mistit ovat käytännöllisiä perinteisiin hajuvesiin verrattuna, sillä tuoksu on todella kevyt ja jopa "vesimäinen". Tuoksun suihkuttelun kanssa ei tarvitse olla ihan niin tarkka, ja sitä on kiva lisätä myös esimerkiksi avonaisiin hiuksiin. Ajattelin nostaa tässä postauksessa esiin kahden raikkaan ja kukkaisen tuoksun kaveriksi tämän Vanillan, koska se on osaltaan hieman täyteläisempi ja makeampi tuoksu. Jos siis tykkää hieman makeahkosta ja täyteläisestä tuoksusta, on tämä hyvä vaihtoehto. Body mistin kanssa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että tuoksua suihkisi vahingossa liikaa. Victoria's Secretin sivuilla on muuten nyt menossa kampanja, jossa saat tilattua kaksi mistiä 21 eurolla ja kolme 27 eurolla.

Näiden tuoksujen lisäksi haavelistallani kesälle olisi hankkia, yllätys yllätys, L' Occitanen legendaarinen Verbena. Monelle tuo sitruunaiselta tuoksuva, rautayrtistä valmistettu tuoksu onkin varmasti yksi tutuimpia L' Occitanen tuotteita. En ole aikaisemmin tätä tuoksua omistanut, mutta kuvittelisin sen sopivan hyvin esimerkiksi suihkunraikkaalle iholle body spray-tyyppisesti. Sen lisäksi ajatuksen tasolla haaveilen Guerlainin Meteorites -tuoksusta, jonka kukkainen ja puuterinen tuoksu on tuttu Guerlainin meikkituotteista. Tuossa tuoksussa on niin kaunis pullokin... Ehkä vielä joskus!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika